Saturday, April 21, 2012

Saya UNDUR DIRI dari dunia blog !

Elvy Nellysha | 6:03:00 AM | 72Comments |
Kepada blogger baru dan blogger lama yang sedang membaca . Saya , Elvy Nellysha Binti Bahaman a.k.a Nelly The Strange mengupdate entri ini untuk buat pengumuman bahawa saya akan UNDUR DIRI dari dunia blog sebab . . .


  • Saya tak kenal blogger baru ...
  • Saya sedih sebab blogger lama banyak tak update .
  • Saya geram sebab tak ada masa nak update ! Bencikknyaaa saya !
  • Saya rindu kawan-kawan pengomen lama .
  • Saya marah sebab saya tak ada idea .
  • Saya sedikit benci dengan entri entah apa-apa bila update . 
  • Saya jadi budak 'blur' je bila tak update .
  • Saya terasa kehilangan sesuatu bila tak mengupdate .
  • Saya nak blogger-II yang PERAMAH , bukan yang SOMBONG macam teeettt !
  • Saya punya fikiran serabut bila tengok blog .
  • Saya emo baca blog sedih , saya sedih baca blog yang muhasabah diri dan jiwang baca blog cinta .
  • Saya ketinggalan update-update terbaru . Saya benci situasi ini !!!
  • Saya stress banyak orang benci saya !!


Saya benci situasi ni , tapi saya terpaksa .. Saya terpaksa !! Geram .. Sedih , kecewa !!
Kesiankan saya ! Uwaaa !!
Korang tau tak , saya stress ! Nelly sayang korang semua .. Uwaa ! Touching lagi !!!!!

Jadi . .  Saya UNDUR DIRI dari dunia blog . . Sekian terima kasih . .

Fine , Hahaha ! Nelly main-main je lah . Ini betul-betul entri merapu ! 
Tapi , antara list-list tu ada jugak yang betulnya . Bencikk !

72 comments:

ecadwinkyasha said...

alamak....susah mcm ne..
xupdate tu besalah,kan nelly pun stpm..tumpu stpm dlu dear.... oke oke..nnti buat welcome back :)

Ieyda Yaya said...

ingatkan betul-betul nak berundur tadi..hehehe

Nelly The Strange said...

i know that ! ,.. :(

Nelly The Strange said...

iyda : suka lah tu ! hahaha

Umie Naziera said...

ishh Nelly nie,kasi cuak saja..huhu

murni said...

ye ye je bace igt kn betul.. last2 kne tipu.. wakakaka

Terbang Bersamaku (merpati putih88) said...

huhu..nelly jgn lah berhenti dari ber blog ye...

btw, akak pun dah jarang nk update slalu mcm thn lepas..agak busy ckit awal2 tahun nie..huhu..

SAYA BUKAN SAMDOL said...

nelly, chilla. adat dunia blog la, ada turun naik. update je what u want to write, doesnt matter,
blog ni kan online diary, so its up to u nak tulis apa.

pasal haters, tu tkpayah amik peduli. relaks k.

ireminisces said...

Asalamu alaikum thank you for sharing, a good read, feel free to visit my new bloglet "A Good Friend"

Shafiq said...

Rehat dulu. Tumpukan kat STPM ek. :-) Ayat macam merajuk je. Hehe.

CikMai said...

mak aii..baru nak sedih..nelly jangan laa buat kite luruh jantung je tauuuu

MiSz fiFiEyQa said...

nelly ni..saje je tau...cepuk kang..ehehe..
Xde idea ea..maybe nelly perlukan rehat kejap kot..pegi la holiday ke ape ke...mesti pastu idea mencurah2 sampai x mo berhenti..haha

Norlida Ramli said...

heheee...
ingtkn dh betul2 nk undur diri td =p

tula..lam list tu sama la ngn ida..
slalu ase cmtu gak..
tp xpela..kita sma2 perbaiki diri ya =)

ஜ miss klanika ஜ said...

teruskan menulis nelly. tanpa kira masa. percyalah ada yg membaca entry awak :)

Ini Kisah Tia said...

hahaa .. trick ye ..

Nelly The Strange said...

murni : hahaha
:D

Nelly The Strange said...

TB : I miss u akk !
:(

Nelly The Strange said...

SBS : tq a lot .. :'(

Nelly The Strange said...

Shafq : merajuk sikit . hehehe

Nelly The Strange said...

Cik Mai : bila lagi nak gurau . :)

Nelly The Strange said...

Mizz fifieyqa : tq always with me . :)

Nelly The Strange said...

norlida : yup . tq ^^

Nelly The Strange said...

miss klanika : tq ya . :)

Nelly The Strange said...

Ini kisah tia : saja je .. bagi seronok2 sikit . hehe

fArAh kUchEnGg said...

hahaaa ! suke2 laa sngt ! hak3.. still coll jehh bebeyh.. ade mase mmg mcm tu.. hek3.. fara ade ni.. slalu2 singgah blog fara yea.. :)

caliph shuriken said...

yup, kwn blogger lama sy tinggal beberapa org jaa yg aktif, huh...

Sally Yatiey said...

Ingatkan betul2 tadi :D
hehe.

nik rosmawati said...

ingatkan btol2 tadi ..hehe

si ngokngek said...

amboih,amboih merajuk lamanya..haha
hupdatelar cepat i datang nie..rawrr

nanayaakob~ said...

ingat kan betui..

cik ika said...

hurm ingtkn btol2 la td..:(

beckhrooy said...

undur sekejap takpe jgn lama2 hehe

MOHD FAHIMI said...

main2 u nie.. ingatkn betul2 dh td..

eryn daud said...

suke kat part yang blogger-2 peramah bukan sombong! ramai yg sombong sekarang, adoyy =,="

Nana Jay said...

assalam nelly, nana datang lawat nelly hihi. kalau xda idea nak update tak payah update la kan..nana pun bnci update entry merapu sbb xda idea! untuk jgn bg blog usang atleast buat entry WW atau spntans thusdy je pon bleh kan?..hee

Farina Hunny said...

laa . haha terkena ! -.- first time singgah sini n bce entry ni wat tkejut lak eih . da brair kot mata :D

sara E a.k.a CT said...

alamak..hehehe..stress gettew bunyi nye ye..hehe..XD..suspen da..ingt btol2..bru nak pujuk bg kfc..;p

Boni JLL3 said...

hehehe..wat suspen je..hehehe.. saya terjah sini ye. :P

kay_are said...

em.. aku letak je ko nye blog dalam bloglist aku.. so.. jangan stop ok.. nanti dah setel sile menaip lik.. time kasih =)

kaishin said...

terkejut baca tajuk entri..nasib baca sampai abis..terkono den :)

Sufi Musafir said...

Assalamualaikum kak.
Maaflah saya menyebok.

Ciayok! Chiayok... akak!!
Teruskan usaha mengupdate entri.
Support akak disini. InsyaAllah~

sis92 said...

huhu biasalah perasaan tu normal bagi seorang blogger :)

Yuyu Ashari said...

ehhh, jgn la undur diri ! haha.

hai nelly ! wewiitttttt. :)

Zul Atenn Azlan said...

jangan la sedeh2 nelly, kita leh jadik kawan kan? atenn da follow atenn, jgn lupa follow atenn jugak eyh, leh kita kawan-2 . hehe

Fakhrul Haiyin said...

hahaaa. macam betol2 laa pulak. btw, aku blogger yg x sombong. lalala.

Amanina said...

ceit. ingatkan betul. hihi. rupa rupanya diriku ditipu. mwehehe

http://amaninajailani.blogspot.com

ary_lee said...

Blogging ni adalah satu kepuasan..
Kenapa nak tarik diri dari dunia blogging kalau betul-betul blogging memberikan kepuasan?
Kenapa juga sebab orang lain kita akan berhenti blogging? Ye dak?

Baguslah kalau itu cuma gurauan..
If not, ary dah kena cari blog lain untuk di-follow:P

Nelly The Strange said...

Farah : nelly akan singgah . jgn isau .. :)

Nelly The Strange said...

caliph : tak meriah kan ? -.-'

Nelly The Strange said...

sally : haha

:p

Nelly The Strange said...

nik : =p

Nelly The Strange said...

ngokngek : dah update , dah update !!
:D

Nelly The Strange said...

nana : hahaha

Nelly The Strange said...

cik ika : =')

Nelly The Strange said...

beck : bole2 ...

:p

Nelly The Strange said...

M.fahmi : sekali sekala ..
:D

Nelly The Strange said...

eryn : bosan kan lama-II .. -.-'

Nelly The Strange said...

nana : insyaAllah .. :)

Nelly The Strange said...

Farina : huh ? hahahaha

:D

Nelly The Strange said...

sara : nak majuk lah cmni . :D

Nelly The Strange said...

Boni : tq ^_^

Nelly The Strange said...

KR : tq KR !!

:)

Nelly The Strange said...

kaishin : =p

Nelly The Strange said...

yuyu : hehehe .. :)

MJ said...

nelly!haha..kalau tak terkejut takde nk komen de nih..hhehe..setuju dgn no.2,3,4,5,6..hailaa,bila start blaja ni mcm2 jdk,smpai tak ingat nk update blog..harapkan blog yg lecturer suruh buat je la baru terupdate..

zana said...

la ingatkan nelly betul2 haha :D

Aalia Shahira said...

setuju sangat..kalau bukak youtube/fb macam2 komen boleh tgk..kutuk memang sah2 belunnguk..


p/s : saya jarang komen dekat fb/youtube.just dengar and tengok je.haha

nabByla said...

alahai tacing plak dia... haha..

sorry la akk keje skunk jarang bw..

tapi bila free akak sggh jew.

nelly pun jgn lupa sggh sana.

:)

Yana Syntax said...

urmmm...seyes ke nelly ?? :(

cinta nabella said...

alahai nelly , buat suspen je . btw , hi ! lama tak dtg sni melawat nelly :)

PrinceMirulJr said...

very agree about blogger lama dah menyepi dan ada certain bloggers yang sombong. ;'(
sigh

aisya said...

ingatkan betul2.. cuak sekejap.. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...