Sunday, October 7, 2012

Sebab tak suka jawab soalan OBJEKTIF !

Elvy Nellysha | 8:00:00 AM | 26Comments |


Masalah , masalah ! Soalan objektif ? Kenapa kata tak suka kan ? Kan jawapan dah ada . Cuma pilih je !
Hek eleh , kalau senang tak apa ! Ni bila dah bab "Rasa-rasanya macam jawapannya I dan III ."

 Tetiba cuma ada jawapan :

A- I dan II
B- II dan III
C-I dan IV
D- III dan IV



Pergh , rasa nak menyirap je masa tu ! Rasa memang jawapan Nelly laaaa yang paling betul !


Dan bila rasa semua salah dan tak ada jawapan , dengan terbaiknya + sukarelanya Nelly jawab macam ni :


Nampak ? Nampak ? Mula laaa bila soalan 1 adalah A , soalan 2 , 3 dan 4 mengikut urutan ~
Pernah buat ? Hahaha ! 


Lagi-lagi kalau exam Bahasa Malaysia dan Pengajian Am 1 yang ada tanda-tanda macam ni . Sampaikan masa jawab Bahasa Malaysia , siap terfikir "Eh , mana kalkulator ni ?"
Baru ingat BM mana ada kira-kira !

Nasib baik Nelly tak tanda macam ni :


Silap-silap haribulan , habuk pun tarak !




Pernah kena ? Ceciter2x . . Hahaha


26 comments:

natasyapink said...

haha, slalu sangat.
lagi2 kalau time exam math, da xreti nak jawab hentam jela jwb nyer..

Nelly The Strange said...

hahaha . kan ? rasa cm apa jee ! haha

NuRul~ said...

Ahahakk. Sama la!! Especially yang bawah sekali.. periksa mesti banyak kali. Huahuahuahuah.. XD

Nelly The Strange said...

sama laaa ! hahaha
:D

Azriff Aziz said...

teringat kat soalan bahasa melayu(pemahaman) darjah 6. heheh memang pening jugak rasanya :)

Umie Naziera said...

haha,samalah dgn pic yg last tuh..bila rsa jwnpannya straight A ke,mula la cuak mcm jwpn salah

Mila Ahmad said...

boleh stress cam nie haha...

Amanina said...

hehe. secara jujurnya saya pernah jugak buat camni, hahaha. tengok flow jawapan camtu, terus ikut. hahaks. kalau nasib baik, kena lahh. hihi xD

Yana Sakura said...

hahaha...msa exam kt sklh men n rendah dlu yana suke nyanyi msa nk pilih jwpn utk soalan yg xreti nk jwb..haha..lagu ABC la..Pak Mat jual topi la..haha..xpun kira 1 - 10..yg last tuh jwpn dia..ngeh2 :p

nabByla said...

sama la kite ! akk pun kdg lau tatw men bulat jew jwpn. HAHA! -.-

Masmira Masri said...

ahahahha mmg penah buat jawab mcm tangga tu dulu....tahap gaban sgt tu...
done follow..hit me back ok http://myaleo.blogspot.com/2012/10/berdua-bina-badan.html

najihahfara said...

hahahah tahu xpe..
pernah jugak kene..bengang

Shafiq said...

hehehehehe...Pernah kena jugak! :-)

kay_are said...

kalau yakin ngan jawapan, memang tak peduli r cane bentuk corak tu.. tapi memang agak stress kalau pilihan jawapan takde jawapan kite nak..

Nelly The Strange said...

ariff aziz : kan ? rasa apa je masa tu ! haha

Nelly The Strange said...

umie : haha , sama dengan nelly . cuakk jeee ! :D

Nelly The Strange said...

mila : haha . tau tak pe ^^

Nelly The Strange said...

amanina : kalau nasib tak baik , hancorrr je laa

Nelly The Strange said...

yana sakura : wah , siap pak mata jual topi lagi ! haha

Nelly The Strange said...

nabbyla : baru senang hati . :)

Nelly The Strange said...

masmira : hehehe

:)

Nelly The Strange said...

najihahfara : betul2 .... :p

Nelly The Strange said...

shafiq : me too ! haha

Nelly The Strange said...

kay are : sebab tu nelly stress !!!
:D

Terbang Bersamaku said...

hahaha..akak mmg tak berapa nk minat jawab soalan objektif, namapak mmc senang tp mengelirukan..kena hati2..kena fikir banyak kali sebelum nk jawab...uhuhu..

Elvy Nellysha said...

TB : hahaa
betul2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...