Friday, June 29, 2012

Pemenang "GA Pelajar Tingkatan 6 2012"

Elvy Nellysha | 6:51:00 AM | 16Comments |
Nelly dah siap buat cabutan bertuah dengan bantuan kawan Nelly . So , tahniah ya pada pemenang . Bagi yang tidak berjaya , cuba lagi pada GA akan datang , insyaAllah . .

Sila beri respons secepat mungkin dalam masa 7 hari atau hadiah akan diberi ke pada orang lain . Tq .



Topup RM10- Nelly-1 orang

Bagi nombor telefon di  :
No.peserta

-1
Topup RM5- Hajar-2 orang

Bagi nombor telefon di  :

-26
-63


Header biasa-Nana- 5 orang

Bagi emel dan password blog di :

-35
-20
-34
-39
-15
Header gift-Nana-5 orang

Bagi emel dan password blog di :

-29
-37
-47
-21
-45
Edit classic blog-Nana-1 orang

Bagi emel dan password blog di :

-23
Hadiah misteri-Dila-1 orang

Emelkan alamat rumah di Facebook Dila :
-58
Shawl-Fatin-1 orang

Bagi alamat rumah di :

-8
Keychain-Fatin-1 orang

Bagi alamat rumah di :


-22
Hadiah misteri-Fatin-1 orang

Bagi alamat rumah di :

-3
Special :
Review youtube- by Ersyad-3 orang

Inform kewujudan blog dan apa yang mahu di promote/disampaikan untuk dipromosi  di :
nellythestrange@gmail.com

Selepas emel , Nelly akan inform pada Ersyad . . 

-50
-28
-4





16 comments:

Nur Aziemah said...

tahniah yang menang :)

Eira Shamiera said...

tahniah kpada pemenang...bkn nsib nak menang kali nie..

miss Fyqa said...

congratz pada yg menang :)

jijah said...

salam..alhamdulillah..jijah ada menang..thanks nelly..mmuuaahh...:)

Fatihah said...

tahniah buat pemenang :)

Nurin Farhana said...

Err , saya no. 8 . Macam mana nak bagi alamat ? Post dekat wall ke chat ?

Outbound Malang said...

Kunci keberhasilan adalah menanamkan kebiasaan sepanjang hidup Anda untuk melakukan hal - hal yang Anda takuti.
tetap semangat tinggi untuk jalani hari ini ya gan ! ditunggu kunjungannya :D

TehaaNFM said...

tq :)
da hntr details kat sponsor :)

ELFarahin said...

Emel sudah dihantar~ terima kasih Sis Nelly! :)

safiah sokher said...

Alhamdulillah menang.TQ Nelly! :) Btw,kenapa takde pun number saya.Kena pilih hadiah ke apa?

safiah sokher said...

Eh kejap.Tersalah tengok number r.Tak menang pun.Huhuhhhuu.Takpe takpe.Congrats bagi yang menang!

Anith Hanisah said...

ohh.tak menang pulak.bukan rezeki :)

TehaaNFM said...

nelly thanxs :D
btw tehaa da mcg pihak sponsor ~

CharlieAngleo said...

hahak..this is the third time i won GA...this is really sign of luck for me in blog world..hahak..thanks dear..

Rafflesia™ said...

as-salam
tq dear nelly.. alhamdulillah syieda dapat.. dah mesej kepada tuan bagi hadiah.. hihihi

tq so much nelly n frenz :)

Anis Shahira said...

Heemm, saya baru tau.. jdi sya dh xdpt.. huhuuuu, sedih nye saya.. ='(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...