Monday, May 31, 2010

Segmen Nelly : Kenapa korang berblog ?

Elvy Nellysha | 6:00:00 AM | 111Comments |
السلام عليكم
Ini sticky post ! Scroll ke bawah !

Yeay ! Dah lama Nelly tak ber-segmen kan ? Dulu aktiflah pulakk ! ! 
Post ni asyik ada dekat draft tak terpublish lagi ni ~
Jom ! Kita join ramai-ramai !


Cara-caranya :

-Buat entri bertajuk "Kenapa aku berblog ?"
-Follow Nelly bagi yang tak follow lagi okay ? ?
-Bagitau serba sedikit dekat Nelly kenapa korang berblog . . Tak kisah berapa sebab . . 
Nak tau , nak tau !
-Tag dekat 3 orang dan letak url korang dekat sini ya !
-Tarikh tutup sampai 17 June . . Hari jadi Nelly tu ! Ini hadiah terbaik dari Nelly tau ~

Yang terbaik akan direview oleh Nelly ! Chak ! ! Tak kiralah berapa asalkan yang Terbaik !
Bukan selalu Nelly rajin kan ? Ini tengah rajin , jangan disia-siakan . . Haha . .
Jom ! Nelly akan bantu korang semua . Hehe . .
Ada juga kerja eden nak buat ~

111 comments:

diana said...

buat berblog??
heheh..aneh tajuknya..
semoga berjaya segmen nelly ni..

Nur Fatihah said...

skew :D

Amoi MiyaSya said...

amboih ! rajin nyer nak buat segmen2 bagai :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wo..mcm nak join..

Pojiekyra said...

jgn gelak taw kalo bca huhuhuhuhu

http://pojiekyra891.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

zacky ~786~ said...

nk join ~

..gugu.. said...

alorhhh nsib bek lama lg...

mood tgh mls nk mnaip nih ;)

GeminiGurlz said...

join!
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

FyNa said...

fyna join...

http://syah-fieyna.blogspot.com/2011/05/segmen-nelly-kenapa-aku-berblog.html

waN Mohd Salim said...

ok nnti abg join .. sebelum abg join adik misti join abg nye segmen haha

Cik RoSs said...

Akak nak join laaaaaaaaaa...

nanti nak fikir jap!!hehehhee

CintaZulaikha said...

tader masa la, klu tak musti join~~

Cik Ezy said...

lmbt lg tarikh tutop nye..
xpe2.. nt ade mase leh join..
hee

AL-QASSAM said...

untuk menyampaikan pesanan nabi untuk ummatNya.

Cik RoSs said...

ok..kak dah buat entri....

Sila la view...jangan malu2,jangan segan2..ehhehhehee...

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

zie said...

wah menarik! nnt zie join..

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh join.. :)

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/segmen-nelly-kenapa-korang-buat-berblog.html

Muna rahimah said...

http://munalifestory.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

dah join kaka sygg :)

Nana Miyuki said...

saya suka emily da strange :)

ekyn here said...

dah siapp .. ngee!!

http://hazel-permatahati.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

awanis said...

budak baru belajar nak join :)

http://wanispunyablog.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

♥ Tya Mashem ♥ said...

http://muhammadnoorimancarelink.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog-by-elvy-nellysha.html

miss Sushi ♥♥ said...

http://hdyhdyh.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog-tag-korangkorang.html

dah join!

Nana Miyuki said...

http://nana4one.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

join!!!

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

cik duyung join~~

http://cikduyung.blogspot.com/2011/05/segmen-nelly-kenapa-aku-berblog.html

matsen said...

saya join!!!

http://cakapsembangmerapu.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

Nurul Afiqah said...

ikah join contest akk..neyh link
http://eiqahzainuddin.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

SHAHIRAH ADIZAN said...

wah . macam best . rase nak join lah pulak . eyra pun blogger baru , takpernah join ni sume . nanti kalau ade mase , insyaallah eyra join :)

Amanina Azizan said...

http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog-segmen-nelly-strange_31.html

Joined ! :D

kim heeruul said...

insyaallah gua join..^^

Puan Besar Shag Yahaya said...

Nelly sayam. Dah join! ;)

http://shagcomot.blogspot.com/2011/06/segmen-belog-oleh-nelly-strange-kenapa.html

cik ayin said...

alamak..segmen..hee :p

enyheartsdiamond said...

saya berblog sebab kawan ajak.. dulu blog saya tu ada tiga tuan.. skrg tinggal saya seorang sahaja.. yg lain2 masing2 dah buat blog sendiri..

dah berkali-kali saya cerita enda ni di blog.. hehe..

Lin Arfazlin said...

join :)
http://cherita-cikyuyun.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

genkconer said...

genk join ^_^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Cik Purple said...

join..:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

bunga said...

wahh..nampak tajuk simple..tapi susah gak ni..heee

Miss Xyz =) said...

Saya join!!!

http://kisahmissxyz.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

Ruqaiyah Amanina said...

da join

http://mizznina91.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

anismelon said...

wat segmen ye...t anis join erk..tp make sure review yup..heee

iLa suHaiLa said...

larikkk!!

http://akukanila.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html

NOOR FATIN said...

wah! rajinnya. hehe saya xpenah buat segmen ni :)

asfira aminuddin said...

wah ramainya yg join. semoga segmen u berjaya babe :)

COTTON LADY said...

yok join sume!!!nelly ngah baik hati nih,sbb besday dye xlme ag~hehhehehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Bila Nelly mai komen baru Shag ingat. Shag tak pos ke sini URL segmen tu =.='

Ni ni nak kasi jugak supaya sah penyertaan Shag :P

http://shagcomot.blogspot.com/2011/06/segmen-belog-oleh-nelly-strange-kenapa.html

Sab said...

join ! http://blogsab97.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html :D

ern elyna said...

erna join !

http://diaryerna22.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

ツ mIsS NaDEa ツ said...

http://loveneddy.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hai dear..kakak dah join:

http://cikbetty.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

cute rasberry said...

nak nyibuk jugak kat sinie

http://areda91.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku menjoinkan diri :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog-nelly-stranger.html

... said...

as salam..
hoho~
segmen best! nak join!~ jap. mula mengarang~

Noor Anis said...

saya mau j0in..

http://sempoiigirl.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

famjad89 said...

http://qalbuhearthati.blogspot.com/2011/06/segmen-nelly-kenapa-aku-berblog.html

nak join segmen ni.. ^_^

Noor Anis said...

j0in!~~

http://sempoiigirl.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Cik Rose Cute said...
This comment has been removed by the author.
ern elyna said...

erna join !

http://diaryerna22.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

miss anies said...

http://mizzanies.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

anis join ok?
hehe...<3

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pagi tadi saya dah post link saya.. tapi nape xde lagi ek :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog-nelly-stranger.html

puteri ain said...

rajin nelly ni :) sorry tak sempat nk join.. busy exam skang :(

Kuceng GediX said...

gedix pon join!!!! wajib join ni.... hihi


http://kucenggedix.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

aNa said...

nak join ....
http://mizcawaii.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

RedVixen said...

cambest!!

Cik Rose Cute said...

Hai! Nely..Silap bagi link

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Sarah Haszlan said...

sarah pn join jgk !!! ;)
http://strawberiselamanya.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

♥ aliahƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

http://pu36ixthsense.blogspot.com/2011/06/entry-hot-yang-meletopkebabooom.html

saya join jugak~

Sarah Haszlan said...

sarah haszlan join sini...^^

http://strawberiselamanya.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Murni Yusoff said...

Yahoo! Alhamdulillah,dah join..ce review ce review..=)

http://aurahatimurni.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

ika said...

kalau sempat ika join...
hehehhe...btw happy birthday..heheh..awal pulak...

jom join contest ika sygs...suport me k..

http://daqkecik.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

Red said...

Red baru perasan header baru nelly :hoho :P

Azku said...

mcm mn nk tag?

FieyRa ~I-Me-MyL!fe~ said...

http://mylifefieyra.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html
entri tbru..
jom kenali blogger muslim dan muslimah...

Murni Yusoff said...

Yahoo..Alhamdulillah,sy dh join lme dh..! tp nape xmasuk ek..xpe2 nie linknya..hehe

http://aurahatimurni.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

fuhh! hrap2 antara yg terbaiklah..hehe =D

Murni Yusoff said...

Yahoo..Alhamdulillah,sy dh join lme dh..! tp nape xmasuk ek..xpe2 nie linknya..hehe

http://aurahatimurni.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

fuhh! hrap2 antara yg terbaiklah..hehe =D

gulakapasaya said...

Eekeke.....nelly jom join GA gulakapas jom! =)

zarazueyin said...

berblog saja suka2....kihkihkih
saya dah follow nelly kan? ;)

neyna's said...

kita join segment ciknelly. =)

http://cheritasichenta.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-ber-blog.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

best2 ader bnda ni!!

sme trikh anvrsry..hppy becoming brthday ea!!

cipUtchiaPp said...

hai...assalamualaikum.. :)
emy join segmen ni tau !!

http://ciputchiapp.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berbl0g.html

Fazliana said...

finally . cik nelly . nahhh , baca sampai lebam , ngee : ) http://alynrebuscicak2.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

menarik ... harap2lah mendapat sambutan ek ... :) Good luck kepada yg join! hehehe ...

Suhami Ahmad said...

wah, dah ramai yang joint.... =)

ciknabil-a said...

gemini gurl jugak? hehehe sama la. :D

Mohamadazhan hjDesa said...

salam...nak join!

http://mohamadazhan-budakib.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

yana aqilah leasz said...

no join jgak!!

amal said...

cik nelly , amal join tau :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

amal said...

cik nelly , amal join tau :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

amal said...

cik nelly , amal join tau :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

amal said...

cik nelly , amal join tau :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

m.u.f.i.d.a.h said...

saya dah join!!

http://vanillacotton.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

IEQAH said...

Hai nelly :)

Ieqah da jadi follower you yang ke 3990. so ieqah da join your segmen.

Link: KENAPA AKU BERBLOG

come visit and read.Thanks :)
Hope to be a lucky one.
happy future birthday 17.6

Alan said...

hummm x minat ler join pape contest..gudluck buat sesaper yang join hehehe

kay_are said...

segmen menarik.. macam nak join pun ade.. tapi.. sebab sekarang ni memang bz gile.. nak update pun susah.. xtau r sempat ke nak join segmen ni.. ape pun.. gud luck!!

MiSz fiFiEyQa said...

nelly..sorry..ketinggalan bas pulak..sy join!!hehe..

http://me-miss-fifieyqa91.blogspot.com/2011/06/segmen-nelly-kenapa-aku-berblog.html

PEAH said...

http://ladysyafiah.blogspot.com

already follow u

سيتي عإيشه Aisyah said...

Assalamualaikum Nelly..Ecah baru join nie...~ hehe http://ecahmafia.blogspot.com/2011/06/segmen-nelly-kenapa-aku-berblog.html

IEQAH said...

nelly..i,m done..
da check lom..
ni link..

http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Ika said...

Dah join. (:

http://alwanixoxo.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Подтверждаю said...

as salam..
adei..
pakcik hampir2 lupa segemen nelly ni. huhu..lama dah tak masuk sini.
apa boleh buat.. pakcik selalu bz.jarang dah bw

>_<

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-pakcik-berblog.html

waN Mohd Salim said...

makcik ps join dah

http://www.penulissenja.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Freaky said...

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

CK said...

http://rainandtots.blogspot.com/2011/06/kenapa-agaknya-aku-beblog.html

Cik Meyo said...

I did join :D

http://aboooti.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

sakura_sue_0o_ said...

yeaaa.. join segmen nelly.. jenguk ye~

http://sakurasue.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

yasmine :P said...

Salam..
yasminedanny JoiN awk.. =) aLhamduLiLLaH..

http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

come n see n follow ya.. ^__^
Bersekutu membawa Mutu!!! yeah!!

Emily Edang said...

ni haa dh join segmen... :)

http://gnadeylime.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

ABU said...

wah buat sgment..best la nelly ni..:D

arein said...

join (:
http://aienalmardhia.blogspot.com

ciknabil-a said...

good luck nelly! :)

si ngokngek said...

join yeah:sorry last minute

http://ngokngekblur.blogspot.com/2011/06/segmen-nellykenapa-aku-berblog.html


happy birthday yaa...tua sudaa~~bila nk kawin..nanti jemput ya..hehe

sissyira said...

salam

semoga segmen ni berjaya yeeaa,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...