Tuesday, December 20, 2011

Balik dari Mini Ekspo : Kejadian tak diingini !

Elvy Nellysha | 4:35:00 AM | 45Comments |
Salam semua ! Nelly baru balik dari Mini Ekspo ! Ya , 4 hari Nelly kat sana !
Memang best jadi urusetia tapi , Nelly tak sangka pula ada kejadian tak diingini . . .
Macam-macam yang berlaku sepanjang Nelly dekat sana sampailah Nelly pula yang kena .
Lemah semangat kot . .

Dekat sana , ada Mini Soopa-Doopa . Jadi , Nelly main dengan kawan Nelly sebelum dikemaskan permainan tu untuk terakhir kali . .
Tapi , entah macam mana , Nelly terjatuh dari tempat yang orang selalu Rock Climbing tu . .
Memang kaki Nelly sakit gila . Untuk dalam 5-10 minit , Nelly baring dengan harapan sakit tu kurang . ,

Masa bangun , Nelly jatuh balik . Baru perasan , lutut yang sakit tu tulangnya dah lari . . Sakit gila oo !
So , mak ayah Nelly bawa Nelly pergi urut dulu . Orang yang urut kata tulangnya lari . .
Lepas tu , Nelly pergi xray ! Doktor tu tekan tempat sakit tu sampai bengkak kaki Nelly . .
Nasib baik doktor kata tak patah . .

Sampai kat rumah , Nelly kena pakai tongkat . Menurut apa yang orang kat hospital cakap dekat ayah Nelly , ambil masa yang lama untuk baik semula . . Alamatnya , pakai tongkat ke pergi sekolah ? Eish !!!!!

Nelly kena banyak jalan . . Rasa macam malas je nak jalan ~



Tak ada maskot , ini pun jadi lah ~


 Barisan urusetia !


Antara gambar-gambar yang ada . Hahaha . . . 

45 comments:

Aliyah Perry said...

semoga cepat baik ye!:)

Nelly The Strange said...

tq !
:)

aisya said...

comelnye ular tu..mcm anak ular je.. hehe..
cepat2 sembuh ye.. =)

Nelly The Strange said...

nelly tak brani sentuh pun . hahahhaa

miss Fyqa said...

Nelly..kesian kt Nelly, jg diri elok2 tau.. Insyaallah,tak lama lg sembuh la tu k :)

Nelly The Strange said...

tq 4 ur concern dear !

ila said...

ciannyer nelly.
hope cepat sembuh.
skrg nie jgn bnyk jalan sgt smpai sakit tu kurang.

fun btol ea dekat ekspo tu.

Nelly The Strange said...

memang best ... tak sangka pula jadi cmnie .
-.-

dah nasib ~

MiSz fiFiEyQa said...

nelly...take care..semoge cepat sembuh..btw berani pulak budak2 tu dgn ular ek..sy pun takut kot..

ern elyna said...

alahai kesian sis, erna doa kn sis cepat sembuh n ta payah pakai tongkat pergi skola nnti. insyaAllah ta lama okey la tuh. erna pun penah kena mcm tuh, 2 hari dah bole jalan tapi sakit sikit la. :D

kim heeruul said...

aduh! mcm mane boleh jatuh..?
hope cepat sembuh kaki tu..
btw,u mesti enjoy kan.. ^^

afiqazizan said...

Dah lama tak buat aktiviti rock climbing..semoga cepat sembuh ya..:)

diana said...

kesian nelly...
pi sekolah pakai tongkat??
imej baru nelly sempena tahun baru..
ekekekek

k e y r i said...

tok nelly dah tue pakai tongkat ye tok nelly? haha jk jk :P

Hanis Nizam said...

Eeeeee , pegang ular . Seramnye . Hihi .

Shafiq said...

moga cepat pulih.. :-)

Noraim said...

kesiannya. tabah ye, semua ini dugaan :)

Syafiqah Alkaf said...

Get well Soon:)

cik ika said...

take rest k dear~

say to easy=) said...

get well soon nelly..sbr k..

umie naziera said...

kesian dkt kamoo,semoga cepat sembuh yeeer

Ladylike said...

semoga cepat sembuh!
neway, mini soopa-doopa tu ape?
hee lampy sikit ^^

dill said...

rehat. rehat. siannye die

dill.

Cik Jannah said...

sumpah. geli ular.

Nelly The Strange said...

fifieyqa : nelly geli dengan ular tu .. tq !

Nelly The Strange said...

ern : 2 hari ? nelly still tak boleh2 ni ~

Nelly The Strange said...

afiqazizan : tq ya
:)

Nelly The Strange said...

diana : nampak gaya macam tu lah ~
-.-

Nelly The Strange said...

keyri : ko jangan perli !

Nelly The Strange said...

hanis : nelly tak seram , geli !

Nelly The Strange said...

syafiq : tq !

Nelly The Strange said...

noraim : redha je la ~

Nelly The Strange said...

syafiqah : maceh !

Nelly The Strange said...

cik ika : yup . tq dear!

Nelly The Strange said...

say to easy : yup .. tq !

Nelly The Strange said...

umie : tq umie !

Nelly The Strange said...

ladylike : erk , susah nak terangkan ~

Nelly The Strange said...

dill : tau tak pe
-.-

Nelly The Strange said...

cik jannah : me too ! hahaa

Nelly The Strange said...

kim : enjoy memang enjoy .. tapi , tu la .. excited sangat !
hahaha

✿Dear Yayah✿ said...

best la ade org caringgggg~ hikhik.

org cmtu la elok, die tegur sbb die syg..:)

NOOR FATIN said...

sakitnya..wuwuw smg cepat sembuh!

✿Dear Yayah✿ said...

jgn byk gerak nelly..semoga cepat sembuh :)

Nelly The Strange said...

yayah : tq !!

Nelly The Strange said...

fatin : yup2!!
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...