Wednesday, February 2, 2011

Contest Jom join make it 100

Elvy Nellysha | 7:05:00 AM | 24Comments |
السلام عليكم


Terima kasihlah dekat RR sebab tag dekat Nelly . .
Ingatkan apalah yang kena buat . Nelly dapat AWARD tahu sambil itu kena join contest !!
(TUMBESARAN)

Terharu o0o ! Dianggap follower GEMPAK
Fuyo0 ! Terima kasih ! 
Nelly nak jawab ini :

1. Apa penting follower ?
Salam para readers yang comel dan hensem . Biar Nelly bagitahu . Followers itu sangat penting . Tanpa followers , siapalah kita . Hanya seorang BLOGGER yang seolah-olah tidak bermakna . Followers membantu kita mengeratkan silaturrahim antara satu sama lain . Dalam Islam sendiri amat menggalakkan kita mengeratkan silaturrahim tidak kira bangsa , budaya dan agama . Kita sebagai blogger , biarlah BERTAULIAH . . Maksudnya , menghargai setiap pandangan atau penilaian mereka terhadap kita samada positif atau negatif supaya kita tahu bahawa masih ada yang menyokong kita meskipun di alam maya . 
(AYAT NELLY ! TAK BOLEH BLA ~)
Nelly memang sayang FOLLOWERS Nelly . Ulang balik !

NELLY SAYANG FOLLOWERS NELLY 

2. Penghargaan kepada FOLLOWERS :
Nelly always akan DROP COMMENT dekat tempat dorang . Ada masa meninggalkan jejak , bagi pendapat , bagi sokongan . .


3. Mana followers yang GEMPAK ?
Bagi Nelly , semua followers Nelly yang pernah drop comment atau singgah . .
Dorang memang gempak . . 

3. Mana Followers 100 ?


Kalau bilangannya ini nak kena cari siapa yang ke-100 , memang jenuhlah Nelly .
Menyesal pula tak buat entri dulu tentang followers yang genap 100 , 100 . . .

Bila dikira dekat yang lebih kurang , Nelly masukkan Asjurinah
MAK NELLY ! Terima kasih sudi FOLLOW . hehe . . 

Sekarang Nelly nak sesiapa yang ada baca ini ,WAJIB join !







24 comments:

athirahzaki said...

congratz!
wah!
ramainya follower, dush2!
*hantuk kepala kat dinding sebab jeles.

Puan Besar Shag Yahaya said...

Good Luck, Nelly! ;D Nak ngelat boleh? Tak nak join :P

mr.syazwan said...

tahniah

selamat berblogging

kalau neely nak follower ramai ke

visitor ramai??

hehe

=_=

islah_nafsina said...

thanx nelly bersusah payah join!!!gud luck ya!!

kay_are said...

alamak dah terbace r.. kne wat ke?? huu.. lame x jenguk cni.. zaman bz dah bermula.. uhuk.. cuti2 je r dapat berblogging n tulis entri..

♥ p a A n i ♥ said...

blogwalking! :)

sissyira said...

salam pagi khamis =)

tahniah ye dpt award...

dan tahniah dh ada 1000 lebih y setia =)

mie said...

eh!!
macam menarik ni..
eheheee

nelly said...

athirahzaki : thanks .
tak lah banyak mana .

nelly said...

Puan besar shag yahaya : tak boleh2 ..

nelly said...

Mr. syazwan : dua2 penting ..
=)

nelly said...

islah : hehe .thanks

nelly said...

kay_are : kena2 !!

nelly said...

pani : hye2 .

nelly said...

sissyira : alhamdulillah .

nelly said...

mie : yup .join jom .

aliza said...

congratz nelly :)

Amri Abd Rani said...

tahniah dpt award...
tumpang suka.

HadifaR_R said...

huhu...bagus2...dah join :)

nelly said...

Amri abd rani : terima kasih ..
=)

nelly said...

Hadifah_r : hehe ..
tengss tahu ,.

SUE said...

wahh . followers ramai la nelly . bule promete sue neh . hahahah :D

nelly said...

tak ramai mana .hehe

tapi , bolehlah .
=)

islah_nafsina said...

jom join bloglist islah!! http://islahnafsina.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-islah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...