Sunday, July 20, 2014

Mari sini untuk lihat Running Man semua episod!

Elvy Nellysha | 9:29:00 PM | 12Comments |


Nelly yang kebosanan duduk rumah sebab cuti semester sampai bulan 9. Jadi, tengok Running Man antara favourite Nelly. Ibu dengan ayah Nelly selalu cakap: "Apa la yang best sangat. Tergelak-gelak." 

Hahaha. Memang kalau tengok Running Man asyik tergelak je. Santai dengan aktiviti-aktiviti, gelagat dorang semua. Tak suka cerita Korea, suka Running Man je. Aiseh, macam mana la tu kan~

Jadi, Nelly terjumpa website yang mana boleh tengok Running Man semua episod. Puas la tengok sepanjang cuti semester ni. Yang situasi sama dengan Nelly, jom tengok sini! :)

Klik sini:


Semoga enjoy dengan Running Man anda ya! Jangan lupa klik tabung dan like entri ini. Mana tau boleh sampai dekat kawan-kawan kat fb yang lain!

:)

12 comments:

Misz Nadea said...

hehe lama tak jenguk blog Nelly.. btw.. nad pun memang slalu tgok kt situ.. n baru jatuh ati ngan personnel running man ni.. nampak real walaupun kdg2 mcm dibuat2. suka :D

fadhil eda said...

tq for sharing, singgah 2 sini

Cik Nadyya said...

beza dengan nadya. xminat RM minat drama korea! hahaha =)

Yana Sakura said...

Tq for sharing dear =)

Azhafizah Md Nor said...

seronok layan Running Man kan :)

Cik Sweet Pea said...

Running man the best...

Mimi Azirah said...

dlu kalo org crite running man memg xtau ape pun..skali tgk memg klaka..

Cikna said...

Mmg best RM ni, msng2 sewel&sporting....;-)

Karya Mahirah said...

Akak join... akak dah follow...

http://karyamahirah.blogspot.com/2014/07/bloglist-nelly-strange-2014-simple.html

Aisya A. said...

ktorg satu family suka tgk Running Man. baik mak atau ayah.. kucing pun boleh duduk join sekali tgk running man. hikhik

Mama Darwiish said...

salam aidilfitri :)
done follow nelly.suke sgat gameshow ni..hu3

dya bunga said...

parent dya mula2 pun ckp cm tu..apa yg best sgt nth cite tu..tergelak2.. bila suruh join skali dgn2 dorg sekali gelak tgk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...