Friday, March 27, 2015

Kehidupan di UUM

Elvy Nellysha | 8:55:00 AM | 3Comments |
UNIVERISTI UTARA MALAYSIA!!



Univeristi dalam rimba. Korang cakap je nak tengok apa. Kuda ada, rusa ada, monyet lagi la ada. Siap say hye lagi lalu depan bilik dengan geng dia. >.<

Bila orang tanya:
"Study mana sekarang?"

Nelly jawab:
"UUM, kedah."

Mesti akan ada respons:
"Yang dalam hutan tu kan? Jauh tu."

Ni nak cakap univerisiti dalam hutan ke, jauh ke atau kedua2nya? >.<

Hati. Dup dap. Dup dap. Hutan pun, hutan la. Aku redha je.

Sedar tak sedar, dah semester 4 sudah. Keluh kesah, homesick, assignment, study last minute, kuiz tak dapat jawab, haa kat sini lah...

Ada lagi 4 semester nak hadap. Alhamdulillah, I have friends that always the best for me. Thanks all. I am really appreciate u all.


Semester 4 paling sibuk.. Baru masuk, assignment gempakkk! Ada 7 assignment serentak + Bisnes tertunggak. Assignment sampai tak tahu nak buat mana satu. Huwaaaaa. Semester ini paling kelam kabut.

Dan, paling seronok sambut birtday kawan-kawan sepanjang semester lepas.




Antara makanan yang selalu dihidangkan semasa sambut birthday!!




Ini masa kami sambut birthday Noor azian mohamad, atau nama glamour Yan a.k.a Datin Blocking. Ini semester 4 punya. Latest!!!

Dari kiri belakang: Salfazira, Nurul adilah, Roziana nawi (zana), Teha
Dari tengah: Faezah, solehah, yan, kusna dan saya!! (nelly)
Depan: Noor ashikin (Ikin)

Lokasi: Di bilik Nelly.


Iklan:


Semester ini, dapat jadik deejay!!

Deejay nelly. Hahahaha. Apa yang aku merepek kat konti pun, aku tak tahu. :P

P/s: Esok-esok Nelly update lagi.. Nak sambung buat kerja mandarin ni haa...

3 comments:

Sweethoneybelle said...

best fren muni study uum jugak . nama ainil fazieda amik kos akaun . . best ape uum . . salah satu universiti terbaik jugakkan ? :)

Aisya A. said...

tetiba rindu plak jadi student uni balik baca entri nelly ni. hehe

tiga lalat said...

uum bukan dekat sempadan siam keew., hehe2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...