Thursday, February 24, 2011

Nelly harap ada perubahan pada blog korang ya

Elvy Nellysha | 8:41:00 AM | 21Comments |
السلام عليكم


Nelly review blog semalam dan terus terang Nelly cakap yang Nelly puas hati !
Korang puas hati tak ? Harap korang puas hati macam Nelly . Hehe . .

Actually , tak sampai 2 bulan Nelly aktif berblogging dan Nelly ucapkan terima kasih daun keladi dekat korang yang selalu support Nelly . .
Ramai kata Nelly ini macam dah lama , padahal baru lagi . .

Tapi , Nelly sedia bagi tunjuk ajar dekat korang yang minta tolong . .
Kalau Nelly tahu , Nelly tolong . Kalau tak tahu , maaf sangat-sangat ya . .

Ada perubahan followers ? Haha . .
Hope ada jugalah ya . . Nelly mereview lebih kurang 31 blog . .Rasa sekejap pula . Haha . .

Terima kasih sekali lagi . . Hope apa-apa yang Nelly buat terus support ya ! Sayang korang semua . .

21 comments:

mykhalis said...

nelly memang baikk.. huhuhu

aiman rashidd said...

nelly ,, mai singgahhh sini :p

huhu teruskan menulis ok :)

kira kekuri said...

as salam..sya suka jenguk blog nelly! sebab x loading mcm blog sya..ehee..
bole bagi tips tak mcm nak ringankan blog mcm nelly? :DD

v(^_^) peace

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

hidup missy nelly!

-[miracle]- said...

wahhaaa~
rajen seyhh ! :D
eika tade mase. =="

miss cleopatra said...

cikcleo support!!yeayh..mekaseh daun keladi len kali review lagi.keke.

sab said...

uish. 31 bloggers? pehh..rajin nelly ni. bgus! and bru dua bulan berblogging?? peehh..sab salute!! :)

budak kampung said...

cayalah cik nelly

Memo_Hazel said...

ehe. memo sukak singgah & review belog cik nelly. hehee. (:

Cik Ezy said...

nelly..
blog saye ok x?
kalo ade yg kurang tlg betolkn ye..
=)

nelly said...

Mykhalis : hehe . Terima kasih ya ,.

nelly said...

Aiman : oke . .
terima kasih .

nelly said...

Kira kekuri : boleh2 . .
=)

nelly said...

Mohd. Hafiz : Hidup hafiz !
=)

nelly said...

Miracle : Nelly banyak masa ..:D

nelly said...

Cik Cleo : sama-sama daun keladi ..:D

nelly said...

Sab : salute kat sab juga !

nelly said...

Budak kampung : Hehe ..
=)

nelly said...

Memo Hazel : Nelly suka pergi blog memo juga ,.

nelly said...

Cik ezy : boleh2 ..
=)

Anonymous said...

buy bulk facebook fans
buy cheap facebook fans
buy facebook fans cheap

buy facebook likes cheap facebook likes buy
buy cheap facebook fans buy targeted facebook likes
_________________
buy facebook fans cheap [url=http://www.digg-cheap-ticket.info/story.php?id=14860#comments]buy facebook likes[/url] buy likes on facebook buy facebook page likes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...