Thursday, February 24, 2011

Sori tak dapat tengok update entri korang

kindergartenlibrary | 8:36:00 PM | 36Comments |
السلام عليكم


Disebabkan DASHBOARD kosong , Nelly pakai GOOGLE READER . .
Tapi , malang sangat hari ini kot . .



Nelly tak dapat tengok blog yang Nelly dah follow . Menanti dengan penuh sabar disini . .
Dan akan tengok entri korang balik bila sudak ok . .
Jangan kecewa ya . . 

36 comments:

Adinda Amy Sensei said...

nelly..kenape leh jadi camtu ek..

Anonymous said...

salam..Nelly memang same lah kt sini..enth kenp nth..nsib baik nelly ad dlm snarai bloglist..leh r tgk

niesz said...

nape mcm tu ye..xpe2..insyaALLAH..nnti ok balik kot.. :)

Hanis Nasuha said...

Assalamualaikum..

Singgah la ke blog saya.. Kamu di tag :)

ezy.xixii said...

sedkit kcwe..
hehe..
sabo ye nelly

zaty luvlianncez said...

nelly..yg contest tue mcm beshh je..yg cinta sejati contest tue..nnt zati wat..but i kena la karang dlu kn..

Cahyahana said...

its ok Nelly,keep in touch k!!_!!

Cahyahana said...

its ok Nelly,keep in touch k!!_!!

Cahyahana said...

its ok Nelly,keep in touch k!!_!!

Anonymous said...

huk3..smala. . kdg2 pun tkena camtu gak. tp, xlma. . hehe ;)

Noor Fatin said...

saya pn xde entry2 tu kat dashboard. huuu

Ezzah Memo said...

maseh ta oke ker dashboard cik nelly.???

Anonymous said...

jadi cam aritu ye

Zeanne said...

anne punya pun asik kena je..grr~haha

kindergartenlibrary said...

Adinda : gangguan telekomunikasi kot .

kindergartenlibrary said...

Novelgurl : tulah .bengkak je ni .

kindergartenlibrary said...

Niesz : doakan .

kindergartenlibrary said...

Cik Ezy : tengah bersabar ...

kindergartenlibrary said...

zaty : yup ..all the best .

kindergartenlibrary said...

cahyahana : =)

kindergartenlibrary said...

:nonoy: nelly nak komen ni ..
=(

kindergartenlibrary said...

noor fatin : hilang ~

kindergartenlibrary said...

memo_hazel : aritu ok .lepas tu .. K.O . ..

kindergartenlibrary said...

Cik Ayin : tahu tak apa ..
sakit nya aty .

nik farina aishah.... :) said...

tak pe nelly nty dah ok bace la entry yg nelly follow gamaknye sampai malam pon belom tentu abis ... hahha

Unknown said...

salam

samalah kita, dashboard kita pun kosong ,,adakah ini pentandanya blogspot juga akan ditutup.huhu

Unknown said...

kadang2 pon wan kena gak,,tp kejap je la..pastu ok balik..

athirahzaki said...

lah, siannye nelly.
kite pun selalu jadi camtu tapi bila refresh dia keluar balik.

nurul rasya said...

same situation here
npe ek

Anonymous said...

ouh.. baru Tira tahu dekat situ pun boleh tengok rupanya.. Huhu, terima kasih atas tunjuk ajar :)

kindergartenlibrary said...

Ni Farina Aishah : sedih2 .

kindergartenlibrary said...

Sissyira : harap2 jangan .

kindergartenlibrary said...

Rozuan : harap boleh .

kindergartenlibrary said...

Athirahzaki : dah cuba ..

kindergartenlibrary said...

She's retarded : sedih jap .tak tau puncanya .

kindergartenlibrary said...

Miss Tira : hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...