Thursday, February 24, 2011

Sori tak dapat tengok update entri korang

Elvy Nellysha | 8:36:00 PM | 36Comments |
السلام عليكم


Disebabkan DASHBOARD kosong , Nelly pakai GOOGLE READER . .
Tapi , malang sangat hari ini kot . .



Nelly tak dapat tengok blog yang Nelly dah follow . Menanti dengan penuh sabar disini . .
Dan akan tengok entri korang balik bila sudak ok . .
Jangan kecewa ya . . 

36 comments:

Adinda Amy Sensei said...

nelly..kenape leh jadi camtu ek..

Novelgurl said...

salam..Nelly memang same lah kt sini..enth kenp nth..nsib baik nelly ad dlm snarai bloglist..leh r tgk

niesz said...

nape mcm tu ye..xpe2..insyaALLAH..nnti ok balik kot.. :)

HNMZ said...

Assalamualaikum..

Singgah la ke blog saya.. Kamu di tag :)

Cik Ezy said...

sedkit kcwe..
hehe..
sabo ye nelly

zaty luvlianncezzz said...

nelly..yg contest tue mcm beshh je..yg cinta sejati contest tue..nnt zati wat..but i kena la karang dlu kn..

Cahyahana said...

its ok Nelly,keep in touch k!!_!!

Cahyahana said...

its ok Nelly,keep in touch k!!_!!

Cahyahana said...

its ok Nelly,keep in touch k!!_!!

:: Nonoy :: said...

huk3..smala. . kdg2 pun tkena camtu gak. tp, xlma. . hehe ;)

NOOR FATIN said...

saya pn xde entry2 tu kat dashboard. huuu

Memo_Hazel said...

maseh ta oke ker dashboard cik nelly.???

cik ayin said...

jadi cam aritu ye

aNnE said...

anne punya pun asik kena je..grr~haha

nelly said...

Adinda : gangguan telekomunikasi kot .

nelly said...

Novelgurl : tulah .bengkak je ni .

nelly said...

Niesz : doakan .

nelly said...

Cik Ezy : tengah bersabar ...

nelly said...

zaty : yup ..all the best .

nelly said...

cahyahana : =)

nelly said...

:nonoy: nelly nak komen ni ..
=(

nelly said...

noor fatin : hilang ~

nelly said...

memo_hazel : aritu ok .lepas tu .. K.O . ..

nelly said...

Cik Ayin : tahu tak apa ..
sakit nya aty .

nik farina aishah.... :) said...

tak pe nelly nty dah ok bace la entry yg nelly follow gamaknye sampai malam pon belom tentu abis ... hahha

sissyira said...

salam

samalah kita, dashboard kita pun kosong ,,adakah ini pentandanya blogspot juga akan ditutup.huhu

Rozuan Ismail said...

kadang2 pon wan kena gak,,tp kejap je la..pastu ok balik..

athirahzaki said...

lah, siannye nelly.
kite pun selalu jadi camtu tapi bila refresh dia keluar balik.

She's retarded said...

same situation here
npe ek

Miss Tira said...

ouh.. baru Tira tahu dekat situ pun boleh tengok rupanya.. Huhu, terima kasih atas tunjuk ajar :)

nelly said...

Ni Farina Aishah : sedih2 .

nelly said...

Sissyira : harap2 jangan .

nelly said...

Rozuan : harap boleh .

nelly said...

Athirahzaki : dah cuba ..

nelly said...

She's retarded : sedih jap .tak tau puncanya .

nelly said...

Miss Tira : hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...