Monday, December 16, 2013

Grand Dinner UUM 2013 !

Elvy Nellysha | 1:59:00 AM | 27Comments |
NAMA BLOG SUDAH DITUKAR KEPADA ELVY NELLYSHA 
Harap maklum . .


Pakai kamera handphone je gambar atas ni . . Jangan batak okay Nelly oi ~
13.12.2013

Malam ni penuh dengan malam yang dikenali sebagai malam GRAND DINNER dekat Universiti Utara Malaysia a.k.a MALAM MELARAM bagi siswi di sini . Hahahaha . . Tema : Gold and Glamorous . .

Okay , yang penting sekali adalah bila tengok kawan-kawan sibuk ke pekan untuk beli baju semata-mata untuk malam tu . Sanggup ! Dan , Nelly pula ? Tolong teman je la . . Tapi , dalam teman tu , wa beli shawl ! 

Eceh , kemain kau Nelly . Dah pandai da belit-belit macam hantu pocong . >.<

Eh , teman ke shopping sama ni ?

Yang paling tak boleh bla adalah di mana hari yang nak pergi dinner ni , petang tu dah test-test nak pakai shawl gaya apa . Siap duduk depan lappy buka tutorial shawl , test-test shawl tu . The problem is , wa nak pakai shawl tu besauu ! Jadi , tak biasa la nak pakai besaubesau . .  Tubuh kecik + pendek . . Hehehe . 
Tak payah imagine ~

 Err , sejak bila dah pandai duduk depan youtube sambil test shawl ni ? >.<

Okay , ringkasan untuk malam tu, semua melaram kalah mak datin . Maklum la , buat dekat HOTEL EDC UUM la kan . Grand kauu ! Macam-macam pesta baju la ada kat situ dan ada cabutan bertuah . 

Malangnya , Nelly ni malam tu tak berapa nak bertuah . Jadi , nak rasa KEBERKATAN , Nelly pinjam hadiah buat amik gambar dari kawan-kawan yang dapat hadiah bertuah tuu !

Sila lihat mak datin yang berada di bawah-bawah ni . . Tak termasuk saya ! =D


Kami berdua suka makan kuih ni . Cedapp nyeewww !




 Ini antara mak datin yang dah siap nak pergi ! Okay , kami antara yang terlambat la dalam terlambat . Hahaha . . Maklum la , perempuan . 
Eceh , cover . >.<



 

Dengan roomate Nelly !

 
Nama dia ni RoZiana ! Nelly panggil Zana je . =)
Bahagia betul kembor tak sekandung ni . Hehehe . . Dorang berdua dari kiri ni dari Kelantan , roomate Nelly je dari Terengganu . =)

 Tengok ! Ni antara yang bertuah malam tu laaa . . Jadi , bergambar bersama mereka !! Amek berkat . Hahaha . .

 Nampak bear tu ? Disebabkan tak berapa nak bertuah , pinjam japp hadiah orang bertuah . Jelesnyeww ! HAHA . . ^__^



Masa nak balik sementara tunggu bas . Terlepas bas . Hahaha . . Datang lambat , balik pun lambat . Maklum la , perempuan . >.<

Cover lagi ~

TAMAT EDISI GRAND DINNER !

Setel ! Banyak bergamborr je kan dari acara dalam tu ? Huwaaa ! Selalu pakai kamera NIKON , bila duduk kat sini , pakai kamera HANDPHONE . Tu yang rasa nak hentak-hentak kaki je . T_______T

27 comments:

msredcheesecake said...

Sedap nampak tart tu.... Seronok dinner dgn kengkawan...

cik ika said...

eh rasanya cam penah p je hotel ni masa ika dinner dgn bebudak matrik.
nelly smakin comel la syg

Bro Framestone said...

Kenalkan la sorang kawan dekat bro he..23x

Cik Nadyya said...

wah,, cantek2,, teringat masa belaja dlu.. hikhik

RaraTan said...

haaaaa cantik Nelly ! hehe , beselahhh pempuan kannn. kalau mula2 tu niat xnak beli, tp alih2 terbeli jugak skit :p hihiks.

Umie Naziera said...

Happynyaaa budk uum ;-)

Umie Naziera said...

Happynyaaa budk uum ;-)

AmyZana said...

Amboi berseleranya nampak kuih2 nih semua. Hahaha perempuan kalau lambat tuh memang biasalah saya pun bersiap lambat jugeee

D i n said...

malam grand dinner mmg best melantak je keje time tu haha sambil release tension dgn member time tu keh3...

nabila azmi said...

hi nelly/....follow awk.hehe..

seronoknye dinner..

Fynaz Shamz said...

wah ... bestnya dinner ..huhu.. btw.. terima kasih sudi singgah ke blog buruk kita .. done follow jgk kat sini ..salam kenal :)

Sop said...

wah meriah nampaknya :)

siti aisyah said...

wahhh..dinner..rindu pulak nak g dinner

YUS said...

Amboi meriahnya... K'Yus dtg balas kunjungan ni.. Opss.. K'Yus dh follow nelly!

zacky786 said...

grand dinner mmg grand laa :D

Cikgu Norazimah said...

rindu pulak zaman jadi student dulu.. ;)

mia amieyra said...

Nice blog.. btw, mia da follow nelly. follow me back k

cerita cinta said...

nice bloh.. done follow nelly.. follow mia k..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bestnya, tengok event awar.. rindu plak zaman universiti... sweet memories

aisya said...

mmg glamorous sgt lah. hehe

Leeza Dayasari said...

FOLLOWER 5352

Akeyla Azmi said...

betul, muhasabah diri.

Akeyla Azmi said...

wah wah wah best nyaaaaaaaa

Zana Hassan said...

salam ziarah smbil komen2 kat sini

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. meriah tu.. semuanya ceria.. sedap tart tu.. :D

syahira ariff said...

comelnyer korang!
mohon buat video tutorial shawl
:P

Afiq said...

comelnya adik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...