Monday, July 11, 2011

Wah , hari ini Nelly The Strange dapat hadiah istimewa ! !

Elvy Nellysha | 5:39:00 AM | 41Comments |
السلام عليكم
Ke mana Nelly selama ini ? Nelly ada disini memerhatikan korang tanpa sempat untuk berbuat apa-apa !

Cepuk sikit Nelly ni ! Biasa dia ya ! Biasa ~
Dahlah buat muka tak tau malu ! Haha . . .

Wah . . Nelly memang selalu dapat hadiah istimewa atau kebetulan ? Haha . . .
Hadiah apa ? Stop ! Jangan nak bising-bising . .

Masa perhimpunan tadi , ada 1 soalan daripada laman web sekolah Nelly . .
Korang tau tak Nelly tak ada masa untuk 'menjelajah' laman web sekolah Nelly ? Tak cukup masa !

So , bila cikgu tanya soalan "Siapakah cikgu yang hari lahirnya hari ini ?"
Korang tau tak betapa blurnya Nelly ? Langsung tak tau .

Nelly perhatikan semua cikgu . Semua lagak selamba saja ~
Lagilah Nelly tambah BLURRR ! ! !

Tiba-tiba ada sorang cikgu ni di ikuti cikgu-cikgu lain bagi jawapan beb !
Nelly mengaku memang tak pernah ke depan untuk jawab soalan walaupun Nelly tau .
Oleh kerana perasaan + semangat yang nak tau hadiah apa , Nelly beranikan diri !

Sekali , jawapan Nelly betul beb ! ! ! Fuyoo ! Rasa macam nak jatuh jantung Nelly . .
So ? Dapat boucer 'membeli belah' di koperasi sekolah . . RM 3.50 !
Siapa nak bagi kan ? So ? Apa lagi ?
 Makan , makan , makan lah kerja Nelly untuk hari ini !
Alhamdulillah , rezeki !
Terima kasih cikgu-cikgu yang bagitau jawapan . Haha . .

CONFIRM BERAT BADAN NAIK ! ! !


41 comments:

ila said...

tahniah nelly.
ala berat badan naik ape salahnya?
nelly ann kurus.
bia berisi siket.
hehe

nelly said...

bunyi cm perli .hahaha

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ahahaaaaaa dpt hadiahhhh

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ahahaaaaaa dpt hadiahhhh

syErAh said...

haha~
dapat makan free pun kire untung tau...

*bestnye...nak sikit...x0

Alan said...

cikgu nak promote birthday dia ke apa?

d_LA said...

alah, x naiknya nelly..dak sekolah biasanya aktif, x smpat naik berat bdn tu..

ika said...

bestnye..blnje ika nier !!

puteri ain said...

berat naek ? xpe . nelly slim .
kalau akk .habis laaa.. haha

dill said...

eh. sangat best okei menang baucer! dill pun suke makan! tapi orang dok bising badan mcm papan. apekah~

dill.

diana said...

nelly ni kalau masuk kontest blog mesti boleh menang ni..
bernasib baik..
heeheheh

asfira aminuddin said...

haha. lawak la babe. tp kalo kat sekolah mcm2 bole makan kan. tahniah! :))

bunga said...

ehehee..xpe2..masih comel.hee

deeya said...

waaah ! banyaknyer 3 hengget 5 posen .. mintak siket ! keh keh keh !

saripah selamat said...

wah btol2 smangat nih smpai g jwb kat dpn >.< okei gak hadiah dye bg baucer ko-op dri bg bnda mrepek knknknkn

...Minah BluR... said...

haha ok lar tu dpt hadiah tu... hehe..oh tidak..ade name ku di dlm entri haha

Bro Ery said...

Koperasi sekolah ada jual makanan ke? Dulu time Bro kecik-kecik koperasi sekolah jual buku, pemadam, pembaris dan yang sewaktu dengannya.. Hahaha. :D

misz fae said...

berat fae pon dah naik..;)
senang hati kot..hikhik

ainaa said...

wahhh ! durian runtuh. seronok btol lah jadi nelly nieh

ciknabil-a said...

wahh bestnya dia...
jom tgk entry baru bella! :)

d_LA said...

nelly...dla nak alamat rumah nelly boleh..nt send kat email dla yer..

kertaslukisan@gmail.com

thanx^^

ツCik Ch0kiEツ said...

wahh besttnya ;)
tahniah..
ala x pela skali skala naik
hehe ;D

nelly said...

mya : yup2 ~

nelly said...

syerah : nanti kita makan !
hahaha

nelly said...

alan : alang2 kan ~
:p

nelly said...

dla : haha ..habislah nelly ..
=.=

nelly said...

ika : meh2 !

nelly said...

p.ain : slim ?
aiseymann !

nelly said...

dill : untung tak gemukk !

nelly said...

diana : kontest blog ?
=.=

ada rupa menang ka ?
hahaa

nelly said...

asfira : tq !!

nelly said...

bunga : amboi !

nelly said...

deeya : meh2 !

nelly said...

saripah : at least , makan , makan , makan !

nelly said...

minah blur : haha ..
:D

nelly said...

bro ery : amboi ..baiknya !

nelly said...

fae : senang aty ?
nelly susah aty ~

nelly said...

aina : seronok ~??
=.=

nelly said...

d_la : :)

nelly said...

chokie : haha .yup2 !

Подтверждаю said...

as salam..
tahniah!
erk. lama dah pakcik tak masuk sini. hehe~

er..berat naik ok kot. kena tiup angin, amsih ebrat lagi untuk diangkat.

macam pakcik, macam kapal terbang. haha

=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...