Sunday, December 11, 2011

Nelly memang pemalas nak buat ACCOUNT BARU Fb !

Elvy Nellysha | 8:45:00 PM | 10Comments |
Salam semua !! Nelly nak update , update , update !!
Nelly nak korang yang blogger-blogger yang nak contact Nelly di Facebook , just like my Fan Page !

Sebab ? Nelly malas nak buat accout banyak-banyak !
Letih ! ! ! Ha , kalau buat sekali , sekali kat situ jugalah tak payah approve friend .. Kan ? Kan ? Haha .

Gila pemalas ko ni doe ! Eh , ni untuk memudahkan kerja korang yang Add Nelly dan kerja Nelly juga ! Haha

Ok , Sila Like ! Tq !

10 comments:

dill said...

yeap. lebih menyenangkan nelly nanti :)

dill.

Noraim said...

haha. nanti buat banyak2 pening je. taktahu nak update yg mane satu. huhu.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

haha.. baru nampak cam org femes kan.. :)

diana said...

la..sama dengan akak..
malas nak jenguk itu..
nak jenguk ini...
cukup la kita berhubung melalui satu
saluran sudah..heheh

umie naziera said...

like habisss..heheh

Hidaya Sarbini said...

wahhh nelly siap ada fan page lg... nelly dh mcm artis..hehhe

kim heeruul said...

dah jd retis kene la buat fan page.. hihih..=p

+ hajar + said...

waahh..!:)...

kagum2..

jeBateja said...

errr...den tak taw apa itu fan page...ahakz

cik ika said...

comelnye blog baru nelly ni..jeles la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...