Wednesday, August 10, 2011

Saya nak jaga awak macam . . . .

Elvy Nellysha | 6:22:00 AM | 60Comments |
السلام عليكم
Tetiba nak buat entri sangat SWEET lah pulak ~
Apa kena mengena dengan Nelly ? Oppsss . . Tak ada kena mengena okay ?

Nelly saja update status kat Facebook nak tengok juga apa cerita kan ?
Haha . Nelly memang rajin update status kat FACEBOOK sekarang dari BLOG ! ! !
Macamlah korang terjah kan ? Haha . . .

Someone : Saya sayang awak . Saya nak jaga awak !

Someone 1 : Saya juga . Awk nak jaga saya cmner ?

Someone : Macam Kasyah jaga Ayu dalam cerita LAGENDA BUDAK SETAN ~

So sweet if somone bagitau kita ~
=)
Eceh Nelly . Kenapa buat macam ini ?
Kenapa ter-SWEET sangat ni ? Kenapa jiwang sangat ?
Tiba-tiba saja Nelly buat entri macam ni . Mesti pelik . Actually , tak ada kaitan dengan Nelly pun ! 
Hahaha . .   

60 comments:

Far8 budak baik said...

yelahh takde kaitan ngan kau..-,-'
haha..elehh sape kah someone tu dik.
jeng jeng jeng..
klo dari cite LBS tu..
kau kene tuka muka lah kn..
hahahaha =)

nelly said...

perli habis betul ya !!

farah wahedda said...

aaaloooo so swwwweetttt

farah wahedda said...

aaaloooo so swwwweetttt

nelly said...

tau tak pe !
:)

Ezy Chiaki said...

yeke xde kaitan ni?
hihikk

..cik gugu.. said...

sy akan jaga awak mcm adam jaga nur
"ambil lah apa sahaja dari adam kecuali nur,itu janji adam pd nur"

huhuhu..! sweet.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

adakah nelly sedang dilanda cintan intun.. jeng jeng jeng :)

Terbang Bersamaku said...

wah...sweetnye...tgah dilamun cinta ye...?(^____^)

kim heeruul said...

sweet betul kate2 dialog someone tu..tak tahu la boleh pkai ke tak..keh keh keh..

Fikri said...

Hehe.. sweet entry ni wlpn xbpa nk phm. Lalala~

nik farina aishah.... :) said...

kalau macam tu nik nak nelly la jage nik... hahahah :P

Shahirah Adizan said...

of course suka gila kalau ada org cakap mcmgtu :D

Arif Aiman said...

alahai ayat~~ manja benar~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nelly salu kat fb skang ya..meh add akak Rina Avail..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alolo...sweeettt gituuu... :)

diana said...

nelly ni tengah mabuk cinta ye??
tak nak ngaku pulak...:)

puteri ain said...

amboi amboi amboi. hehe

A i n n u r A f i f f a h said...

yeke takde kaitan ni nelly ?

heh heh hehh.. :D

cik nAdyYa ツ said...

alololo sweet nye ...
bile la saye nak pat cmnie ekk ??huhu

cemomoi said...

adik manisss! (ikut tune bangla)

zaty luvlianncezzz said...

ecece. jatuh cnta xnak ngaku ape :)

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
jangan terseksa kerana CINTA

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

HEHEK.. SWEET LAA...
FA NK LTAK NELLY DLM BLOGLIST FA YEA..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

so sweet.. penangan lagenda budak setan.. hehe :)

NMH said...

hehe..lagenda budak setan kot

i am S!L4H.. said...

ade rase sikit2 lah tu.
auwww. haha

Nadia Mashuri said...

huhuu..
sweet nya lah dia..
=)

Fida Husain said...

alahai. sweet je dialognya :D

bukan photographer said...

kalau mcmtu "someone" kene bagi "someone 1" minum air cicak dulu..haha

ika said...

ehem2..ta da kaitan???

untunglah dia kan..~~

u.m.i.e said...

sweetnyer :)

Miss Tira said...

Ni tetiba jiwang sangat ni mesti ada sesuatu tersirat ni.. Ehem ehem.. :)

P/s: Maaf lama tak menyinggah sini. Tira sibuk baru-baru ni :)

Asma Ahmad said...

ewah3.. hehehe..

kay_are said...

sape r someone tu.. nampak macam ngah bunga2 je ni.. em.. kne spy ni.. huu

nelly said...

farah : tq a lot ya !!

nelly said...

ezy : tak ada kaitan ! hahaha

nelly said...

cik gugu : memang sweet !!!

nelly said...

top : nelly ? opp!! mana der ~

nelly said...

TB : Dilamun cinta ? eh2 ? mana der !

nelly said...

kim : boleh pakai .cuba pakai . :p

nelly said...

fikri : fahamkan ~

nelly said...

nik : alamak ! nelly ke ? aiseymann !!

nelly said...

shahirah adizan : opss ! haha .
kalau ada yang cakap macam tu !

nelly said...

arif : romantik kan ? hahaha

nelly said...

cma : betul2 !

nelly said...

diana : eh2 ? mana der ! hahaha

nelly said...

p.ain : haha . :p

nelly said...

ainnur : haha . tak ada kaitan dekat nelly !
:p

nelly said...

naddya : one day , insyaAllah ~
:)

nelly said...

cemomoi : buat lawak ! hahha

nelly said...

zaty : not me ! not me ! hahaha

nelly said...

nmh : haha .. i like that !!

nelly said...

i am silah : haha .. susah nak dapat macam ni .
:p

nelly said...

nadia : not me . hahaa

nelly said...

fida : memang sweet !
:)

nelly said...

bukan photographer : cicak ?? yuckss !!

nelly said...

ika : aik ?? tak de maknanya ~
:p

nelly said...

umie : betul2 !!

nelly said...

Tira : tak ada yang tersiratnya !
:p

nelly said...

asma : opss ! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...