Saturday, November 19, 2011

Sampai hati korang TANYA Nelly The Strange macam ni !!

Elvy Nellysha | 3:44:00 AM | 64Comments |
Salam semua bloggers ! ! Nelly The Strange mengupdate semula !
Berapa lama terbiar ? Cuba tengok . 
Sejak :

6.11.2011 ! ! 
Lama kan tak update ? 

 

Ada yang kata :


Ada yang buat KESIMPULAN sendiri : 


Macam yang korang semua tau , Nelly masuk Tingkatan 6 atau senang cerita PRA-U ! !
(Lower6)


Ya , korang kena faham . . Nelly pun kalau boleh nak 24 jam dengan blog . 
Seriously , Nelly cemburu dengan korang yang dapat update hari-hari !
Nasib badan kan ~

Siapakah yang di atas ini ? Oh , ini bukan Nelly ya !
Nelly ada kerja baru kat sekolah . Spy orang date ! Yeay , kerja baru !

Oh , Nelly tak buat macam ni ya . Haha . . 
Tak percaya ? Percayalah !

Ini adalah Afiz Jailani (ketua murid kat sekolah) bersama aweknya ! Haha . Date tu ! 

Boleh pandang-pandang ~
Jangan pegang-pegang ~
Duduk renggang-renggang ~
Oh bertambah sayang ~

Mereka sudah kantoi dengan Nelly semalam . . 
Nelly asyik kena PANGKAH MEMANGKAH dengan dia . 

So , time to revenge !

64 comments:

Far8 budak baik said...

hahahahaha
tak reti nak update ke nell???

hahahahahaha...
gudluck bljr dik...

nelly said...

jgn perli saya !
=.=

zacky786 said...

waaa... paparazi..

nelly said...

kerja baru saya !
:D

~SaL IjOu~ said...

xpe..fokus blaja lu..xya jelez2 ngn org yg selalu ley update..da ada masa nnt Nelly ley berblog sakan..~ best of luck!~ =)

Aiman said...

belajar je dulu :D

itu lagi penting kan..

btw.. goodluck!!

nelly said...

saljou : yeah , dont forget me
:D

nelly said...

aiman : tq a lot !
:)

cik ika said...

rindu entry nely aw~

dill said...

selamat belajar! :)

dill.

umie naziera said...

pra u susah gilaa maa...maw pecah kepala hafal p.am

Kero Asyraf said...

whoaa budak form 6 :D . baru sedarr meyh . Selamat berjuang la ea senin ni , btw ketas PA 2 kan lmbt lagi so cool jela . undang2 tu ta yah bce sgt , gi bukak bab undang2 uh then tengok soalan , tanda semua jawapan then bace dari situ . Tak sempat da kut if na bce kat buku tebal tu ~

Shafiq said...

Good luck Nelly. :-)

NOOR FATIN said...

patut la lama xnampak!! hahaha

kim heeruul said...

amboi.kuat mengintai nye.keh keh keh

Asma Ahmad said...

amboi.. dating la kt tempat lain. :p

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

ah tiba tiba teringin nak tau reaksi afiz jailani bila tgk entry ni

=O apa jadi apa jadi

Cik Jari said...

ngeh2..dating kat sekolah...leh buat alasan tgh bincang nak upgrade sekolah...huahaha

nelly said...

cik ika : nelly pun rindu nak update ~~~

nelly said...

dill : maceh !
:)

nelly said...

umie : memang susah !
=.=

nelly said...

kero : nelly lambat lagi . tahun depan . (lambatlah sangat !)

nelly said...

shafiq : maceh !
:)

nelly said...

noor fatin : rindu ka ?
:D

nelly said...

kim : paparazzi tak berbayar je . :D

nelly said...

asma : tak boleh . kat situ senang nak cover ! haha

nelly said...

++++ : nantikan ~
:D

nelly said...

cik jari : pandai ! ni mesti selalu buat kan ?
:D

cik wanie Lovela (CWL) said...

gudluck sayang

ieyza afieyna said...

belajar rajin2.. ;)

Gimi said...

haha...form 6 mmg busy sb tu x amik..

Siti Nurhayati Dollah said...

Nasib baik akhirnya reti jgk nak update.. ;) mmg msk form6 tak terkejar sikit masa. Kak yati memahaminya ;) Apa pun pelajaran lebih utama

nik farina aishah.... :) said...

dorwng dorang tu kene denda ke? hehe nelly busy jadi sy sekarang.. heheheh :P hey , i miss u dear <3

||aLeaSaRa|| said...

hehehe tu yg terkejut tgk sis nelly tgglkan komen,dah lama tu tak update??so lepas ni jgn lupa kgsi entry menarik utk kitorg ye :)

miss Fyqa said...

xpa nelly...after exam abis leh la update byk2. hehe


Good luck 4 exam ! :)

whitecappuccino said...

keje elok2..belajar rajin2 hehe..

Norlida Ramli said...

hehe..xpe nelly..uatamkan dlu pljaran ok?nnt kalo dh free..bolehla update selalu..

gudluck ok!

BLADE EDGE said...

baru tahu.. lower 6 rupanya :-)

Eyda Dania said...

amboi jdi spy owg date ye...hahaha....nk join..best tgk ni..=)

nurkaloi said...

hahahahah bls dendam ye
form 6 memang tough erk
takpe gud luck yowww

nini said...

betul tu kalau da bz campur penat memang tak la nak onn lappy...hihi

cik wanie Lovela (CWL) said...

nely muka mamat tu xnmpk xadil malu i hahaha

nelly said...

cwl : tq kakak comel !

nelly said...

ieyza : tq a lot .
:)

nelly said...

gimi : nelly ambik ada banyak sebab ! hahaa

nelly said...

hayati : tq cz memahami keadaan nelly
:)

nelly said...

nik : maceh ! miss u too sygss !

nelly said...

aleasara : insyaAllah . tq !

nelly said...

fyqa : tq . lama lagi mahu exam ! haha

nelly said...

white : hehe . tq !
=)

nelly said...

norlida : tq a lot . insyaAllah akan update hari2 !!

nelly said...

blade : yup .. saya lah tu ! haha

nelly said...

eyda : jom2 ! hahaha

paparazzi !!!!!!

nelly said...

nurkaloi : balas dendam itu perlu ! hahaha

nelly said...

nini : nelly on facebook !
:D

IntaNBerliaN said...

hihii adik akak lowr 6 gak.. dia pun bz.. hihi

M Fizan said...

huhu..orang tak tahu situasi kita.. keep blogging dear :)

nabByla said...

xda keje.. skodeng org dating. haha!

nuyu said...

jgn pandang2. boleh pegang2.. ahahahah.. salah lirik.. jgn marah!

Nelly The Strange said...

intanberlian : memang busy gila !

Nelly The Strange said...

m fizan : tq !

Nelly The Strange said...

nabyla : keje baru !
:D

Nelly The Strange said...

nuyu :
hahaha

Suhami Ahmad said...

aiyooo, lamanya tak hapdet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...