Monday, June 18, 2012

Genap sudah 19 tahun !

Elvy Nellysha | 6:40:00 AM | 24Comments |



Ni masa Nelly kecik-kecik

19 tahun ? Ouch , sudah tua ke ? Bak kata ibu Nelly dulu "Ha , orang dulu-dulu dah kahwin dah kalau sebaya kau ni ." Erk ? Ok , bukan sekarang Nelly nak kahwin . Bak kata je kan ~

Terima kasih semua yang wish tak habis-habis dekat facebook , kat tagged , kat ym , bagi mesej comel lote kat Nelly ! Wa , den terharu sungguh . Ingatkan tak ada sapa-sapa nak ingat hari jadi Nelly yang setahun sekali ni . Hahahaha ! Gelak , gelak gak . Tua , tua dah ni . . .

Ibu dan ayah ada bagi hadiah hari jadi . Er , tak payahlah tulis kat sini kan ? Hahahaha . .


Duit dari pokai , tiba-tiba banyak pula duit Nelly . Hahaha ! Duit dari Says.my la . . . Taklah banyak mana pun , tapi bolehlah dibuat belanja sakan ! Hahahaha ! ! !

Eh , tahun ni memang tahun Nelly yang murah rezeki ! Alhamdulillah . . . Happynya saya tahun ini !

Tapi kan awak semua , tahun ni last saya dapat rasa belasan tahun . Aish , kecik lagi kan ? Kan ?
Saya belum puluhan lagi . Hahahahaha !

Dan terima kasih pada kawan-kawan yang keluar sama-sama dengan Nelly masa sambut hari jadi . . Kitorang semua pergi  karaoke . Tapi , Nelly tak boleh sebab sakit tekak + batuk = Suara tak ada . .

Dan , Nelly dapat hadiah juga dari doktor , Dapat cuti 2 hari sebab tak sihat , Sakan aku jalan-jalan , tiba-tiba kena cuti lagi daripada doktor ! -.-'

Jadi , HAPPY BIRTHDAY TO ME !!

24 comments:

Kira Kekuri said...

happy befday nelly :)) xda lak wish kat fb. wish kat sni lah. ehe

safiah sokher said...

selamat hari tuekkkk.

cik najihah said...

heppy birthday nelly dear :)
moga panjang umur murah rezeki

Anisa Hang Tuah said...

muda lagi =)

happy birthdayyy

Little Sunshine ( Ka'Yan) said...

selamat hari jadi adik nelly syg..
kaka tk wish kt fb.. wish kt cni jak..
semoga nelly akan terus berjaya, baik dlm plajaran, mahupun blogging..
:)

jaga diri k dik..

matsen said...

hepi bestday!!!!

Shamirul Afiq said...

hari jadi kita dekat-dekat je rupanya nelly. haha...

selamat hari jadi.
from : www.princemiruljr.com

putryteya said...

Happy Birthdayy Nellyy !

dah beso panjang dahh , anak mak Nelly nii ..

Umie Naziera said...

aloo,birthday girl xleh karok..happy belated besday :)

Outbound di Malang said...

Kunci keberhasilan adalah menanamkan kebiasaan sepanjang hidup Anda untuk melakukan hal - hal yang Anda takuti.
tetap semangat tinggi untuk jalani hari ini ya gan ! ditunggu kunjungannya :D

cik nAdyYa ツ said...

untongla still belasan taunn..hikhik
kite da 20.. uwaaaaaa >,<
time birthday kite takdpt hadiah ponn.. huhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hAPPY besday nelly.. comel nye waktu kecik2 ek.. hahaha

ஜ miss klanika ஜ said...

happy belated bezday nelL! may Allah bless you today and always.

cik epal said...

happy bufday :)

♬ bunga sakura ♬ said...

awak ditag.
http://nasyaahmad-storyoflife.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html ^^

nabByla said...

happy birthday to you dear! dah besar dah dia... leh kawen dah. :D

Cik Penguin_Solehah said...

Selamat Hari tua akak=P.. #hehe =p

aisya said...

happy belated birthday nelly.. =)

NoRaQiLah JohaRi said...

hepi belated besday dear =)

sop said...

wah, comelnya masa kecik :)
happy besday yer

nabByla said...

http://bellafik.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

nelly di tag ! ;)

Masha Meisters said...

happy belated bufday :)
follow nelly here !

nawza said...

Selamat hari Lahir.. moga panjang umur dan dimurhkan rezeki

Nyamuk Terbang said...

hepy besday dik...adik rupanya..ingtkan sebaya...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...