Saturday, November 24, 2012

Soalan yang patut dijawab macam ni . . .

Elvy Nellysha | 5:34:00 AM | 11Comments |
Soalan dan jawapan :

1. Bila sorang-sorang . .
A : Eh , sorang je ke ?
B : Eh , tak laa . Takkan buta kot tak nampak ada lagi 5 orang kat depan aku ni .

2. Bila baru bangun tidur dan nak mandi . .
A : Nak mandi ke ?
B : Dak aihh , nak pergi kutip bunga depan uma . Nak ikut ?

3. Bila tengah makan . .
A : Hai , makan ke ?
B : Eh , tak la . Tengah jahit baju . Tak nampak ke baju yang tengah koyak sikit ni .

4. Bila tengah basuh kereta . .
A : Eh , tengah basuh kereta ke ?
B : Eh , mana ada . Tunggu kapal terbang . Lambat pulak dia sampai ~

5. Bila tengah baca buku . . .
A : Tengah baca buku ke ?
B : Bukan la . Tengah taip novel ni . Jap lagi siap la ~

6. Bila berada di suatu tempat yang tertutup . .
A : Siapa kat dalam ? Saya kat luar .
B : Saya kat atas . Nampak orang luar ni . . Hahahaha (Ketwa mengilaiii sikit . =P)

7. Bila tunggu bas kat bustop . .
A : Tunggu bas ke ?
B : Eh , dak aihh . . Tunggu driver bapak I datang . Maklum laa , bapak I ni bos . Meeting kan . Driver I kena hantar bapak I baru amek I .

K , siap ! Kalau ada lagi baru laaa post lagi ! Update sekejap ! Hehehehehe

11 comments:

D i n said...

haha lawak :D mcm versi troll :D

Umie Naziera said...

hahaha,jwpn mintak penamporr

MiSz fiFiEyQa said...

okeyy..I have to admit it..sy selalu je cakap.. "ehh sorang je?" bila nampak kawan sy jalan sorang2..
kita juz nak tegur dia je..since x tau nak cakap ape, kuar la ayat cenggitu! hahaha

Intan Norhaida said...

silap2 jawab pada org yg slah, kena penampar sulung nnti..heheh

Cik Fie said...

haha . Fie pon suka sangat jawab soalan2 org camni . XD

fiqkbe said...

awak ke yg taip entri ni? hehehehe :P

-meeSUPERGIRL- said...

nampak tak kat situ org malaysia sgt peramah?? haha

kay_are said...

memang normal kot orang malaysia suka tanye soalan yang dorang sendiri dah tau jawapan die.. huu

Liyaa Mf said...

Hahaha! Biasa kan jadi macam tu? Seolah2 tanya benda yg dah terang2 ada jawapan. Err err takpe laa. Maybe takde modal kut nak tegur apa.

Hi Nelly! Ngah baca belog ke? #_#

diana said...

Hahah...
Sabo jela..kan??

cik nAdyYa ツ said...

hahahahha
betol2 perli nii :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...