Tuesday, December 20, 2011

Balik dari Mini Ekspo : Kejadian tak diingini !

kindergartenlibrary | 4:35:00 AM | 45Comments |
Salam semua ! Nelly baru balik dari Mini Ekspo ! Ya , 4 hari Nelly kat sana !
Memang best jadi urusetia tapi , Nelly tak sangka pula ada kejadian tak diingini . . .
Macam-macam yang berlaku sepanjang Nelly dekat sana sampailah Nelly pula yang kena .
Lemah semangat kot . .

Dekat sana , ada Mini Soopa-Doopa . Jadi , Nelly main dengan kawan Nelly sebelum dikemaskan permainan tu untuk terakhir kali . .
Tapi , entah macam mana , Nelly terjatuh dari tempat yang orang selalu Rock Climbing tu . .
Memang kaki Nelly sakit gila . Untuk dalam 5-10 minit , Nelly baring dengan harapan sakit tu kurang . ,

Masa bangun , Nelly jatuh balik . Baru perasan , lutut yang sakit tu tulangnya dah lari . . Sakit gila oo !
So , mak ayah Nelly bawa Nelly pergi urut dulu . Orang yang urut kata tulangnya lari . .
Lepas tu , Nelly pergi xray ! Doktor tu tekan tempat sakit tu sampai bengkak kaki Nelly . .
Nasib baik doktor kata tak patah . .

Sampai kat rumah , Nelly kena pakai tongkat . Menurut apa yang orang kat hospital cakap dekat ayah Nelly , ambil masa yang lama untuk baik semula . . Alamatnya , pakai tongkat ke pergi sekolah ? Eish !!!!!

Nelly kena banyak jalan . . Rasa macam malas je nak jalan ~



Tak ada maskot , ini pun jadi lah ~


 Barisan urusetia !


Antara gambar-gambar yang ada . Hahaha . . . 

45 comments:

Aliyah Perry said...

semoga cepat baik ye!:)

kindergartenlibrary said...

tq !
:)

Unknown said...

comelnye ular tu..mcm anak ular je.. hehe..
cepat2 sembuh ye.. =)

kindergartenlibrary said...

nelly tak brani sentuh pun . hahahhaa

miss Fyqa said...

Nelly..kesian kt Nelly, jg diri elok2 tau.. Insyaallah,tak lama lg sembuh la tu k :)

kindergartenlibrary said...

tq 4 ur concern dear !

ila said...

ciannyer nelly.
hope cepat sembuh.
skrg nie jgn bnyk jalan sgt smpai sakit tu kurang.

fun btol ea dekat ekspo tu.

kindergartenlibrary said...

memang best ... tak sangka pula jadi cmnie .
-.-

dah nasib ~

Fifieyqa said...

nelly...take care..semoge cepat sembuh..btw berani pulak budak2 tu dgn ular ek..sy pun takut kot..

ern elyna said...

alahai kesian sis, erna doa kn sis cepat sembuh n ta payah pakai tongkat pergi skola nnti. insyaAllah ta lama okey la tuh. erna pun penah kena mcm tuh, 2 hari dah bole jalan tapi sakit sikit la. :D

kim heeruul said...

aduh! mcm mane boleh jatuh..?
hope cepat sembuh kaki tu..
btw,u mesti enjoy kan.. ^^

Anonymous said...

Dah lama tak buat aktiviti rock climbing..semoga cepat sembuh ya..:)

Unknown said...

kesian nelly...
pi sekolah pakai tongkat??
imej baru nelly sempena tahun baru..
ekekekek

Khairi Fakhri said...

tok nelly dah tue pakai tongkat ye tok nelly? haha jk jk :P

Hanis Nizam said...

Eeeeee , pegang ular . Seramnye . Hihi .

Shafiq said...

moga cepat pulih.. :-)

نورعيم said...

kesiannya. tabah ye, semua ini dugaan :)

The Ohhsem said...

Get well Soon:)

cik ika said...

take rest k dear~

say to easy=) said...

get well soon nelly..sbr k..

Umie Naziera said...

kesian dkt kamoo,semoga cepat sembuh yeeer

emylase. said...

semoga cepat sembuh!
neway, mini soopa-doopa tu ape?
hee lampy sikit ^^

dill said...

rehat. rehat. siannye die

dill.

cik jannah said...

sumpah. geli ular.

kindergartenlibrary said...

fifieyqa : nelly geli dengan ular tu .. tq !

kindergartenlibrary said...

ern : 2 hari ? nelly still tak boleh2 ni ~

kindergartenlibrary said...

afiqazizan : tq ya
:)

kindergartenlibrary said...

diana : nampak gaya macam tu lah ~
-.-

kindergartenlibrary said...

keyri : ko jangan perli !

kindergartenlibrary said...

hanis : nelly tak seram , geli !

kindergartenlibrary said...

syafiq : tq !

kindergartenlibrary said...

noraim : redha je la ~

kindergartenlibrary said...

syafiqah : maceh !

kindergartenlibrary said...

cik ika : yup . tq dear!

kindergartenlibrary said...

say to easy : yup .. tq !

kindergartenlibrary said...

umie : tq umie !

kindergartenlibrary said...

ladylike : erk , susah nak terangkan ~

kindergartenlibrary said...

dill : tau tak pe
-.-

kindergartenlibrary said...

cik jannah : me too ! hahaa

kindergartenlibrary said...

kim : enjoy memang enjoy .. tapi , tu la .. excited sangat !
hahaha

Dear Yayah said...

best la ade org caringgggg~ hikhik.

org cmtu la elok, die tegur sbb die syg..:)

Noor Fatin said...

sakitnya..wuwuw smg cepat sembuh!

Dear Yayah said...

jgn byk gerak nelly..semoga cepat sembuh :)

kindergartenlibrary said...

yayah : tq !!

kindergartenlibrary said...

fatin : yup2!!
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...