Thursday, October 4, 2012

Petanque di sekolah !

Elvy Nellysha | 5:27:00 AM | 6Comments |

Hanya di kalangan tingkatan 6 @ pra-U sahaja aktiviti ini . Sila baca . .

Wah , hari ni agak syok sikit . Release tension tahap gaban ! Hahaha . . Cikgu-cikgu dan adik-adik lower 6 telah mengadakan pertandingan peringkat daerah Kuala Selangor . Sekolah Nelly menjadi tuan rumah . . Ada beberapa sekolah yang terlibat . . Best memang best tapi petanque tu berlarutan sampai ke petang . Menurut kawan-kawan Nelly , mereka balik dalam pukul 6 . Eh , Nelly pergi mana ? Nelly dah balik dulu dalam pukul 4 lebih . Tak dapat join sampai habis . .

Tak silap Nelly , sekolah SAAS telah mengungguli apabila berada di tempat yang pertama ! Wah , tahniah kepada mereka . Mereka main dengan bersungguh-sungguh . Kalau Nelly yang main , kalah awal-awal jawabnya . Hehehe . So , Nelly jadi photographer tak berbayar ! Hehehe

Eh , Nelly terjumpa sorang budak ni . Ingatkan tak kenal Nelly . Tiba-tiba dia tanya pasal blog ! Aiseyman , dah malu daaaa ~ Sebab ada abang-abang senior yang memang suka mengusik dan menyibuk ! hahahaha ~
Tapi , cover steady je laaa ~
Maceh sebab ingat Nelly dan kenal Nelly melalui blog . Nasib U berani tegur . hehehe . .

Ni antara gambar yang Nelly ambil tadi . . Syoookkkk ! Hahahaha . .




Sebelum sekolah lain sampai ~~~



2 buah sekolah yang sudah sampai , Puncak Alam dan Pengakalan Permatang . .














Mereka yang tengah syok main petanque ! WAWAWA , tak dapat main !








Adik-adik lower 6 yang comel-comel !





Sambil tu bergambar ! HAHAHAHA !


Ni muka menyibuk tengah padang dengan pengadil , senior tahun lepas , Abg Syafiq ! Hehehe . .
Hitam laaaa muka Nelly . . Huk . HuK . .

Lepas ni , STUDY Nelly oiii !!!!!

6 comments:

aisya said...

rindu plak zaman skolah2 tgk gmbr2 nelly ni.. hehe

afiqazizan said...

Rindu nak buat aktiviti2 sukan macam ini kat sekolah..:)

Umie Naziera said...

mmg form6 wajib main petaque eak..sb skolah akk dlu pon smua budk form6 kna tukar main petaque..huhu

Aishah Jahirah said...

lama akak xjenguk sini...nelly pun dah upper six..gud luck eh...

cik wanie Lovela (CWL) said...

kantoiiiii

SimplySeoul said...

rindu zaman f6 saya. time f6 je sy suka. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...