Saturday, November 3, 2012

Hari adik Nelly graduasi !

Elvy Nellysha | 6:31:00 AM | 28Comments |
Harituh , my mum pergi Hari Graduasi adik Nelly , Muhammad Haziq yang baru 5 tahun . Pra laa kiranya . Kemain dia pakai baju Melayu . Tak dapat ikut sebab pergi sekolah . Takkan nak ponteng kan ~

Tak payah banyak cerita , Nelly post je gambar adik kesayangan Nelly . Haha .

Cikgu dia pesan kat my mum :
"Nanti pakaikan Haziq baju Melayu . ."

Ingatkan ada pertandingan pakai baju beragam . Sampai sekolah dia je laa yang menyerlah . Ter-over glamour laa adik aku dengan kecomelan dia . =p

Nasib baik dia tak tanya kenapa dia kena pakai baju Melayu . See ? Kemain baiknya dia ! Tu kalau dia tanya kenapa , macam-macam laaa kena cakap kat dak kecik ni ~















Adik yang bergaya with my mum ! Palingg menyerlah ! Hehehehe !

Comel tak ? Hahahaha !





Dapat beg dan bangga dapat sijil pra 5 tahun ~
Menganga dia dapat beg . Terkejut laa tuh . . Sampai tak bagi orang pinjam =p

*Batak ! =D*
Budak-budak dapat beg . Ada yang dapat beg batik tau !

Pening cikgunya layan budak-budak ! hehe . .




Adik buat persembahan . Kemain !



Ada silap mata lagi kauu ! Syok laa semua layan ~
Melopong semua ~

Even nakal kemain , sayang kat budak kecik ni ! Hehehehe ~

28 comments:

D i n said...

haha dulu2 tak merasa pun graduasi ni nk graduasi kt u lambat lagi whaha

tahniah kt adik nelly :D

Nelly Strange said...

hahaha

untunglaaa bebudak ni kan . :)

tq !

fiqkbe said...

so cute ;)

Nelly Strange said...

tq ^__^

~didiey~ said...

alolo...tomeynya adik nelly :)

-meeSUPERGIRL- said...

lahai comelnye!

Nelly Strange said...

didie : hehe . tq !!

Nelly Strange said...

mee : tq ^^

Cik Fie said...

tahniah kat adik kak nelly . dia comel la . hehe :)

Cik Yatt said...

adik tadika penye.haha..pandai adik nelly brgmbr ye..cam model da..

jeBateja said...

Apsal zaman den dulu tak de erk....kalau ada kan best....dpt beg kain pelekat....ahakz

nik ros said...

gambar last nampak sweet sgt..hehe

Liyaa Mf said...

Comelnya adek Nelly! Cute je muka dea. Skang budak2 pun dah ada graduation day kan? Comel je lagi2 if ade yg pakai jubah bagai tu.

Err muka cekgu yg pening layan bebudak tu nape nampak macam lakonan je? :P

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

comel sangat... adik, kakak, mak... hehe... semua comel... ^^

Intan Norhaida said...

so cute la...skang x kira sekolah mana, sume nk wat graduasi kan???? mesti ade sbb nape leh terpilih pakai baju melayu..yg len pakai baju besa je kan???

kay_are said...

zaman dulu mane ade pra sekolah ni.. tadika pun macam tau2 je habis.. takde majlis pun.. huu.. kemain melaram lagi si adik..

Nelly Strange said...

cik fie : tq . :)

Nelly Strange said...

cik yatt : hehehe . yeke ? =p

Nelly Strange said...

jebateja : hahaha

tak ada . skg da maju .

Nelly Strange said...

nik ross : tq ^^

Nelly Strange said...

liya : hahaha . cikgunya tak larat dah nak layan ~

Nelly Strange said...

OE : maceh OE !

Nelly Strange said...

Intan : haha
kalau ada anugerah best gak . :P

Nelly Strange said...

kay_are : kan ? terasa jeless . :D

Ain Dzaya said...

budak bajet comel di hari graduasi...^^

N i e Z a said...

hensemnye diaa...hehhee

Nelly Strange said...

ain: hahaha
kan ? :P

Nelly Strange said...

nieza : haha

tq !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...