Thursday, December 1, 2011

Tempahan Edited Blogskin dan Denim

Elvy Nellysha | 4:55:00 AM | 11Comments |
Salam semua . . Tempah , tempah ! Haha . .

Now , Nelly dah buat tempahan blogskin dan tidak mengambil tempahan header . .
Alhamdulillah , semuanya berjalan dengan lancar . . Ini adalah senarai data dan senarai harga :

1. Full edited = RM10 TOP UP (pelanggan boleh memilih apa jua widget)
2. 1 - 6 widget = RM3 TOP UP

Untuk membuat tempahan, sila ikuti langkah-langkah berikut:


1. Pelanggan perlu menglike pages ini, segala data ada di sana.
2. Pelanggan perlu memberikan maklumat yang TEPAT.
3. Apabila kedua pihak sudah bersetuju, number Nelly akan terus diberikan.
4. Pembayaran adalah melalui TOP UP, pelanggan bayar, Nelly terus buat.
5. Memerlukan masa selama 1 - 2 hari untuk menyiapkan blog pelanggan.
6. Memerlukan kaedah SHARE, di mana number pelanggan tu sendiri yang share TOP UP itu ke number kami, ini adalah untuk mengelakkan daripada sebarang penipuan.
7. Pelanggan boleh memilih sendiri template dan halaman yang bakal di buat.
8. Apabila Nelly sudah menyiapkan blog tersebut, pelanggan boleh melihat draft itu dan jika bersetuju pelanggan boleh mengambil terus blog itu. jika tidak bersetuju, pelanggan boleh memberikan komen.
9. Nelly memakai talian MAXIS dan CELCOM. pelanggan boleh memilih talian MAXIS ATAU CELCOM sahaja.
10. Untuk penukaran draft bagi yang dah siap, kami akan mengenakan bayaran sebanyak RM3.
11. First come first serve, TQ

Cara Untuk share Top Up

MAXIS :- dail *100*4*3#
CELCOM :- RM3/10 (password awak) send ke 1(nombor Nelly)

* kami juga menerima top up dari bank bank online seperti maybank2u, cimb dan lain-2 =)



Korang berminat dan ingin tahu lebih lanjut ? Sila hubungi Nelly di Facebook . Bagi yang tak ada Facebook , boleh tinggalkan nombor telefon anda di kotak komen . Nelly akan hubungi korang semua !

11 comments:

Norlida Ramli said...

wah..dh lama x dtg cni..
blog nelly dh brubah wajah la..
cantiknya..
hehe...ambil tempahan ye?gud luck! :)

Alan said...

setakat ni rasanya cukuplah pakai yang simple je hehehe..cuma rasa nak pakai domain sendiri je nanti..

Makanan Kotor Di Malaysia?

Aiya Hassan said...

wewettt
usahawan

CintaZulaikha said...

nak tgk camne blog skinnya boley???

dEdEQ dE wIshEs said...

kalo yg xde fb camne :(

kim heeruul said...

buat bisness nampak.

umie naziera said...

waa..bukak bisness dyer

fiQ'Ra said...

wahhh, bagus ni.. harga pun standard ;) ada cntoh tak? boleh refer..

Miss Nadya said...

nice :)

p/s :: xmau sdih2 ag k..sedekahkan Al-Fatihah kat arwah..

Novelgurl said...

thtss true..like it^^ y mendamaikan jiwa hanya keteguhan agamanya,Mardhotillah =)

cikIEMAA said...

wahh berminattt !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...