Saturday, December 10, 2011

Nelly The Strange Pelacur Blogger ! Sekali lagi . . .

Elvy Nellysha | 4:05:00 AM | 38Comments |
Salam semua !! Sekali lagi , sekali lagi !!
Entri dulu


Nelly dapat gelaran yang sangat hebat . 
Satu tamparan + sedih gila tak terkata . .


Kalau dulu , di Facebook , sekarang secara terbuka ! Wa malu der ! !


Blog ini nampak sangat-sangat baru . Dengan satu entri , cukup buat satu tamparan hebat dalam dunia blogging . . 

Ha , betullah . Ini pic ko kan ? Tolonglah jangan perasan . Ini pic Nelly ! ! 
Sampai hati curi dari Facebook !



Nelly adalah mangsa pertama dia . Kenapa Nelly ? Nama ni mak ayah yang bagi . . Okay , gurau jap . Tension pun tak guna . Mungkin ada yang dia geram + marah sangat kot kat Nelly . .

  • Femes ? Nelly tak reti bab-bab femes ni . Tapi , kalau kau rasa Nelly femes sampai dengki gila-gila dengan Nelly , ko kena usaha lebih , sayang . . Nelly bukan artis yang selalu terpampang kat majalah sampai kata Nelly sombong . . Jangan nilai Nelly kalau tak kenal Nelly ! 
  • Nelly hanyalah seorang student + blogger yang habiskan masa dengan blog !


Cuba ko tanya dekat mak ko , kenal Nelly tak ?
Mesti dia tak kenal kan ? Kan ? Kan ?
Kalau ko lelaki , mesti mak ko tanya "Menantu mak ke ?"
Kalau ko perempuan , mesti mak ko tanya "Kenapa dengan dia ? Siapa dia tu ?"

Tapi , kau lupa ! Sebanyak mana ko anti Nelly , ramai yang bagi semangat kat Nelly . . Nelly terharu habis !

Nelly ucapkan banyak-banyak terima kasih ya pada korang yang sudi add Nelly kat Facebook , sudi menghabiskan masa kejap nak bagi semangat kat Nelly yang memang tengah down gila masa tu ! 


Nelly nak printskrin satu-satu yang bagi semangat susahlah pula . 
Nelly buat penghargaan di status . .

Nelly bukan Pelacur Blogger . . Terima kasih sayang sebab buat entri macam tu untuk Nelly . . Nelly maafkan ko walaupun ko tak nak tunjuk siapa diri ko . .

Sekian , terima kasih . . 

38 comments:

ayUnaa yIe said...

kesian nelly . sabar ye . :)

★ LyllΛzhar ★ said...

dugaan :'(
kak nelly sabar ya . :)

kim heeruul said...

perhhh..
mesti menusuk hati..
kalau i jd u pon i bengang gak..
sabar k.

zAty =) said...

ish mulut dye, cm harem . sabar ye, dye jeless lah tu :)

Hypo Chan said...

sabar nelly..dugaan tu

ieyfa syifa said...

Ya Allah, siapa yang sanggup buat fitnah macam tu. Sabar ye Nelly.

.........cP~ said...

pulak..sabar je la banyak-banyak. tak ke mana pun cerita dia tu..nampak sangat tak betulnya..

Kongsi Apa2 Aje said...

sape lah yang hati busuk sangat tu. banyakkan bersabar yer. biar dia terima balasan dari ALLAH. doa orang teraniaya ni akan termakbul. apa2 pun admin di pihak awak yer (^_^)

♥ MS ♥ said...

dugaan hidup. kuatkan semangat and teguhkan mental :')

dill said...

apsal la die tu. dah tak de keje nak buat kot. kuatkan semangat ye

dill.

MeeRole said...

Sabar je la kak nelly..orng mcm tu jnis xckup kasih syang..doakan dia dpat bala..doa orng traniaya makbul..

Ola said...

kejam yg buat mcm tu~
tp sabar je la babe~annoyingmouse mmg mcm tu~dengki x sudah..pui~

go go nelly!*sambil pegang pom2 bajet cheerleaders* :D

ila said...

chill je nelly.

org tu die jeles je.bukan ape.

jgn pk kn sgt ok.

Yatie Awang said...

Astagfirullahalazim...kenapa sampai macam tu sekali orang tu...tak pe nelly, biarlah apa dia nak kata...Allah itu maha kaya dan maha mengetahui....

MiSz fiFiEyQa said...

entah pape je la blogger baru sekarang ni...saje je nak buat isu kontroversi yg macam tu..nak cepat naik maybe...papepun sabar ye nelly..pedulikan je ape orang kata...hanye org yg kenal nelly je yg tau nelly macam mana...dan bagi sy,nelly sgt baik!!chill!! :)

Siti NuruL Ain said...

hehe.kelakarnye budak yang anti nelly tu.. haha.. macam dah takde life nak benci2 orang.. heh! buat tak tau je nelly.. pahala banyak woo bagi yg sabar dan teraniaya.. mulut insan teraniaya nie pon masin.. doa pun makbul.. sabar je,,

Kira Kekuri said...

sabar yer Nelly. begitulah org bila ada je x suka dengan apa yg org buat. be strong nelly :)

umie naziera said...

hok aloo...nape nk jeles org fames..bukn nelly kacau org pown,bukn nelly mintak pown kan..sabo je la ~~

Nur Atikah said...

sabar :) org macam tu jgn dilayan, org tu busuk hati.
sabar kayy :')

CintaZulaikha said...

uishhh, takkan lah spi cenggitu depa kutuk nelly..eleh, org jelesss mmg cenggitulah nelly oii...yg penting adik sabar..cenyum sket..

Abu Huzaifah said...

sbar jelah nelly... org mcm ni mmng tak brani nak bersemuka... die jelous... ak rasa die ni pmpuan...biarkanlah kat die... boleh buat report polis... tak pun report SKMM... mntak tlng hacker pun boleh.... orait... rileks k...

zaty luvlianncezzz said...

ternyata owg tue mmg bangang. !
we support u dear ! :)

Norlida Ramli said...

dah baca..la..kesiannya..
sabar tau :)

hudahazwani said...

tabahkan hati ye deq. .ingat pesan akak. .

ur strong girl :)

ingat Allah sentiase

wanda said...

relax..istighfar banyak2 ye nelly..:)

nur adlin adirah said...

akak , td alin dpt link tu jugakk dy tggal kan kat shoutbox alin , tp tu bukan akak kan ?

nGiau said...

sabar ja nelly..tu mmg kes jeles sdh tu. bagus la tu klu ko kasi maaf dia. tida payah kisah org cm tu,..

Apiz said...

mereka seperti ini masih ada lagi! ;o
tsk tsk tsk ilek je la eh...

Eyda Dania said...

sabar je r awk erk..

awk mmg blogger hebat...sye respect awk..^.^

hafiz hafizol said...

Asal jadik camnie nie??

wa, nelly sory dah lama x masuk sini.. Huhu..


papepun, hati2 k dengan org sekeliling

byk bersabar

Awan Biru said...

Harap bersabar ya. Belakang hari, dia terimalah habuan daripada perbuatannya itu.

Gimi said...

apa puncanya sampai jadi gitu? ish2

apa sebenarnya maksud 'pelacur blogger'?

Qil_H0shi said...

sabr yer sis nelly.,org dengki lah tu.,dye xley jd mcm nelly.,

T.Tania said...

issssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhh3~ ada juga benda camni dalam dunia blogger ..... dahsyat sungguh . sabar je la yeeee ... :) pemikiran org x matang mmg camtu .. kelakar je buat benda cmni ... huhhuu

Nadia Mashuri said...

urm..
biarlah dia..
sabar ok..

Alia Rahmat said...

nelly .. sabar ye sayang .. ini dugaan . diorang cemburu tu .

nabByla said...

bahayanya... apa la yg drg nak dengki smpai cm tue... bella dulu pun pnh kena. tp x la seteruk neli nie... better ignore jew org cam tue. huhu..

Clara said...

Gilak jahat dia.. dah lah tu gambar akq yg pling clara suka. Siapa blogger tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...