Wednesday, December 12, 2012

Wordless Nelly : Adik kecik Nelly yang TERSAYANG !

Elvy Nellysha | 1:52:00 AM | 10Comments |
Ini semua gambar Muhammad Haziq !













Gambar Haziq masa baby . Haha . . Baru perasan yang dia TEMBAMMMMM ! ! 






Masa Haziq besar sikit . .


Now punya pic ! Hahaha . Kuruss je . .  =)

Nama : Muhammad Haziq Bin Bahaman

Tarikh lahir : 07.04.07

Hobi : Tengok Upin dan Ipin . .

Cita-cita : Ustaz dia kata . . 

Kerja Haziq yang terlebih lapang : Usik Aqil(abangnya) dan Nelly (akaknya)
sampai tak larat nak layan dan buat sepah dengan mainan dia ~


Done update !


10 comments:

fiqkbe said...

comel nyer... dh la tembam masa kecik :P tp slalu yg tembam2 tu la hensem bila dah besar :)

Syazana Zainn said...

waktu kecik comel je. bulat je muka :)

thats mean dah 5 tahun la skrg ye?

:)

gadisBunga™ said...

dah besar...dan sangat hensem!

diana said...

ensem...:)

-meeSUPERGIRL- said...

LAHAI COMELNYE .. dulu bulat skarang dah panjang .. hehe

MiSz fiFiEyQa said...

muka haziq time baby sangatttt comellll....geram macam nak cubit2 pipi dia...
tapi mostly budak2 time baby memang lg comel kann.. ;))

kay_are said...

kecik ngan dah besar pun tak ubah sangat muka nye.. memang comel!

outbound malang said...


Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

NIA SI DRUMSTICK said...

hahah!!nia menang ek??ahaha..tq2..jap ag nia bg details..

Tihara said...

seriyes memang cute baby ni..gewam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...