Saturday, January 3, 2015

Lamanya tak mengUPDATE entri

Elvy Nellysha | 2:04:00 AM | 3Comments |
Lamanya, lamanya!!
Last update, bedak Chriszen.

Nelly dah lama tak update. Lupakan blog ke? Tak, tak, tak!

Tapi, busy dengan bisnes online sekarang. Alhamdulillah, semua berjalan dengan baik.

Cerita kat sini, final exam. Memandangkan berbisnes sakan, nak study kena tolak ketepi cikittt bisnes ni. CIKITTTT JEEE....

Semester ni, banyak habiskan masa dengan bisnes.. Banyak jugak habiskan masa dengan berehat. Ewah, ewah, subjek macam kacang goreng je kan? Padahal semester ni, subjek KILLER!!

Mengira. Secara semulajadinya, Nelly tak suka mengira. Tapi, apa nak buat, PASRAH HADAP KALKULATOR!

Tahu tak, bisnes online ni best sebab kita menjana pendapatan even RM 5 satu barang. Ouch! Lepas  okay duit makan kat sini. Hahahaha....Eh, terpromote pulak.. Mana yang nak join, boleh je contact Nelly.

Semester ni, ada join dinner.. Pengalaman,pengalaman...

Kadang-kadang bukan tak nak update,, tapi takut syok sendiri update. Orang tak singgah pun. T_T

Kecewa, kecewa. Hehehe..

Semester ini, diwajibkan ambil bahasa Mandarin. Okay, dah lepas dah exam final subjek ni even Nelly jawab pun entah hapeee...

Now, ada lagi 3 paper! 3 paper!! Banyak + Killer in my mind. T_T
Sedih lagi~~

Hope sangat lulus semua subjek semester ini. Doakan yang terbaik!


Nampak tak, nampak tak?

LATER! Hahaha. :)


3 comments:

trah zain said...

kakak sy pon ada duk UUM,,hehe

Aku Penghibur said...

bestnya dpt belajar dekat uum.. happy birthday kepada yang meyambutnya ^_^

Jom Vote blog acik bagi msmw

Mukena Fatin Cornely said...

MUKENA MURAH BERKUALITAS
Mukena Fatin Cornely, Mukena Abutai Polkadot, Mukena Mahkota Dewa, Mukena Ayu Tingting, Mukena Anak Karakter Frozen.
Cek di toko kami di Mukena Berkualitas Cek juga harga lainnya di Web Harga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...