Thursday, October 18, 2012

Nelly suka ANUGERAH ini !

Elvy Nellysha | 6:17:00 AM | 20Comments |

Alhamdulillah . . Masa mula-mula cikgu umumkan pasal benda ni , Nelly laaaaa antara manusia paling sibuk siapkan . Siap 1 buku setengah , terus terbiar macam tu je . . Sampailaaa dah nak hantar minggu tu jugak , menggelabah Nelly beli buku . Siap juga dalam 4 buku tak silap Nelly . Nak menulisnya 1 masalah pula . Tapi , memandangkan Nelly suka menulis , cepat laa sikit siapnya ! Hehehehe

Eh , apa benda ? Ada laaa program kat sekolah . Mesti ramai dah sedia maklum tentang program Nilam . . Ni hasil apa yang telah Nelly buat . Nak tau tak , punya laaa happy sakan . Tapi , tak dapat ambil sebab Tingkatan 6 ada pertandingan petong . So , hantar wakil je . Sebak rasa . Haha . Poyo je ~


Masa mula-mula dapat sijil ni , rasa macam nak lompat-lompat je . Bukan sebab tak pernah dapat , tapi terasa macam kembali balik kat sekolah rendah sebab pernah dianugerahkan TOKOH NILAM masa sekolah rendah dulu . Even masa sekolah menengah ni tak dapat tokoh nilam pun , still terasa bermakna . Nelly dengan kawan baik Nelly , Fadilah pun dapat tau ! Kitorang memang pulun habis nak siapkan !

Saya suka anugerah ni !

20 comments:

D i n said...

tahniah :D

saya dari dulu tk penah2 nk buat nilam haha :)

D i n said...

tahniah :D

saya dari dulu tk penah2 nk buat nilam haha :)

D i n said...

tahniah :D

saya dari dulu tk penah2 nk buat nilam haha :)

D i n said...

tahniah :D

saya dari dulu tk penah2 nk buat nilam haha :)

D i n said...

tahniah :D

saya dari dulu tk penah2 nk buat nilam haha :)

CintaZulaikha said...

eh nama dia...sedappp nya, cam kartun..

ANNA MARIANA said...

tahniah... anna pon suka membaca ms skolah dulu, tp x pernah dapt anugerah...hahhahahaa

Elvy Nellysha said...

din : haha . ni pun tengah rajin ~

Elvy Nellysha said...

cinta zulaikha : hahahaha
tq ^^

Elvy Nellysha said...

anna : hahah . pulakk ~

Fendy said...

saya pernah dpt 3 tahun anugerah nilam..hehe..

Elvy Nellysha said...

untunglaaa ! nelly baru terkedek2 ! hahaha

Cik Siti said...

tahniah lol..huk3...

Nelly Strange said...

tq ^^

♥ Nana BamBam ♥ said...

tahniah ye nelly :)

Azney Shamsuddin said...

tahniah..tak penah dapat anugerah nilam time skolah dulu..

nabByla said...

wow hebatnya... tahniah ! ;)

Arjuna Silvera said...

terbaeeekkk!!!

fadilah sehat said...

tahniah !
tahniah gak kat ak.. hahaha
=p

Nelly Strange said...

Ya , tahniah kat kau gak ! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...