Monday, February 28, 2011

Nelly pelacur blogger ?

Elvy Nellysha | 2:17:00 AM | 117Comments |
السلام عليكم


Tak habis dengan Yuyu Zulaikha , Nelly pun kena juga ke ?
Apa ni wey ? Main maki hamun sesuka hati kau ? Kau nak sangat femes ke ?
Siapa kau ha ? Kenapa tak letak gambar ?


Tolonglah jangan nak menilai Nelly sesuka hati .
Kalau kau rasa baik sangat , up 2 u lah !
Tapi , cara kau hentam Nelly dengan melabelkan Nelly sebagai pelacur blogger , kenapa ?
Apa yang tak kena ? ?


117 comments:

cik ayin said...

ape la motif dorang ni..

budak kampung said...

hah??nelly,nape u leh kene??
kalo tak malas,singgah la 18SG!!gambo baby dilahirkan!

mayra aish♥ said...

uish..
jahat nyew orang 2..
sabar eyh..
2 namanya orang pengecut.

kira kekuri said...

assalam nelly! ishhk2 ada2 aja org skarng ni.. dia jeles kot tuh.. aku rasa blog nelly ok je.. :D chill!
abaikan org tuhh :D

a n a . i z z t y said...

Ya Allah....kenapa la ada yg suka dengki nie...x abis2..lepas nie siapa pula yg kena..tp tulaaaa...manusia jenis nie mmg pengecut....sabar je la ye

HeiYzZ RoSLaN said...

abaikan ajer ap org nak ckp..ramai lg yg support..

Shaqirah said...

kenapa sekarang ni anonymous selalu sgt buat hal ek?kadang2 tumpang geram sama!

shereena said...

rilex nelly..dia jeles ngn k0 2..byk2 bsbr..

diana said...

erm..
tak habis2 lagi cerita pasal pelacur ni..
habis semua orang nak sebut pelacur..
hheheh

Dev Clarehova said...

jangan perdulikan sangat orang macam tu Nelly :) yang penting kita blogging secara ikhlas :)

Sharienz Sz said...

weii..tak sukala mcm ni..sesuka hati nak label org..ingat dri tu perfect sgt ker..sudah2 la tu weii..

harap cik nelly sabar..anggap saja angin lalu :)

cinta nabella said...

sabar jerp ~
lantak je deOwg yg ta puas hti toO kan ..
bnda ni dh jadik pekara biasa lm dnia blogging nie ..

FizA said...

ish3..tak hbs2 la diorg ni.. sabar ye nelly.. jgn sedih2.. abaikan kata2 diorg tu..

Cik Miera said...

lorr...sampai cmtu lak..dengki kot.huhu sabar ye

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Demm!
Lepas satu , satu ...
Kenapa diorang suke2 je nak gelarkan orang pelacur nie ?
Nelly , sabar k...:)
Orang macam nie , sebenarnya tak bole tengok kejyaan orang len..

cik pelangi said...

kenape dye tibe-tibe ckp cmtu ?
sukehati je .
cik nelly sabar okay ,
manusia mmg mcm2 perangai .
pantang nmpk org naik ckit .
ade je nk jeles ~

D i n said...

apa yang tak kena dengan orang tu..
adoii suka hati nenek dia je cakap nelly camtu

huahaha din tetap sokong nelly!

mia.lia said...

sdp je nk ckp org placur

ika said...

sabar syg..owg giler uh..ckp ta kai otak

Qyssx Qyranna said...

..ntah pape en dy tuu.. na sOund kt fb.. nmpk sgt PENGECUT.. klw brani, turun ar face 2 face..
..sabar jela yew nelly.. :)

sab said...

bunuh je nelly :D

Biey said...

usah dilayan mereka yang suka melebel orang nie..suatu hari nanti dorang sndiri yang akan terima balsan juga..tabah..

Gimi said...

Ganas beno orang skang...

Luvissa said...

manusia dengki mmg mcm tu kot....ntahla...manusia mcm tu kalau dilayan makin menjadi...better jgn dilayan....

HAJAR hasan said...

sabar cik nelly. abaikan je org mcm tu. kuatkan hati eyk. berani kerana benar. senyum sikit~ ;)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Waklu perogol! Hak alah.

Cool cool. Shag pulak yg emo lebat neh. Keke. Nelly sayam. Berat nya fitnah tu. Sabar jela eh sayam. Ada balasan utk mereka tu. Fitnah tu dosanya lebih besar dr membunuh. Harap Nelly ada kekuatan utk hadapi fitnah tu. Sayam Nelly! Muah~

padle said...

abaikan je die tu...

ZyzyAfrina (: said...

Diorang takda life, Diorang tak pandai menilai :) zyzy rasa nelly takde mcm pelacur blogger pon.

Pakcoh said...

sabar yer cik nelly.. baik blogwalking blog kawan2 click ads..

alexa yussida said...

kelakar la definisi pelacur bagi diorang2 nih kan..rasa nak gelak2 sampai jatuh katil la:) biarkan aje la babe..ntah pape je statement!

HNMZ said...

Assalamualaikum..

Banyakkan bersabar ya Nelly. Be strong and move on :)

Miss Tira said...

Usah dipedulikan orang macam tu. Kita tidak akan disebut sebagai popular jika tiada haters. So tahniah Cik Nelly sebab kamu popular. See, ada haters.. Hehehe.

P/s: Tira always at ur side :)

atiEy_[azHa] said...

oh no ! label itu sangat tidak baik ! ia bukan sembarangan perkataan .

Cikgu CTE said...

mcm2lah manusia nie...ada sahaja yang tak kena di mata mereka...bahasa pulak tu baik sangat...macam tak ada budi bahasa...

Anne Nurain said...

just ignore je org cam tu..
dia x letak gambar coz tanda nya dia tu pengecut..
btol x??
huhuhu...

aida4eva said...

Nelly. sentap aida baca. :( sedihnye..saba ye nelly. setiap perbuatan ada pembalasannya :(

Cik Ezy said...

jhatnye beliau..
sabo ye nelly..
saje je 2 die nk jtohkn nelly..

CikNiza said...

isu panas ni kat blospot kali ni..

aik..nelly pun kene gak ke..??
saba ye nelly..
bt baek kat owg, dibalas baek..wat buruk kat owg, sndiri2 pham je la kan nelly..

aida4eva said...

tabah nelly!! :( setiap perbuataan akan dapat pembalasan yg setimpal :(

Aku said...

Banyak sabar je lah dengan orang mcm nih. Hish!!. ntah2 die yang maukan apa yang die cakapkan (populariti). manuSIAL je diorang nih. heh.

aida4eva said...

tabah nelly!! :( setiap perbuataan akan dapat pembalasan yg setimpal :(

~aDiBah~ said...

saba je la yup..biase le tu..manusia xpenah lepas hasad dgki..
pape pon..jgn di lyn org xtol cmtu..
memg jnis xde iman gaknye..
tawu nk kondem org je..
saba k..^^

aNniE said...

jahat gila orang tuh..tapi dia tu pengecut r..x nak letak gambar..jangan layan r nelly..annie rasa budak itu mental r..

Cahyahana said...

kasarnyerrr bahasa org tu,sampai panggil org lain pelacur,diri die tu dh bagus sgt ker!!!Nelly byk2 brsabar k$_$

Epola said...

hoishhhhhhhhh.melampau!
ape mksud die? huhuh.
at least, bg la sbb, atau bgtau ape org slh. jgn trus2 pggil org pelik2. haiz~

nmpknye saye pon kne reflek diri :)

cik pulau said...

eee... mulut dia..
macam takde insurans je..
abaikan je org macam tu Nelly..
go to hell... lalala~ ^^,

Cik Aish said...

ya allah ada jugak insan macam ni..hm apa nak jadi la dorang ni..sabar je la nelly ye

Hidaya Sarbini said...

jahatnya... psl blog yuyu zulaikha pun baru taw psl nie gak... sape dia sesuka hati jer panggil orang pelacur...!!! ada masalah dalaman ape.. suh masuk hospital bahagia jer..

PeRoz said...

apakah????? huhu....jangan layan hihi......mybe mereka jeles itu aja......takda gamba means dia pengecut....sabar ok.......

MiMie AddNin said...

sabar tau nelly..
org tu jeles kat nelly la tu..
buat tak tau je laaa...
lantak la die...

Suhelmi said...

ini la manusia....ada banyak perangai

kadang-kadang kita pun x paham

diyana said...

mcm ni pny org pon ada..kena banyak je la bersabar...ish3..

Hajar Rasdi said...

nelly, org yg kononnya "bintang harapan" tu kot yg pengecut.. sbb tu x brani nk tunjukkan diri.. nway, ramai lg yg akan support nelly.. dont worry..

shah-kayrul said...

siannyer nelly...hati orang tu dah penuh hasad dengki memang macam tue

Taufiq Tiramisu said...

memang bodoh laa..
tak suka la orang yang menyerang tanpa tunjuk muka..
macam penakut sangat..

relax nelly..
jadi blogger, memang banyak cabarannya..

entri terbaru : Tips Melajukan Blog!

Cik Bidadari said...

huuurmmmmm...

faiz said...

mcm2 btol org ni...tak puas hati sana sini...bawak bersabar nelly..

Alinkiwi said...

ntah pape jek diorang ni nak gelar2 macam tuh....biar je la nelly...kitorang tak rase u pelacur blogger...

sicomot-comel said...

pergh...
sesuka hati jek nak kutuk nelly cygg camtuh..

meh nak bg pelempang sikit kat dia !! hoho

Woofer Storm said...

kat sni,rasanya baik guna kuasa yang kita ada pulak jika dia boleh buat macam tu dengan kita...laoprkan pada pihak berkuasa jika merasa diri kita terancam teraniaya or tertindas k...allah selalu bersama org yang dizalimi

Cik Ain said...

sabar jalaa.. mgkin tu org cmburu.. heee..

nelly said...

Cik ayin : tak pasti ~

nelly said...

budak kampung : =='

nelly said...

myra : tq !

nelly said...

kira kekuri : tq !

nelly said...

ana : tq .

nelly said...

heiyzz : tq !

nelly said...

syaqirah : =='

nelly said...

shereena : tgah sabar ~

nelly said...

diana : tu la ~

nelly said...

dev : ^^

nelly said...

sharienz : yup !

nelly said...

cinta nabella : =='

nelly said...

fiza : tq !

nelly said...

cik miera : tq ~

nelly said...

Myra : tak pasti ~

nelly said...

cik pelangi : down rasanya ~

nelly said...

din : tq !

nelly said...

mia.lia : tu la ..

nelly said...

ika : yup ..

nelly said...

qyssx : yes .tq !

nelly said...

sab : :D

nelly said...

Biey : yup ~

nelly said...

Gimi : nasib tau ~

nelly said...

luvissa : yup ~

nelly said...

hajar : =)

nelly said...

shag : maceh !

nelly said...

padle : yup ~

nelly said...

zyzy : maceh

nelly said...

pakcoh : hehehe

nelly said...

alexa : =)

nelly said...

hnmz : tq !

nelly said...

Miss Tira : ya tak ya juga !

nelly said...

atiey : setuju ~

nelly said...

cikgu cte : yup2

nelly said...

anne : betul !

nelly said...

aida : nelly lagi sentap !

nelly said...

cik ezy : tq !!!!!!

nelly said...

Cik Niza : faham
=)

nelly said...

aku : hahaha

nelly said...

cahyanana L: tq !

nelly said...

taufiq : yup !

nelly said...

cik ain ; maybe ~

Aezu said...

rilek la sis.mnusia mmg cmtu.mmrlukn lebih prhatian.nmpk sgt org tu kurg kaseh syg.haha

nelly said...

tq kamu ..

SitiZulaikha :) said...

org yang takde kerja dan kurang kasih syg je yang jadi mcm tu. kalau setakat appear as anonymous tak payah la nak caci maki org. atau sebenarnya dy lah pelacur sebenar. hmm.. mintak dijauhkan perkara2 macam tu.

nelly said...

tq !!
^^

apis of art said...

kite bako..kite bako.. die jeles sebenonye. psl blog die kureng pengikut..

MissSyarniFarida said...

nelly, minah nie jeles kat ko,
damn u no-photo gal !
;P

nelly said...

=)
tq~

Kuceng GediX said...

wau... tak sangka sampai cammni orang dengki.... bahaya gak ek jadi blogger... lagi2 kalo cam kita ni kan yg mmg suka letak gambar n identiti kita...
kita tak knal org tuh... org tuh knal kita...
apa2 pon... tabah laa nelly... bia otang wat kita.. kita jgn balas.. gedix sukaaaaaaaa blog nelly!! hihi
XD

nelly said...

tq bagi semangat !

Iera Lollies said...

sabar eh nelly,macam2 kalau orang dengki ni . .
tumpang sedihh..

nelly said...

Yup ...tq ~

Apiz said...

wow....i've seen this situation before....

Terbang Bersamaku said...

sabar dik.jgn layan org mcm tue..die jeles dgn nelly, sbb tue die ckp mcm tue...xpatut betul die ckp mcm tue.

Areliff said...

org jeles la tu..sabo jelah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...