Sunday, July 3, 2011

Nak bagi SURAT CINTA kat botak JUVANA ! Ada yang rasa nak HOT ke ?

Elvy Nellysha | 5:43:00 AM | 110Comments |
السلام عليكم


Yeay ! ! !
Bagi surat cinta . . Eh , zaman sekarang ada ye orang bagi surat ? Kan bagi sms je ?
Opss , do I care ?

Kehadapan BOTAK JUVANA atau nama comel yang mak ayah U bagi Johan Ariff Asari . . 


Pertama sekali I nak cakap I suka gila tengok U berlakon kat dalam cerita Juvana , U tau tak I takkan pernah miss tengok cerita tu . Lagi-lagi hari Isnin . Fine ! Mana ada cerita tu hari lain kan ?


U tau I duduk dekat depan tv pukul 9 malam sampai tak tinggal seminit pun ? Hanya nak tengok U ! Ish ! U tak sedar ke ? Sampai hati U ! Ada U tanya I sempat makan ke tak ? TAK !  
Yang U tau , sesiapa pun boleh duduk depan tv nak tengok U ! Ish , sampai hati U ! !


U , yang U sibuk-sibuk pergi buli Daim tu buat apa ? Cuba U buli banyak sikit dekat budak kecik tu ? Ish , yang mana ? Yang U kata macam budak tadika tu ~
U ingat tak ni ? Kang I replay balik jap lagi kang . . . Cuba U ingat balik . Ingat tak ? Hehehe . . 


U tau tak , I tak suka betul cerita U banyak dekat blog orang lain . U tanya kenapa ? Ish , ni yang I marah ni ! I ni kan perempuan . . Jeles I tau ! Siap tahu lagi biodata U !  Mana boleh ! ! ! U suruh dorang padam balik . Cepat !
Cepat !


U , cuba U buat baik sikit dalam sekolah pemulihan tu . I gerenti punya U dapat keluar cepat sikit sebab buat baik . Eish U ni . Boleh tanya lagi macam mana ? U kan pelakon popular , takkan I nak ajar kot ? Lakonan U menjadi beb ! Ramai perempuan melekat tau !  


U , asal U botak ? Ish , nama pun botak dalam JUVANA kan ? Takkan I tak faham-faham pula kan ? U tau tak , nama tu tak comel ! Kan dah hilang rambut U ! Fine ! U kata rambut boleh tumbuh balik . Sebab rambut gak , U digelar BOTAK JUVANA SEJATI ! 
Wah , memandai je I tambah kan ? Haha . .


U , FINE ! I dah penat cerita ni . All the best tau U ! I bukan nak gatal . Banyak sangat surat peminat U . Dorang tak sempat bagi kat U . I tolonglah bagi . U baca tak ni ? Apa ?U tak sempat nak baca ? Sibuk dengan shooting ? Baik U luangkan 5 minit kejap dalam blog I . Nanti U sempat baca . I jamin tau !


Siap dah surat I . . . I nak post dah ni . Post mana ? Eh , post kat blog I lah ~
Dah post ? Memang dah . I suruh U baca dalam 5 minit je . Hehe . . 


Wah , Nelly ! Gatal hang ! Ceyh ! Ini bukan untuk sesiapa . Saja suka-suka . . 
Banyak sangat peminat BOTAK , Nelly tolong ni . Haha . . PEACE ! 



Ini surat ke ? Entah ! Haha . . 

110 comments:

norsharmila said...

hehe..botak jgk yg famus, watak daim tu tenggelam pulak ;p

nelly said...

semestinya !
hahaha

Gadis Kecil said...

nak tulis surat cinta utk daim pulak lah ...... hee ~

nelly said...

haha .boleh2 !

noorul said...

hahaha..syes kelakar nelly!hilang stress!syg nelly!

nelly said...

haha ,.suka2 jerk !
tq !

cik ayin said...

i follow twitter botak..macam nak post la entri ni kat dia..bley?
hahaha

Freaky said...

haha nelly, u ok ke ? freaky pun suka dengan botak :D

nelly said...

cik ayin : haha .boleh2 .
:p

nelly said...

freaky : nelly pun suka ..
ok , gatal !
hahaha

CintaZulaikha said...

nelly suka watak si botak tuh...OMG...hee~~

nelly said...

suka sikit je kak ..hahaha

Miz Novexx said...

mestilah saya yang HOT sebab saya makwe botak... hahah :D

nelly said...

haha ,fine makwe botak ..
:p

Bella Bell said...

pernah tengok sekali je JUVANA ni.. hehehe!!~


tapi cerita tu agak best! huhu!!~



hai.. i isteri botak! lalallala :P




^^

nelly said...

botak belum ada isteri .hahaha

uMi_atiQaH said...

hehe..klau botak bc surat ni,sah tak tidor mlm.haha..tp sy mmg peminat botak..(^^)

atiqah~ said...

hahaha..cayala nelly !
like this surat..haha ^^~

diana said...

nelly sudah jatuh cinta rupanya...
hahhaah..

syashafie said...

i harap botak baca nih :P

Ibnushukran said...

watak botak ramai gak suka rupanya. p mmng style gler dia blakon, sy pun ske tngok, berkesan habis.. apa2 pun pmpuan jgn angau sngt k.. hehe..

Cik Layka said...

seyesly, BOTAK look hndsme with hair but i prefer BOTAK with BOTAK style.
hahahahaha

Aunty P :) said...

hey botak-botak ~

NOOR FATIN said...

nelly kasi surat kat bf kiter ek. hahaha :P

nelly said...

umi : me too ..
:p

nelly said...

atiqah : tq !

nelly said...

diana : eh , mana ada !
haha

nelly said...

syas : mmpuih kalau dia bac ~

nelly said...

ib nu : berkesan !! like !

nelly said...

layka : i likee !

Afiq Din said...

gangster botak tuh

nelly said...

gangster gilaa !

NARDtheNERD said...

i suka apek tak tau kenape..
hehe
:)

kim heeruul said...

surat yg u tulis tu kelakar..haha..
tapi gua tak tgk tv..botak tu sape..?

nelly said...

nardthenerd : macam2 pilihan er ~
=p

nelly said...

kim : ketinggalan betul ..cer tengok ~
hehehe

afiqazizan said...

saya lebih suka watak daim..hihi..botak pun ok jugak lah..hihi.

IMANSHAH said...

wah jeles i

Farra said...

ahahaa . taw takpe . suke gile kt botak . . :P muke gnas yg hensem . . kihkih

^baju kurung^ said...

botak ensem kan3??
tp kalo berambut btmbah hnshem kott..haha
*btw, kalo botak dtg sini kim slm kt die, ha3 XD

ciknabil-a said...

best kew botak kew? kwn bella pown ramai gak suke.

hyemynameisrasyid said...

pergh.,smat.,hehe
but.,baik bg kt 'kedah'., kecik2 dh samseng~
hehe

Adzriel AB said...

suka citer ni tapi lama tak tengok, kalut dgn hal anak2.

bunga said...

hahaha..bunga pun minat botak..menjadi dia berlakon..

RedVixen said...

botak kat luar scene dia yang kena buli dengan daim tau tak... serius... haritu aku tengok dia kena buli dalam mhi... hahaha

Cik Puan Izan❤ said...

botak yang mana satu ni nelly...akak lupa la sbb jarang tgk ceta tu... nanti letak gambar dia ok..^^

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboii..dah terjatuh cinta kat Botak yer.. hehe..

d_LA said...

dla x tgk cite ni sbb lmbt taw, bukak2 dah bape eps dah..tp rs cam nk lyn gakla, rmai ckp besh..daim tu cam nama cekelat je..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

laaa..ramai peminat ke botak tu? maknanya bebudak pompuan nih suka lelaki yg suka buli org ke? akak berenti nengok citer tu sbb x suka kekerasan..

SHAHIRAH ADIZAN said...

HAHA . botak nampak je ganas , tapi dalam hati ada taman :)

matsen said...

nsib baik la xde juvana prmpuan dlm citer tu..klo x nak post jgk surat cinta...kehkeh

Shawn Razaleigh said...

ramai betul yg minat kat botak ni. weh gua pun botak jugak. ok2.tipu je

Zariff Zarifah said...

Botak best... lakonan mantap haruslah saya suke...

MiSz fiFiEyQa said...

nelly ke yg tulis surat ni??hhehe..lain kali leh la suruh nelly tolong tuliskan surat utk sy plak ea.. XD

cik nAdyYa ツ said...

haha cian daim uh kan ..

mykhalis said...

mujur takde orang nak berebut cikgu zakiah ngan Khalis

Подтверждаю said...

as salam..
alamak! nelly peminat botak!!

=p

pakcik baru je layan cerita tu.
hehe. nice punya surat aa

;)


Teknologi Cas Bateri Guna Air (RM 48)


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

COTTON LADY said...

hahhahaha,bgos xyah ssh2 nk post pkai sampul sgale bagai,selamat d pos kn d blog~hehheehe

Mohamadazhan.com said...

utungla si botak tu..haha

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

i love daim!!!!

Hanim Mahali said...

ahaha.... minat botak rupanya dia....

i'm ezza haniza said...

ezza tak layan juavana! heheehe

aNiS aNiSa said...

amboi nelly...

minat btoi nelly dgn botak...

tgh layan citer juvana jugak hehe

latest entry : Mukmin Professional??

Fathiah Hamim said...

saya tak tengok cerita neh. tapi saya baca surat cinta awak terus terpikat. haha

Nour Akmal said...

huhu..mmg peminat setia botak ni..
cian daim..frust lh dia nelly tak minat dia..huhu...=p

ArulchelseA said...

kih kih ..botak tu ke..ok la ...bg kad besar2...

Azam Sad said...

Ahha, bukan ke Nelly nie tak suka melekat depan TV?..
apa sudah jadi?...:p HAHA

Siti Nurhayati Dollah said...

Untunglah botak dapat surat cinta dari Nelly hehe.

Pstt comel je header tu :D

HonEyBuNNy said...

suka baca surat cinta neh...

terbaik la..heheheh

n!cK said...

hahha...botak 2 cute wlu botak..:P

misz fae said...

hehe..kelakar! best je baca! ;)

deeya said...

waaah ! nie betol2 cari gadoh nie .. BOTAK tu , ai punye tahu ?? ai punye ! u rampas dia dari ai , ai bunuh u ..

ini serious ! silalah takot (-.-")

Alan said...

juvana tu citer apa?

nelly said...

afiqazizan : haha ..suka semua !
:)

nelly said...

imanshah : oppss

nelly said...

fara : aippp ..tak boleh jadik ni .hahahaha

nelly said...

baju kurung : wah ....hahaha ..datang ke dia ?
=='

nelly said...

cik nabil-a : nelly tak fanatik sangat ~

nelly said...

hye : haha ..lakonan ~
:)

nelly said...

adzriel : cer tengok .best ! hehehe

nelly said...

bunga : dah agak dah ! hahaha

nelly said...

red : ala ..nak tengok ! hahahaa

nelly said...

izan : baik bos ! hehehe

nelly said...

cma : eh , mana ada .hahaha

nelly said...

d_la : hahaha ..cekelat ??
wah !! hahahaha

nelly said...

rina : cerita tu banyak kepada tunjuk apa jadik dalam juvana ..hehehe

nelly said...

shahirah : ada taman dalam hati tu tak boleh bla ..hahaha

nelly said...

matsen : cikgu perempuan tu ada ~
hehehe

nelly said...

shawl : nelly tak terlalu fanatik kat botak ..hahaha ..just suka-suka jer ~

nelly said...

zariff : i like too !

nelly said...

fifieyqa : dengan senang hati .hahaha

nelly said...

naddya : hahaha .betul2 !

nelly said...

khalis : amboi ~
hahaha

nelly said...

... : nelly hentam je surat ni ~

nelly said...

cotton lady : cara baru ~

nelly said...

adzhan : tak ada maknanya .hahahah

nelly said...

night : :)

nelly said...

hanim : mana ada
=='

nelly said...

ezza : nelly layan sekali sekala jer ~

nelly said...

anis : haha .jeles ni !
:p

nelly said...

fathiah : maceh2 !

nelly said...

nour : oppss .ramai minat dia .ahahaha

nelly said...

arul : akan datang .,hahaha

nelly said...

azam : terpengaruh suda ~

nelly said...

hayati : bukan main2 tau .hahaha

nelly said...

hb : tq !

nelly said...

nick : yup2 !!

nelly said...

fae : gelak sakan er ?>

nelly said...

deeya : takut ni ~
:p

nelly said...

alan : cuba tengok ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...