Tuesday, November 29, 2011

Di sinilah kami 14 orang BLOGGER + Tempahan BLOGSKIN dari Nelly&Azza !

Elvy Nellysha | 4:18:00 AM | 17Comments |
Salam semua ! Nelly update ni , Nelly update !!
Ada orang sudah beri komen di shoutbox suruh update ! Haha . .

Baik , Nelly ada 1 blog lagi . Ya , bukan blog Nelly seorang , tapi seramai 13 orang .
Campur Nelly , 14 orang !

Apa fungsi blog tu ? Untuk perhiasan ke ?
Oppsss , tidak ! ! !
  • Ia untuk menghasilkan karya kami sendiri . .
  • Berlabelkan ISLAMIK , CINTA , MOTIVASI , TIPS BLOG dan InsyaAllah akan ada TUTORIAL dan lain-lain kecuali PERIBADI . . Kalau kami rajin , adalah CONTEST dan GA . . Juri ramai . Haha . . 
  • 14 ORANG ada 14 IDEA ! Menarik kan ? Jadi , macam-macam boleh kami kongsikan .
InsyaAllah , idea kami takkan pernah berkurang . .

Barisan penulis blog :

Nelly
Linda
Muna
Azza
Noor Warfaknika
Eemy
Ifi Fifi Kit Kat
Echa
Qina
Amar
Zaty
Faqihah Husni

Kami akan mengUPDATE mengikut giliran dan hari yang ditetapkan . . Adil kan ?
  • Baiklah , di blog yang sama juga , Nelly dan Azza akan buat tempahan blog . .
  • Blogskin dan denim mengikut apa yang telah kami tetapkan . Nak tahu ? 
Sila berkunjung ke 'LAMAN' kami sebentar . .
Follow kami dan insyaAllah akan ada yang membantu tekan follow balik . .

Nama blog itu adalah blogger Malaysia ! Ya , sesuai rasanya dengan kami yang dari Malaysia ! Haha . .
Sila klik untuk singgah : Blogger Malaysia



Kami masih baru dan memerlukan sokongan dan kerjasama dari korang semua !

17 comments:

miss Fyqa said...

opcos ler sokong kamu smua.. :))

Aiman Isa said...

wohhhhhh.... usha usha usha

CintaZulaikha said...

wahhh, cam menarik nih..

BloggerMalaysia said...

we wil try our besttt ! =DD
t zaty update lak sal nie k

umie naziera said...

best nyerr

GamUHU said...

i loike.

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/11/future-wife.html

MiSz fiFiEyQa said...

waaa...mesti menarik n happening blog tu kan...ok..saya akan support...chayok2...hehehe

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

ramainya blog owner....support...

CekbOlat-bOlat said...

labes :"mintak tolong"
hehhe.. jia yuu !!

me said...

selamat maju jaya!!ni ni pun de 2 blog..ni second blog..nak wat versi engliah..thnks follow nelly...memang kenal nelly dari blog yg 1st lagi...gud luck jugakk!!

kim heeruul said...

wah. dah ada 14 owner ..

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

=D agak dah, hari tu blog nelly private lama mesti petanda nelly ada projek besaq

ILA HonEyBuNNy said...

Yeahhh....

Malaysia boleh...Blogger Malaysia pun boleh...;)

nik farina aishah.... :) said...

good luck nelly and the gang, :)

diana said...

boleh lawan geng blogger dan busuk nih..ekekekek

Faqihah Husni said...

Oh YEAAH!

nabByla said...

jgn lupa sggh sana. hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...