Sunday, September 23, 2012

Maaf kawan blogger !

Elvy Nellysha | 5:56:00 AM | 7Comments |
Maaf . . Ya , memang nak minta maaf ni . Maaf sebab lambat balas komen korang , maaf sebab tak berupdate blog Nelly ni . Nelly memang minta maaf sangat-sangat !

Actually , ada juga yang tanya "Nelly pergi mana ? Tak update blog pun . ."
Wawawa , sedih Nelly nak jawab . Bukan tak nak update , tapi Nelly trial STPM ! Ok , fine , result ?
Jangan tanya . . Terasa kertas trial STPM Nelly teruk ! It's ok , Nelly kantoi masa trial kan ~


Ok laaa sangat ! Rasa macam nak humban je muka kat mana-mana . . Nelly baca lain , lain yang keluar !
Ada sampai 1 part Nelly baca , tapi bila keluar soalannya , Nelly jadi blank ! Kosong terus apa yang Nelly baca dan ini adalah kali pertama terjadi macam tu ! Bukan sebab apa , Nelly jadi blank bila Nelly baca soalan dari bawah , iaitu bab-bab yang memang Nelly tak baca dan tak pernah ulangkaji !
Yang bengapnya , Nelly baca dari bawah dan terasa down habis ! Sepatutnya Nelly baca dari ATAS ! Baru semangat ! ! !

Nelly menghabiskan masa 3 jam untuk esei yang diberi sampai habis masa dan guna sebaiknya ! Tapi result ?
'Awal-awal lagi terasa hancur laaaa result aku untuk trial ni . .'

Ah , bengapnya kau , Nelly . Nelly cuma ada masa lagi tak sampai 2 bulan untuk STPM sebenar ! Wish me luck ! Masa ni la terasa nak down , terasa nak surrender awal-awal dan terasa macam nak koyak-koyakkan saja kertas exam tu !

Sedih yang teramat sangat dan blog ni bersawang sama macam Nelly ni haaaa ! Teruk , teruk , teruk ! ! !
Nelly mungkin akan tinggalkan blog buat sementara . . Tapi , akan kembali update selepas habis STPM !
InsyaAllah ~



Buat-buat muka steady je laaaa ~ ~ ~ 

7 comments:

Umie Naziera said...

aloooo Nelly..sabar k,insyaAllah try the best for real STPM

nabByla said...

xpew.. ada masa lagi..

btw all the best for you nelly !

pas nie leh la aktif berblogg balik. ;)

Mysara Ab Rahman said...

jgn putus asa nelly..ada masa g tu..2 bulan byk boleh cover...gud luk!:)

Cik RoSs said...

All the best dik!!

Novelgurl said...

Good luck nelly ! jgn stress sgt..jgn study hard but study smart k ! bnykkn berdoa.InsyaAllah.boleh dpt result y baik.Chill !fIGHTIng2!

.::: Princess MOMOY :::. said...

xpe dear
baru trial
STPM nanti buat yang terbaik yer
all the best

dear nelly, jemput follow belog baru momoy

ishiko said...

comel je gamba tu.. lam citer apa eh.. lupa plk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...