Saturday, May 4, 2013

Trick art museum !

Elvy Nellysha | 5:23:00 AM | 8Comments |




Frame Elvy Nellysha dan Fadilah . Bangga satt ! ^_^

Pada 28.4.2013 , Tahfiz Nelly kira outing la . So , Nelly telah bercadang untuk pergi ke trick art museum dekat i-City ! Opss , pantang betul kalau gambar keluar-keluar ni . Tiket RM5 ! Ok , sepanjang pergi sampai balik , kawan belanja ok ! Hahaha . . Jimat duit . =p

Tempatnya tak la besar mana . Tapi , hampir 2 jam jugak la kat dalam tu . Hebat betul . Bagi yang sakan bergambar , boleh pergi sana dan tak perlu laaa segan-segan ya . Tak ada sapa nak tengok sebab semua orang kat situ sibuk bergambar juga . Nak masuk dalam ni , susah sikit nak cari . Tersorok . So , sila banyak bertanya . =)

Ini gambar-gambar yang sudah diambil ! =D


Cewah . Cermin la sangat ! =p














Senyum lagi nampak buaya . Hang ada ? =D

Pandai member Nelly simbah air . . =D
Ada bakat ni !



Beradab tu ! Hahahaha



Cewah , boleh senyum simpul lagi . . .

Pelayaran ? Macam best je . Muka tengah happy . .




Okay , fine ! Banyak sangat gambar kitorang amek dan senang cerita best sangat kat sana . Leka amik gambar ! Gambarnya comle-comel . Memandangkan Nelly kecikkk , terasa gambar tu besauuuu ! Hahaha . .

Btw , lain kali nak pergi muzium lain pulak ! =)

8 comments:

Miss Xyz said...

Pergh! macam real. Kreatifnya :D

Hebat hebat not bad, really

MiSz fiFiEyQa said...

uwaahhhh...style sangat la sume gambar2 ni...teringin pulak nak pegi pastu amek gambar banyak2 macam nelly.
.tapi i-city pun tak pernah jejak lagi nih...huhu

nini said...

tengok suma gambar ni rasa teruja nak p jugak..!!!

BlueiceButterfly said...

eh bestnya tak pernah tau pon ada..nak jugak gambar best2 cam tue :(

Yana Sakura said...

wah..so nice :) bestnyerr dpt amek gmba cmni..hee.. sume nmpk cm real jek..+ nelly n dila yg comel.. :)

izatty fatihah said...

waa bestnyaa. gambar pn comel2 je.

misluvcoklat said...

kat upsi? kmpus mana nelly? hee.
gud luck okay,=)

Btw, medsi ada byk soalan,
if im not mistake about 300 ques.
but it just pasai diri kta.
nk tgok layak ke x,
if lulus medsi bru dpt interview.
gud luck once again :)

misspurple said...

waa.. congrate dear !! >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...