Sunday, July 24, 2011

Korang setuju statement ini ? Bagi perempuan , jangan buat malu lah !

kindergartenlibrary | 6:27:00 AM | 77Comments |
السلام عليكم
Yeah , sudah lama menghilang ! I know that . Blog terabai . Pembaca apatah lagi kan ~
Rasa sedih tapi Nelly teramat busy ~

Korang baca tajuk itu ? Apa statementnya ? Sila tengok bawah !


  • Korang setuju ? Nilai sendiri ! Nelly tak ada masa nak kasi ceramah panjang . Fikir sendiri !

77 comments:

Farra said...

nelly . stuju sgt2 . bt malu je . lelaki tu suka lg ade la sbb pompuan gado psal die . yaiiii

kindergartenlibrary said...

tau tak pe.
=='

Cik RoSs said...

Huhuhuuu..sangat memalukan..

kindergartenlibrary said...

:)

amir smuff said...

guwa sebagai lelaki pun guwa setuju... dan lelaki gadoh kerana perempuan pun macam erkk.samalah!haha.

kindergartenlibrary said...

dua2 sama jek !

KERTAS A4 BLOG said...

laki dibenarkan komen jugak ke hehehhehe :p

amna said...

tidak semua wanita. hanya sebahagian yang masih mengejar cinta yang tiada penghujung.. sama2 kita muhasabah diri
*ingatan buat cik amna juga ;'(

kindergartenlibrary said...

kertas : dah komen pun ..
haha

kindergartenlibrary said...

amna : renungkan ~
:)

Anonymous said...

Agreed 120%..
kt yg ppuan dok gado2..yg lelaki tu rileks ajer...

kindergartenlibrary said...

itu kenyataannya
~=='

Sha said...

org laki neh bangga bile org rebutkan die ! nyampah ~

Sha said...

org laki neh bangga bile org rebutkan die ! nyampah ~

kindergartenlibrary said...

opps ~

say to easy=) said...

yeah,betul tu..last2 satu habuk tarak dapat :D

Azwa Mohamad said...

betul tu, lelaki tu selamba je boleh lepak lepaking dengan membe padahal aweks aweksnya duk sebok bergaduh... haishhh

kindergartenlibrary said...

say : haha .manusia ~

kindergartenlibrary said...

miz : itu kenyataan ~

awanis said...

setuju! lelaki macam tu, tak payah lah nak direbut-rebut..buang mase saje~

kindergartenlibrary said...

sayangss sangat kot ~

Akunyer said...

yang jenis macam tu meletakkan cinta melebihi kewarasan akal.. jangan diikutkan sangat cinta nafsu tu. tak kemana pun.. sekadar pendapat :)

kindergartenlibrary said...

setuju !

Unknown said...

betul 2... malu la kalo gadoh sebab lelaki xgune... baek tinggalkan aje...

AyiLarimA said...

Girl sekarang ni memang susah kita nak tafsir. Ye, Mira pun gadis zaman sekarang jugak, tapi itu laa Mira tekankn, susah kita nk judge girl skrang. Hopefully, girl girl yg bagi komen dekat sini jgn laa buat hal2 yg memalukan ye :)

aylliarimasiprincess.blogspot.com

Syarni Farida said...

TEPAT!

lelaki lagi syiokk kalau kita gadoh2 pasal die, rasa macho maybe?
pfttt

kindergartenlibrary said...

faten : jom tinggalkan !
hehe

kindergartenlibrary said...

ayin : betul2 !

kindergartenlibrary said...

miss : macho ?
oppss
=,=

aimanayie said...

tak berjenih >.<"

tapi.. takpe :p

sasa selamat said...

sgt memalukan,tp itu pilihan dorg,nk wat free show wrestling gtue,xpkir btol2 ,slh wat kputusan, ksian kn >.<

nurradizan said...

setuju . dulu eyraa pena couple dgn someone ni . skrg dah jadi ex lha . ex tu ex kepada membe eyraa . tp kitaorg tak rapat sgt lha kan . sblm eyraa knl dgn ex eyraa ni , membe eyraa dah pun break dgn ex eyraa ni then baru eyraa dgn ex eyraa together an . lepastu , membe eyraa ni macam tak puashati sebab eyraa couple dgn ex dea . dea pun mcm nak carik gado . eyraa malas nak layan . last last kitaorang break je .

Ieqahgajah said...

agree..hopefully tidak tergolong dlm itu jnis org laa

Anonymous said...

yup...fiq setuju..(:

kim heeruul said...

gua terbace..
gua tak merokok..peace v(^.^)
..but gua men game..keh keh keh..

Leysa JL said...

agree!

matsen said...

sebab trlalu sayang la yg mnyebabkan
pmpuan brgaduh sebab pakwe...tapi kalu dah sampai tahap bergaduh rasanya tu dah kritikal yang amat

Anonymous said...

setuju!!!!!!!!!

Diana Rashid said...

ei..
macam budak2 kalau buat gitu..
budak2 berebut beskal.

nurul said...

Kalau saya tak perlu gaduh2,tinggalkan sahaja ok.bukan calon suami yg baik.

Asma Ahmad said...

btoi3.. hehehe..

syera said...

sangat la malu...rase nak bagi makan kasut je sekor2..

nak gaduh pun masuk ar boxing ke..smackdown ke..ni wat free show depan orang...grrr

dah hilang maruah agaknye pmpuan2 camtu..x0

umUMRA said...

Betul-betul...nape nak jtuhkan maruah sndr demi laki yg tatau nk menilai ni...then tak pyh la nk gadoh sesama kita sbb kn laki..just waste our time...CINTAILAH MEREKA YG IKHLAS MENYAYANGI KITA>>

mykhalis said...

matang statement ni. harga diri wanita lebih dari ini..betul tak?

cikcleopatra said...

hahaha..hakikatnye sekarang..mereka yg tak matang jer macam tu nelly..

farah wahedda said...

setuju sngat!!!

Rina Rahamat said...

SETUJU!

Fifieyqa said...

wooo...laki mcm tu patut campak dlm sungai je...hahah...watpe gado2 pasal laki??x berbaloi la... =)

gr@wn said...

laki pompuan dua-dua ada je camtu.

noorul aisikin said...

WT Fish lah gduh sbb laki :p

nGiau said...

btl2~! :D

Anonymous said...

tak perlu lah nak gaduh pasal lelaki.
cehhh
-.-

puteri ain said...

perempuan harus cool lebih dr lelaki . hehe

Dear Yayah said...

kite perlu jadi pmpuan yg berkualiti.. baru la lelaki yg cari kite.. hehe.. kan kan? tak paya nak thegeh brebut kat laki la..

cik ika said...

hebat sgt kah lelaki itu smpai perempuan snggup merendahkan martabat dgn bergaduh sesama sendiri!!

najwa's said...

hehe setuju sangat!

CintaZulaikha said...

apadaaa~~

Anonymous said...

stuju....

Anonymous said...

setuju sangat, memalukan kalau ada perempuan cenggitu kan. huhu

Hardy Boy said...

betul tu, perempuan jgn la gaduh pasal laki. salah laki juga sbb layan. Cube laki tu x layan, dtg perempuan cantik macam angel pn dia wat derk je pastu perempuan tu sure cari org lain plk.hehehe...

si ngokngek said...

yaey sokong sangat2..bila seseorang perempuan buat macam tue..memalukan diri sendiri ja n kaum perempuan yang lain...
yang untung lelaki..iee benci lelaki..

Far8 budak baik said...

org lelaki tak bangga pun
klo pempuan rebut2..
cool jelahhh..
hahahahahahah
nelll..bz gile kau kn..
macam dah kawin je bz..
ekekekekeke

si cantik sally said...

haha x de paedah tarik rmbut gado sane sini kan..berebot lelaki..pd ak lau laki tu jdi rebutan laki tu x de yg spesel pon..bek cri len jek..silap ari bln tggal bekas2..heheh..byk lagi lelaki kan kat luor sne yg bagus2..:))

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

buat malu jerk kan nelly klu itu yang tejadi...jagalah maruah wanita yang di anggap lemah lembut di luar dan di dlam...

deeya said...

hahaha ! susah nak komen soal lelaki . apepun , nk dapat yg baek diri sndri perlu berusaha jd baek jugak .

takde pasal lah nak gadoh2 kerana lelaki . bukan sikap saye . hehe ~

lady-D said...

kalo adeq dla wat camtu mmg kena basuh la..hehe..nsb baik xde adeq

nelly, bnda kecik je dla bg tu..nt xyah wat entry taw..saje2 je bg..a]nk address dla yer?nt dla send, tenet selow gila ni, nak reply by email td x dpt2..

Cik nadya said...

memg memalukan ...
bagi pelempang je owg cm uh ...
memalukn kaum je .. grrr~

red gitarputeh said...

Yeah. Asap kepul kepul. ^^ best!


Best Ke Tayang Gambar kat Facebook Bagi Lelaki Tengok.?[reply]
(Kalau kuat sentap jangan baca)

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

mak aik??? gler seyh.. malunyer jd gurl cm uw.. tamao la...

Salmiza S. said...

haah.! yang laki gelakkan kte., sdgkan kte gado pasal dye ~ tak ckup dgn tu ade jgk yg pegy buat video dn upload kat youtube ~ mmg biol lah bdk2 zaman skrg., aib sendiri nak tunjuk ~

kindergartenlibrary said...

arif : :p

kindergartenlibrary said...

cotton lady : memang kesian gila !

kindergartenlibrary said...

shahirah : ada hikmah tuh !

kindergartenlibrary said...

ieqa : amin ~

kindergartenlibrary said...

afiqa : :)

kindergartenlibrary said...

kim : bagus2 !

kindergartenlibrary said...

leysa : :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...