Sunday, March 30, 2014

We pray 4 MH370 !

Elvy Nellysha | 7:16:00 AM | 14Comments |
Lama sudah tak update ! Sejak kehilangan MH370 , pasti semua tahu secara umumnya , semua orang akan rasa sedih dan paling sedih bila diumumkan oleh PM kita yang telah berakhir di Lautan Hindi .

So , kami pelajar Universiti Utara Malaysia dari kelas English Communication 2 telah diberi arahan untuk buat poster ! Huwaaa ! Macam-macam gaya la nak fikir . Tiru internet saja la kan . Btw , we also pray 4 MH370 !

Ini antara lukisan yang kami dah lukis :







Setel ! :)


Students English Comunication 2 ~

14 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Kreatif2 semua lukisan ni...
Hehehe....Selamat Malam (^^,)

Syah Eida said...

rindunya nak p kelas e com.. prayforMH370

Niesa said...

ada kapal terbang yg comelll la..hihi..apa2 pn sentiasa doakan semua mangsa yg terlibat..prays for a miracle.. :')

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal teringat masa Com 2 selalu jadi bahan ketawa masa present...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

salam takziah kt semua keluarga mangsa kan.. hope cepat2 la terlerai semua misteri ni kn.. aminnnn

fakhri khairi said...

Hi. been a while since I last read this blog. It is a very tragic loss indeed. not knowing how someone died and just disappear suddenly is something very surprising. May Allah bless the souls of the passengers of #MH370

Aisya A. said...

sama2 kita doakan perkembangan positif mh370. huhu

dya bunga said...

Dya pun ada buat jgk

Nadyya said...

comelnyaa lukisan korang =)

kite tag awakhttp://loveneddy.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-ai-syah.html

Cik Nadyya said...

kite singgah ^^

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Bila Nelly nak post entry baru yer :))

Geng NASA said...

Assalamu'alaikum..

Bismillah.. kita sama2 doakan keselematan mereka buat penumpang MH370 ni. semoga ia berakhir dgn berita gembira. in Shaa Allah.

Scha Nazri said...

Ingatkan nellly jadi model tadi. tertipu kita. hee. scha follow sini :)

AQ Ney said...

singgah sini..tak boleh leave comment kat cbox..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...