Saturday, July 2, 2011

Macam-macam panggilan orang sekarang kapel erk ?

Elvy Nellysha | 5:33:00 AM | 117Comments |
السلام عليكم

Nelly dah kena WARNING suruh update entri !!! FINE !

Kapel ? Ya , ya , ya ! ! !
Kalau yang namanya kapel , mesti ada panggilan manja-manja kan ?
Eceh , bukan Nelly . . . . Single and available ! Haha . .

Fine , zaman sekarang kenapa orang kapel suka panggilan pelik-pelik  ? ? ?
Baca bawah ini . Jangan tengok berapa yang LIKE !!!!!
Tengok apa yang Nelly tulis ~




Why ? Kenapa mesti pakai panggilan macam itu ? Eish ! ! Rasa macam berdesing telinga .
Sorry kalau ada yang terasa ., Tapi , panggilan ini macam blur jer ~

Macam-macamlah zaman sekarang !

117 comments:

tieykah said...

Ayah Ibu
Mama Papa
Daddy Mummy

Aerol Hafiezi said...

tau takpeww nelly,aku own benci gila pnggl mcm tuh ...sbb mcm ta btol jew :P

ZyzyAfrina (: said...

kan? Setakat sayang tu semua okay lah. But sampai mamapapa lah, abangsayang lah. haha, mcm dah kahwin jee T_T

misluvcoklat said...

serius geli dgq bla kapel pggil cmtuh..
haha ! XD

manjae camiela said...

ayah ibu>?? werkk geli tuu hhaaha

'yAnA' Cute said...

cian nelly kne 'WARNING' yea syg..
hahaha...

oke,nk komen skg dr merapu..hehe..

tah pape jek dowg uh..da teringin sgt g masok meminang jea laa..sng cte..yg yana salu dgr MAMA & PAPA...meluat kot dgr pggln yg x sepatutny uh.....skit tinge den..

p/s:kpd mreka b'kenaan insaf2 ler yea..Yana single n available..same goes 2 u dear..ecece.. (=

amna said...

saya biasa dengar 'pa' & 'ma'
dengar, bukan saya tau.. haha

Siti Suriani said...

sy awak sudaaa..haha

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/kau-jangan-nak-semak-boleh-tak-pompuan.html

Ash Shikano said...

ahaks~ ai pom berdesing ni nelly~ kapel x ingt dunia...pliss ar mnusia skang..lalala

kapel is joke~
nikah is serious~

yui92 said...

hahaha..tu cara nak menunjukkan kesungguhan mendirikan rumahtangga kot =p=p=p

anyway couple2 ni smua org tahu xelok..no needlah..kalau suka ushakan ke arah kawen..lebih baik =p=p=p


http://sesedaporen.blogspot.com

Asha said...

a'ah kan. kenapa mesti pnggl mcm tu. hmmm...wondering gak nih.

chuu muqhlis said...

pgil mnje2 sgt pon susah., segan kot, biase2 suda =,=

Nadia Mashuri said...

hehee..
nadia pun tak setuju..
biasa2 sudah lah..
=)

farah wahedda said...

betul2 mcm over jeew..mcm diowng je yg kapel...ade gak farah budak2 kpel panggil mama papa dekt fb..heeerrrrr sengal je

HAZIRAH SULAIMAN said...

nelly da mmg jarang update entryy kaannnn.

panglan ayah ibu ? ade ke org kapel guna ???? okeh,if ade la sgt sgt sgt geliii hahah. dulu femes ngan papa mama, hish hish. simple2 je sudah :)

Opah Kentang said...

ade ea??aduiyai..macam2..gelimakkk :P

Bella Bell said...

yesss.. sangat gelimat bila dengar orang panggil panggilan macam tu.. hahahha!!~


saya kapel jugak.. tapi panggilan kami hanyalah aku ko je.. kalau dah betul2 kahwin baru tukar... hehehhe!!~



^^

puteri ain said...

romantik kut . hehe

Freaky said...

hahaha kapel je kot. dah siap panggil ayah ibu dah ? dasatt

ƒαяαн вιєвєя said...

Pelik gile .. ayah ngan ibu ? ahaha . Tak pernah dibuat orang ..

Nursyafika said...

tau taa ape, menghoyan je nak pakai panggilan macm tu. menggelikan sungguh . haha

Miss Eiza said...

haha..eiza guna aku kau juga..still sama je romantik tu..hakhak

miss_hazwanie said...

biaselahh , manusia makin majuu kan ?
haha :D

azreen sofia said...

Ayah ibu.? Ade yg panggil papa mama. Mcam x de panggilan laen lak. Teruk. -.-'

Pojiekyra said...

hahaha adat la nelly~~~xmesra kalo xpgil bak katanya~~~wallahualam la :D

Aliza Zeke said...

ada ker guna ibu ayah? tak penah dgr lak..

cik ayin said...

dorang ada anak kot..sebab tu panggil camtu..hahaha

teyn teyn said...

ayah dan ibu ? rasa mcm ta sesuaiii utk yg belom bkahwen.. melampau benauuu ..

ade jugek pakai papa-mama ..

HAHA .

Asma Ahmad said...

hahaha... pgl besa2 aje.

gr@wn said...

ada ke? X pernah lak. Ish. RAsa pelik la nak main panggil macam tu.

"Abah rasa, rindu sangat kat ibu"

(eh eh, macam romantik je..)

Jasmin Ibrahim said...

betoi2...salah seorg yg like tu,sy la...hehe.....ayah n ibu tu biasa dgr pak sdara yg kwin tu guna ada la..tp skdr kapel,xdgr lg...tp kalau yg pggl kt laki baby tu,ada la....yang pggl pa ma tu,LAGI GELI TELINGA...haahhaha

sumaiyah mokhtar said...

ayah ibu? hehehehe belum penah denga lagi :)

CintaZulaikha said...

panggil je la 'saya ngn awak', lagi manis dan manja. bg akaklah.

ni klu da papa mama, mummy daddy, krg tetiba putusss~~ yang adoooo jadinya. kan~~

ps: BERINGAT!! acececehh..

= d = said...

ye ke??
xpernah dgr lagi..
macam2 panggilan..
:)

afiqazizan said...

disebabkan tak berkapel ketika ini..tak tahu sangat tentang panggilan2 yang pasangan kapel2 guna ketika ini..(:

Luq At Your Words™ said...

biasela..budaya kawen awal mnular kt bdak2 ni

Nur said...

seriyes ke ada??tak penah dgr pon, kalo ada memang tak sesuai ohhhhhhh...tolongla kawin dulu

cik nAdyYa ツ said...

biase la zaman da brubah ..
membe saye ag ar .. umi-abah..
mak ai,,geli nyee >_<

muhamad hanif said...

HAHHAHAHHAHA,

kau jeles kankankankan ?







psssttt ! maaf tak dapat nak terjah blog..aku baru balik dari mersing ok !

Razil Tahir said...

yang saya pernah dengar...
anje..
papa-mama...
cayunk-ling...
ntah la....

officially19 said...

erk,terasa bab kapel ni..tapi saya guna panggilan saya awak je.=D

syashafie said...

practice kot.hahaha XD

annoying pon ada jugak -.-

izjad94 said...

bnyak org like status tuh ..
xsngka gila ...

matsen said...

ayah ibu???haha...besa la darah muda..
dah sah2 tgh angau brcinta thap xsbar nk kawin

kim heeruul said...

aku tak pernah guna pgglan sebegitu sebab mcm org tua..mengedik bai kalo pggilan mcm tu if yg belum kahwin..

hyemynameisrasyid said...

hmm.,yezza.,
xpyh couple.,that the best,.^^

Arif Aiman said...

lama benar cik nelly tak update.. igtkn bz ng stdy kaa..

btw.. awk sy oke kot XD

bunga said...

nak lain dari lain..:0..ahaa

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau ms kapel panggil ayah ibu mmg x sesuai..lglah yg kapel tu bebudak sekolah..rs cam nk pang je..

hik hik..akak dulu ms kapel baby dgn ayang awwww

dah tawen ada anak jd mama papa...

.fariza. said...

nyepelik2.
nenek dgn atuk da tak yg guna.
mcm setai je -.-

GEMUKituMENARIK said...

manusia akhir zaman memang macam macam ragam . rasa syok panggil ibu ayah . jangan buat macam ibu dan ayah betul betul sudah . .

ika said...

heheh..rmAinye like...


p/s : bila kawen nt tamaw lak pgl manje2 lak an..

EYFAalias said...

ayah ibu? itu melampau la tu. hahaa. kelaka je :D

Aiza Hamid said...

nk praktislah tu, lepas kawin senang, keuntungan jangka masa panjang meh...hahaha btw i x praktikkan, panggil aku kau sudah, baru sempoi...hihihi

Rohaizam Rosli said...

errgghhh.... gelinya dgr.... couple jer bkn kawen pon... lite2 sudahh~~~

Ibnushukran said...

xelok la kapel2, klu la pasangn ni betul ikhlas brcinta xkan ada nama2 manja mcm tu, tu pun da mngundang kpd dosa.. nk pnggil manja kawin je,kan snng.. huhu.. sory bgi y terasa,kita sama2 mngingti.. :)

k e y r i said...

gemok.
boncet.
boroi.
gendut.
aku suka gune panggilan tu~ style kan? :P

RedVixen said...

suke hati dorang la... janji jangan bagi aku nampak, baca atau dengar... hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...

dia xsabar nk ada anak kot.. ngeeee~ =.="

diana said...

geli je dengar...
heheh

N said...

giler2..haha,bercinta sakan..macam2 nickname wjud..adeh

err

kalau sblm kwen ayah,ibu..pas kawen atuk nenek kot? 8P

HaNa Hani said...

haha....
zaman gatal xsabaq nak kawen bese laa
^_^

kocix! said...

ayah ibu?
nape x emak bapak je??
lagi style..

hahah

mykhalis said...

sebab diorang gila seks..nak jadi ibu ayah konon.. geli2

ghab van hal said...

euwww...x pernah pakai..dulu2 kapel pakai nama2 yng cute jek..=P

ishiko said...

tahu xpe... macah nk pusing mata 360 drjh je masa dengar -_-"

A retarded kitty said...

kawan den siap panggil pa dan ma.

geli geli pankreas aku dengar

nelly said...

tieykah : haha .macam2 ~

nelly said...

aerol : macam2 ada .bukan tak betul je ~

nelly said...

zyzy : haha .betul2 !

nelly said...

misluvcoklat : nelly pun geli ~
=='

nelly said...

manjae : geli !

nelly said...

yana : nelly pun single n available .haha

nelly said...

amna : he ..
me too ..
ma n pa da biasa dengar ..
^^

nelly said...

suriani : ^^

nelly said...

ash : me too ..berdesing ~

nelly said...

chuu : me too ..
=P

nelly said...

nadia : geli ~

nelly said...

farah : huhu ,..
geli ooo .

nelly said...

hazirah : yup ..simple suda ~

nelly said...

opah : haha ..tau tk per .

nelly said...

bella : btul2!

nelly said...

p.ain : yucks

nelly said...

freaky : geliman nelly ~

nelly said...

farah : konon romantik ~

nelly said...

syafika : haha .no komen ~

nelly said...

eiza : pakai ko aku tak de lah rasa manja sangat kot ..hahahaha

nelly said...

hazwani : hahaha ..majulah sangat ~

nelly said...

azreen : memang terukksss !

nelly said...

pojie : mesra ? pakai ler cara lain kan ~
=='

nelly said...

aliza : ada ..kat fb melambak ~

nelly said...

cik ayin : anak ?
haha .. awat kelakar ~

nelly said...

teyn teyn : papa mama ?
ase cm geli jerk ~

nelly said...

asma : yup2 !

nelly said...

grawn : haha ..tak de maknanya !

nelly said...

jasmin : berdesing ~~~
=='

nelly said...

SUMAIYAH : nelly dah dengar ..hahaha

nelly said...

c.zulaikha : wah ..akk ayat panazz ..
:p

nelly said...

=d= : zaman maju ..
=='

nelly said...

afiqazizan : sama la ~

nelly said...

luq : budaya ? hahaha

nelly said...

nr : yup ..kawen lah dulu ~
=='

nelly said...

nadyya : umi abah ?
adoi ..lawak jepp ~

nelly said...

matsen : haha .tak de makna eden nak jeles ~

nelly said...

razil : banyak sangt panggilan ~

nelly said...

officially : baru sempoi ~

nelly said...

syas : praktis ? hahaha

nelly said...

iz : banyak ka ?

nelly said...

diana : nelly pun geli .

nelly said...

n : no komen ..
:p

nelly said...

retarded : me too .
:p

cik najihah said...

sekarang dah terlebih2 maju..
alamak ai..kadang2 bebudak kecik dok panggil manje2 naik geli pulak hhu

ciknabil-a said...

haha xpayah la smpai pggl cm tue la.. bella yg dah lama bersama si dia pown still masih geli2 nak guna pgglan manjew2 tue. lau ckp depan2 guna saya awak jew senang. heee.. :P

Подтверждаю said...

as salam..
hoho~
ayah dan ibu. kelakar la pulak~
nasib baiki pakcik single lagi. takde la serabut sangat

=p

oh! sapa yang paksa nelly update?
ekeke

pakcik pulak, lama dah tak bw. siap entri, tinggal.

>_<


Formula Khas Mendapatkan Idea Untuk Entri

by : http://fadzli-rt.blogspot.com

COTTON LADY said...

hahhahahaha,dorg sje praktis kn duluk kowt,nnti x kekok(okei siyes sumpah geli kowt)~
tp nk wat cmne kn kalo tue pilihan dorg,hahahahahha >.<

nelly said...

najihah : geli eden ~

nelly said...

nabil : good2 !
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...