Thursday, March 1, 2012

Blogger ini menjadi IDOLA Nelly : Irine Nadia Marcello !

Elvy Nellysha | 5:01:00 AM | 27Comments |
Chak ! Bah ! Hahaha !. . .

Korang nak kenal 1 blogger yang sememangnya famous tak ? Bagi kalangan blogger , mesti dah kenal !
Dia ni menjadi IDOLA Nelly sejak awal berblogging . . Bajet macam newbies pula Nelly ni kan ? Haha ~
Nelly memang mengikuti perkembangan dia sejak kenal dia melalui blog . Nak tau kenapa ?

Sebab , blogger ini mempunyai muka yang comel , gigi arnab yang comel , merupakan model yang cantik , mempunyai wajah yang manja dan sangat sopan pakaiannya . Bukan nak kata tak ada blogger lain yang sopan pakaiannya , tapi Nelly memang tertarik sangat dengan pemakaiannya , entri dalam blognya . 
Blog Nelly sekadar picisan je . Orang tak pandang kan ? Hehe . 

Kalau orang tanya Nelly "Blogger mana paling kau suka ?"
Dengan serta-merta Nelly jawab "Irine Nadia Marcello !" 


Lawa kan ? Haish , saya sangat jeles dengan Irine Nadia ! Hehe . Tomei amat ~
Nak jumpa dia ! Bila tu ? Entahlah ~

Irine Nadia adalah IDOLA Nelly dalam dunia blog . 

Korang pula ?

27 comments:

Eiqah Zainuddin said...

Ikah pon suka gak Kak Irine,selain tuh Kak Lyssa and Cik Epal :D

Miss Anis said...

anis suke kak nisa kay, anna banana n kak yuyu...

ciksukaberangan said...

takde. haha.

kusyi said...

sy pun suka kak irine nadia!! dia memang comel!!

Mysara Ab Rahman said...

mai pn suka bc penulisan dye..mmg blogger yg paling mai minat..hee

aReLaN said...

she's gorgeous.hehehe

kim heeruul said...

cantik..=)

Awan Biru said...

Manis.
Idola saya, takda kot. Just gone with the flow.

umie naziera said...

xde idola pown,tp suka baca blog2 dyorang jer

man said...

jadikan ia sebagai motivasi diri.

Sarah Mohd Saleh said...

comel orgnyerrrr.sdh tunang kan?mude suggh ;)

Self Managed Super Funds said...

Very pretty...

..cik gugu.. said...

dia mmg comel ! *sila jeles ye semua ;)

Ayumi Comot said...

kakak irene ni pun cantik gak..cpm honey nur haliza..kenal x?:)

CekbOlat-bOlat said...

cntiknye diee.. ><

matsen said...

cik nelly la blogger idola saya!!(bodek)...haha

teha said...

suke irine ! comel sngt2 !

madjongke said...

Orangnya cantik pula. Mungkin q juga akan ikut jejak Nelly

♥e'in♥ said...

yaa.. irene nie memang cantik sangat2..

NOOR FATIN said...

irine nadia mmg cantik orgnya~ hehehe..

saya xtau la minat sapa. semua sama minat kot :P

si ngokngek said...

serius cute..mcm sweeet ja dia dgn pasangan tuh..

Juliet_iRa~" said...

irine mmg comel n manis..

tunang org dh tu..:)

kay_are said...

jarang bace blog femes pompuan sebab kebanyakan dorang banyak cite pendek letak gambar je.. nasib blog nelly tak macam tu =)

hudahassan ^^ said...

huda suka jugak irine nih . blogger lain yg huda suka , yuyu zulaikha azhafizah dan ramai lagi blogger yang bestt . dyorang nih sporting dan tak sombong even followers dah beribu ribann .

kayrul-shah said...

sangat cantik irine nie

iedchan said...

comel irine ni kan..hari tu tunang die jadi photographer kawan i..tapi tak pat plak jumpe irine ni

hafizudin said...

cintailah sungai kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...