Sunday, March 11, 2012

Si cilik comel deejay di Tunggalfm !

Elvy Nellysha | 6:03:00 AM | 36Comments |
Salam semua ! Actually , mehlah kita sama-sama meriahkan suasana di TunggalFm .

TunggalFm ? Apa tu ?


Cuba korang bukak laman ini . Memang best ! Nelly selalu layan . Korang boleh buat permintaan lagu + sampaikan pesanan .

Seriously , deejay nya sangat-sangat comel + peramah ! Haha . 
(Nelly selalu layan + kacau kat situ . Hahaha)

Mulanya , Nelly dapat invite dari Nina kawan fb Nelly yang merupakan deejay kat situ . Mulanya nampak macam tak best . Tapi , lama-lama seronok juga melayan kat situ . Haha . .

Kawan fb dan blogger yang lahir pada 26 October 1994 . Yeah , bawah Nelly usianya . Gelaran adik gitu ~
Tapi , mempunyai bakat besar . That why Nelly suka buka dan dengar . Tak semua orang ada bakat petah bercakap macam dia . Hehehe . Tahniah dik ! Adik boleh pergi jauh lagi . Goodluck dik !


Dj Nina yang Nelly maksudkan !

Blog Nina : NinaBanana
Fb Nina : Nina

Jom layan ! Best tau !  ^_^

Terima kasih kepada Nina sebab sudi jemput Nelly untuk ke studio mereka . InsyaAllah , kalau jadi Nelly akan roger !

36 comments:

aisya said...

wah, muda2 lagi dah jd dj.. hebat.. =)

nabByla said...

bestnyee.. kecik2 lagi dah jadi deejay. hehee..

★ aIsyaH ★ said...

oho..baru taw ni..nak pi teng0k la..
tahun 1994 ue..means y dy sebaya ngan sy..hihi..:)

mirmashi said...

wahh , sebaya saya laa . hehe . sangatt jelez bile tgk kawan2 sebaya ade bakat masing2 n success daa . ehmm , ape laa bakat saya >.<

bukan photographer said...

Tunggalfm?

umie naziera said...

yeahh,nelly fofular gituww :D

Style Me Up said...

tunggalfm..berape frekensi kat KL ek

Nelly The Strange said...

aisya : tau pun . bestkan ?
:)

Nelly The Strange said...

nabyla : bakat tuh !
:)

Nelly The Strange said...

alsyah : tengok2 !!
:)

Nelly The Strange said...

mirmashi : semua orang ada bakat .. carik2 !
:)

Nelly The Strange said...

b.photoghrapher : yup !
:)

Nelly The Strange said...

umie : mana der seyh ~
-.-'

Nelly The Strange said...

style : ni dekat internet ^_^

X Lupa Dot Com said...

teruskan...
mana tau leh ganti KE kat sinar

Nelly The Strange said...

betul2 !!

kay_are said...

waah.. kecik2 lagi dah ade bakat camtu.. bukan mudah nak bercakap spontan macam tu kan?

NOOR FATIN said...

comel orgnya. hehehehe bestnya tgk org ada bakat ni.. :)

cik ika said...

bestnye dpt jd deejay.teringin gak..heheh

..cik gugu.. said...

hebat .. wah nelly diundang ;)

Muna rahimah said...

Kecikkecik dah jadi DJ . hebat ! hehe

Sarah Mohd Saleh said...

dasattt mude2 jd deeyjayy..yaw awwww

kim heeruul said...

boleh tahan jugak dj tu. keh keh keh

SAYA BUKAN SAMDOL said...

dj hot =D

SpidermanHere said...

Fuhhh, bestnya jd DJ :D

say to easy=) said...

wah kecik2 dh boleh jadi dj..

Nelly The Strange said...

say to easy : hehe . bertuah ! . :)

Nelly The Strange said...

kay are : tau tak pe . :)

Nelly The Strange said...

fatin : untung kan ? :)

Nelly The Strange said...

cik ika : bole punya ~

Nelly The Strange said...

cik gugu : :)

Nelly The Strange said...

muna : yup . :)

Nelly The Strange said...

sarah : hebat !!!
:)

Nelly The Strange said...

kim : cuba la kim ! haha

Nelly The Strange said...

SBS : Hahaha . betul 2!

Nelly The Strange said...

spiderman . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...