Thursday, August 18, 2011

Weyh ! Aku pun manusia ! Aku pun ada hati dan perasaan !

kindergartenlibrary | 12:11:00 AM | 78Comments |
Yes ! Memang Nelly tengah marah !
Nelly tak suka situasi Nelly sekarang ! Nelly terSEKSA ! ! !
U know why ? ? Nelly tak salah ! Nelly tak buat jahat ! 
Kenapa orang selalu sakitkan hati Nelly ? ? Nelly dah buat yang terbaik untuk berkawan ! !

Tapi , takkan tak boleh nak tau yang Nelly IKHLAS kawan dengan kau ? ?
Nelly tak pernah nak cerita buruk-buruk pasal korang ! Korang ni kenapa ?
At least , kalau Nelly ada salah , tolonglah bagitau Nelly ! ! Janganlah buat Nelly hilang sabar !
Nelly pun ada had kesabaran . . Sama macam korang . . .

Korang bukan KAWAN YANG BAIK , tapi LAWAN ! !
Kenapa weyh ? ? Nelly tak buat salah kat korang weyh !
Kenapa mesti buat Nelly makin lama makin terseksa weyh ? Korang memang suka kan ?

Argh ! Macamlah korang BACA


Actually , Nelly betul-betul minta maaf kalau Nelly ada salah dekat korang . . .
Nelly rasa tak ada satu pun yang Nelly buat sakitkan hati korang . . Tapi , terpulang dekat korang untuk MENILAI Nelly macam mana . Mungkin Nelly jahat pada korang kan ? Semua yang nelly buat semuanya korang cari yang BURUK saja kan ?
Nelly buat BAIK mana pun , korang takkan pernah nampak ! Nelly sayang korang sangat-sangat even kita tak rapat mana pun ~

Tapi , apa-apa pun , Nelly dah lama maafkan korang ~ 

JUJUR : Nelly tak pernah buat blog untuk meluahkan perasaan tak puas hati , geram atau marah Nelly dekat orang ~
Inilah yang pertama kali dan Nelly harap sangat korang FAHAM !

78 comments:

Qaseh Dalia said...

orang yang baik sentiasa di uji =) untuk menguji ..

Anonymous said...

nelly jangan marah2 ek..ni bulan pose..banyakkan bersabar..hadapi semua dugaan dengan tenang

anatashe said...

sbar nelly...mrka yg bcrta psal org len sbnrnye sdang mmbuka aib nya sndri...nma ssrng tu xkan buruk jika kte sndri yg bruk2 kan nye..chilll :)

nurradizan said...

Sabar okey nelly . eyraa faham perasaan nelly . dugaan je tuu:)

Misty Melor said...

hehe nelly :) ... sabar2.. lama sis tak dtg jenguk.. cantik header baru dia .. sweet jer :)

si cantik sally said...

yeke?haha sabo la dik/.jom terjah blog sis la..xmo sombong da femes kan cool jekkk oke..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sabarlah nelly.. sebab tu kita kena pandai pilih kawan.. kadang2 terpikir gak kn, bek hidup sorang2 dari kita dibenci orang lain kn :(

najihahfara said...

susah dah nak cari kawan yg betul2 loyal dengan kite..
em

wanja said...

sabar yew syg.. walau apa p0m keadaan nelly.. jaja sentiase sk0ng nelly...

NORZALINA ZAKARIA said...

huhu.. Friendship? Memang complicated. Boleh jadi SAYANG, boleh jadi DENDAM. banyak bersabar kak nelly :)

ieda =.= said...

Sabas tau nelly

Dahlia Daffodil said...

x pa nelly..ceq paham..(^^)

dill said...

err..nelly...sabar banyak2

dill.

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

sabar ea nelly..
biasalah tu..adat berkawan mesti ade gado2 n selisih faham siket..
cume kite kene pandai pilih kawan je k..
go success nelly!!!

Unknown said...

eh x sakit ati eh..hehe :D

syera said...

nelly sayangs

hope bersabar. tak semua orang suka kita walaupun kita ni baik macam mane pun =)

ade yang jeles la tu. name pun manusia =D

faqihahhusni said...

Sabarjela :) Dia akan tahu menghargai dan menyedari kesilapan dia sangat besar kepada Nelly, SUATU HARI NANTI

kim heeruul said...

face to face je..^^

matsen said...

opss..nelly da marah tu..cepat mintak maap

Henry Zackery said...

kenape marah2 nie nelly...

Kerja Paling Disukai Lelaki

Rina Rahamat said...

adat berkawan nelly..macam ginilah..kengkadang kawan salah paham dgn apa yg kita buat..

sabar ok..:)

merahitujambu said...

bulan puasa bykkan bersabar ya..bawak berbincang

Anonymous said...

ade hikmah disebalik...
~~

mun said...

sabar dik... biar laa apa org nak buat kat kita..jgn kita balas sudah yer...

Sya_Merpati Putih 88 said...

sabar ye dik...anggaplah itu semua sbagi dugaan..

Sabella Mohamad said...

:(
akak . why ? akak ad masalah eh .
nape kak . try to chill okeng :B

Diana Rashid said...

sesekali nelly beremosi..:)

AjeyyKhalid said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

cik ika said...

sbr syg..ika sntiasa ad tok nely~~

Pejuang Kesenian Extreme said...

Sape la yang sakitkan hati nelly tu?
ish3..

Zu said...

Orang selalu nampak yang buruk kan? :"(

ila said...

ala nelly jgn la mrh2 .

chill ok my sis.

Woofer Storm said...

nelly,cool ye..jgn panas hati sngt tau,hehee slmt haru raya tak lama lagi ni.

nabByla said...

bersabar la ea... huhu..

btw nelly akk dah tukar url blog taw?
nie link, http://bellafik.blogspot.com

t jgn lupa sggh taw?

Fifieyqa said...

kesiannye nelly..xpe..sabar ye...sy tetap sayang nelly..hehe

nik farina aishah.... :) said...

allaaa, tak pe nelly , nelly kawan ngn nik la.. :)

noorul aisikin said...

sabar eh nelly!!! ;)

kay_are said...

bersabar je r ye nelly.. memang banyak orang dengki ngan kite kat luar sane.. yang penting kite kne kuat and takyah amek port sangat r..

Anonymous said...

Banyakkan bersabar ya nelly..:)

kindergartenlibrary said...

qaseh : memang betul . nelly tengah diuji ~
=.=

kindergartenlibrary said...

fitri : sebab bulan pose ~
nelly tak marah2 sangat ~

kindergartenlibrary said...

anatashe : nelly tau !
tq ya !
:)

kindergartenlibrary said...

shahirah : nasib memahami ! tq ya !

kindergartenlibrary said...

zaujah : tq ya !

kindergartenlibrary said...

sally : sombong ? femes ?
huh ?
hahaha

kindergartenlibrary said...

top : susah nak berbaik dengan orang talam 2 muka ~
=.=

kindergartenlibrary said...

najihah : susah nak carik !
=)

kindergartenlibrary said...

wanja : maceh dear !!

kindergartenlibrary said...

kuchiki : masih boleh bersabar ~

kindergartenlibrary said...

syieda : tq !

kindergartenlibrary said...

umi : tq cz faham ~
:)

kindergartenlibrary said...

dill : tq !!

kindergartenlibrary said...

night : betul2 ! tq dear !

kindergartenlibrary said...

saiazuan : =.=

kindergartenlibrary said...

syerah : janganlah jeles dengan nelly
=.=

kindergartenlibrary said...

faqihah : amin !
:)

kindergartenlibrary said...

kim : pura2 jerk dia !!

kindergartenlibrary said...

matsen : cepat2 !

kindergartenlibrary said...

hz : tak puas aty nih ! hahaha

kindergartenlibrary said...

rina : tu yang sedih !
=.=

kindergartenlibrary said...

merahitujambu : kalau boleh berbincang ~
=.=

kindergartenlibrary said...

i am silah : mungkin lah kot ~
=.=

kindergartenlibrary said...

cma : haha . yup . tengah cuba tok tak balas ~

kindergartenlibrary said...

TB : dugaan ~
=.=

kindergartenlibrary said...

sabella : banyak prob oo !
=(

kindergartenlibrary said...

diana : haha , teremo lah pulakk ~

kindergartenlibrary said...

ika : maceh ika sayangs !

kindergartenlibrary said...

pejuang : manusia ~
=.=

kindergartenlibrary said...

zuraidah : tu lah . tah apa salah nelly pun tak tau lah ~

kindergartenlibrary said...

ila : yup . tq ya !

kindergartenlibrary said...

woofer storm : raya ! semangat ni !

kindergartenlibrary said...

fifieyqa : maceh cz sayang nelly !

kindergartenlibrary said...

nik : nik memang baik !
:)

kindergartenlibrary said...

noorul : tq !

kindergartenlibrary said...

kr : maceh kr bagi semangat !!

kindergartenlibrary said...

afiqazizan : maceh ya !

Far8 budak baik said...

perghh nell touching habis..
haha! alala aku ade kn..
hero sentiasa ada..
haha! larikk

Anonymous said...

mengapakah? emo je entry ni,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...