Sunday, February 27, 2011

Gua tak perlu direview ! Lu apesal ?

Elvy Nellysha | 3:40:00 AM | 66Comments |
السلام عليكم
Korang baca tajuk tu ? Nelly memang rasa nak mengamuk sekarang .

Masa buka Facebook , ada seorang mamat bagi mesej .
Mesej yang berbunyi :
"Wa rasa wa tak perlu direview oleh blogger macam lu . Lu tak payahlah penat-penat nak review .
Bukan ada faedah . Buang masa lu saja nak cerita tentang blog dia ? Lu femes sangat ke ?
Wa rasa wa tak tertarik pun dengan lu . Macam mana orang boleh cerita pasal lu ?"

Ok , tanpa segan silu meh lu baca komen Nelly khas untuk dia ! !

Lu apasal er ? Wa ada cakap nak review blog lu ka ? Ada gua cakap ka ? Wa tak cari pasal dengan lu der ~
Wa pun tak ingin nak cerita pasal blog lu . Wa tak rasa membuang masa . Tapi , wa rasa cukup untuk eratkan silaturrahim sesama blogger . Lu kenapa ? Lu ada sakit ke ? Tanpa segan silu wa nak bagitahu , lu memang tak tahu malu der ~
Hahaha . . . Femes ke ? wa ada cakap ke ? adoi . . Cian sama lu . . 


Ok . puas hati ! Kepada DIA , jangan nak fikir bagus sangat . Fikir sebelum cakap pa-apa . . 

66 comments:

mia.lia said...

hahaha..habis org tu kene hentam..haha

skit kot org tu..haha..

:: Nonoy :: said...

gud job nelly!! hahaha~ nie mesti kes dengki tu, die xfemes cam nelly tu. .

huhu~ ;)

cik ayin said...

waa...ade jugak orang camtu..adoi

||aLeaSaRa|| said...

aduh ting tong..panas ni...lari dulu...sis jgn marah2 kat dia...biarlah org macam tu jgn layan ye....senyum selalu!cakkk...kan comel tu!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

'lu' tu memang kuang ajar kan....

sabar ea nelly...:)

athirahzaki said...

budak mane yg jeles ngn nelly tuh?
eii, dgn wa rase geram nih,
sabo nelly ek :)

Pinung is VizarD said...

1st..
Wah marah eh..
sapa manusia 'bertuah' tu?

Memo_Hazel said...

cik nelly, ade jugak yg sggp wat cm gitu. ish ish. memo tetap sokong cik nelly. hahaha.

ade wa kesah, tak de kan. *betol ta cik nelly. (:

Biey said...

mungkin dia rasa dah hebat sangat kot..
abaikan komen cenggitu..tak tinggalkan kudis pun..enjoy blogging..hihi..

padle said...

bwk bsaba..xyah layan mamat tu...

Cik TeN10 said...

sabo ea nelly..

syafirah said...

pesal lelaki tue ah??ada pnyakit kot~haha

C I K . F Y Z A said...

Adesss..
manusia gitu pun ada??
org dah buat baik,dibalsnya mcm tu pulak..
pelik2...

mykhalis said...

marah bebeno gayanya nelly.. sabar ek.. sabarr

Cik Ezy said...

mamat 2 sbnrnye nk mtk nelly review blog die..
to die malu..
hahakk..
ntah pape mamat 2..
jeles kot..

♥sophie♥ said...

ouh,really nelly ?? sabar je la oke syg :)

farasakura said...

sabar je la yer nelly.. sesetengah org mmg cmtu..

Cik Aish said...

laa macam tu la plak..apa la orang tu..tu namanya jaga tepi kain orang. biar ah nelly. jgn dilayan manusia mcm tu

Cik Eliza said...

huh???

reveiw pon kene marah jugakkk keee

haiya !

=.="

matang lah sikit brooo,

Novelgurl said...

salam..pe kes nie Nelly ? huhu..chill k ! die jeles tu ..biarkn je nnti mkn diri sndiri

HeiYzZ RoSLaN said...

anda terbaekkk!!hehe..

wanja said...

yunk... giler kew mamat 2.. tetiba jew ckp cm 2... hahaha.. klakar la plak... gud la yunk nie... hentam msk2... hik3

nelly said...

MIa.lia : haha .tak cukup lagi ..:D

Cik Bidadari said...

isemen... terserlah keganasan nelly... hik hik hik... garang rupanya. orang biasalah... mungkin adalah tu kat memana yg dia rasa kurang. atau dia rasa dia lebih tapi org tak perasan lagi.

nelly said...

nonoy : nelly tak femes mana pun .

nelly said...

cik ayin : ada .manusia kan .

nelly said...

aleasara : hehe .buat Nelly senyum
=)

nelly said...

Myra : yup ..tq ya .

nelly said...

athirakzaki : yup ..tengah sabar .

nelly said...

Pinung is wizard : tak baik lak nak aib dia ..sian lak .

nelly said...

memo : tq ...haha ..betul2 .

nelly said...

Biey : definitely ..
=)

nelly said...

padle : memang malas nak layan .haha

nelly said...

cik ten10 : yup ..tq

nelly said...

syafirah : kesian dah

nelly said...

cik fyza : pelik2 .

nelly said...

mykhalis : marah sikit .haha

nelly said...

mykhalis : marah sikit .haha

nelly said...

cik ezy : ye tak ya juga ..haha

nelly said...

sophie : tengah sabar .

nelly said...

farasakura : yup2 ..tq

nelly said...

cik aish : haha .mlas mahu layan ~

nelly said...

eliza : tu lah .pelik kan .

nelly said...

novelgurl : haha .ye kot .

nelly said...

heiyyz : haha ..tq .

u to0 . .

D i n said...

hahah org tu mybe kena sawan albino 3 rasa haha

nelly said...

haha ..
i think ya juga .sawan pe tu ?
:D

zaty luvlianncezzz said...

asal haa dy tue??
huhu
abaikan je dy tue


join nie jum
contest APA ERTI CINTA SEJATI

eyjalukman said...

jgn sedih tau .
biase lahh , manusia tk lari dr hasad dengki nihh .

nelly said...

zaty : tgah abaikan ..tq

kay_are said...

orang sombong xyah di layan.. btw, entri khas kne bace

http://kazreal.blogspot.com/2011/02/3-flowers-in-row.html

nelly said...

Eyjalukman : manusia ..nelly faham ..

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Sungguh berlagak manusia tu. Bajet bagus je. Kita blogger satu famili. Kalau rasa nak hidup sorang buat blog tu bagi beruk baca. Sepatutnya direviewkan URL blog dia. Baru org ramai tahu blog dia camner. Teringin jugak nak tgk blog org poyo ni. Kalau ada 1000 follower pun tak bermakna dia bagus. Serius wat de pak..

Editor blog: Cerita Tira
Designer blog: Cerita Tira, Hanya Sehelai Kertas, Kirara Story..

nelly said...

tak baik pula nak aibkan dia .

Miss Tira said...

Alamak. Editor Tira turun padang.. Ahaxz :p

Tapi mmg tak patut dia cakap mcm tu kat Nelly. Keikhlasan kita dibalas dengan tomahan seumpama tu. Ish ish..

rj Etika said...

sape yg jahat gile babeng ni?
mulut tak beli etiqa insurans ke? meh nak sepak-sepak sket mulut die. nak kene cili kot.

najwa's said...

bertabahlah nelly..
banyak org, byk ragamnya..

nelly said...

Miss Tira : dugaan kan .

nelly said...

Rj Etika : saba2 .nanti Allah balaskan .

nelly said...

Najwa's : yup ..tq ...tengah bersabar ,..

Dalila Dayana said...

mamat tue jeles sbb xde sape nk g blog dea....biarkn dea nelly

P0polita said...

lorhh.. ade plak mcm tu eh.. nk wt segmen review pun kena hentam ke.. hurmm.. ignore je sume tu nelly.. teruskan berblogging.. ramai lg yg support anda..=D

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hah! kan dah...
ehhehe...
pelik je orang macam ni...
(n_n)

nelly said...

Dalila : yup .tengah biarkan .

nelly said...

Popolita : terima kasih ya !
=)

nelly said...

Orkid : manusia kan . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...