Thursday, October 27, 2011

Nelly The Strange mahu REVIEW blog yang BERTUAH !

Elvy Nellysha | 7:26:00 PM | 33Comments |
Ini STICKY POST . SCROLL KE BAWAH YA UNTUK ENTRY YANG BARU !


!Salam semua . Hyep ! Hari ini Nelly tak sihat . Selesema !
Tapi , mood nak buat REVIEW blog orang MEMUNCAK ! Hahaha ~


Nelly nak berapa ? Bergantung pada kreativiti korang dengan tugasan Nelly . . 
Yang pernah boleh mencuba nasib lagi ~ 


Ok , Let's us begin !
  • Buat satu entri yang bertajuk "Saya mahu Nelly The Strange Review Blog Saya !"
  • Follow bagi yang belum follow .
  • Buat pengetahuan semua , siapa yang bertuah , akan dimasukkan ke dalam bloglist Nelly The Strange .
  • Tinggalkan link di ruangan komen .
  • Tarikh tutup : Sehingga sehari sebelum Tahun Baru !
  • Tag dekat 3 orang !
  • Tugasan : Tulis kenapa korang rasa LAYAK untuk terpilih diriview oleh Nelly The Strange ! 

  • Tampal header Nelly ni .

Semoga berjaya !

33 comments:

cik ika said...

nak join..tapi late sikit k dear..waiting ok~~

cik wanie Lovela (CWL) said...

http://cikwanielovela.blogspot.com/2011/10/saya-mahu-nelly-strange-review-blog.html

umie naziera said...

wahh,excited2!! :P

cikumi_violet said...

dgn brsemangatnya,sy join...!hehe

http://violetulip93.blogspot.com/2011/10/saya-mahu-nelly-strange-review-blog.html

syamimi ishak said...

http://mimiezat.blogspot.com/2011/10/saya-mahu-nelly-strange-review-blog.html

done done
harap dilawat ya :D
and nice to metcha ~

Eira Adiera said...

http://idopsibudakecik.blogspot.com/2011/10/saya-mahu-nelly-strange-review-blog.html

fiQ'Ra said...

best ni.. macam nk join ;)


nak t shirt angry bird dgn free tak? =)

t shirt angry bird untuk korang

Muna rahimah said...

http://munalifestory.blogspot.com/2011/10/saya-mahu-nelly-strange-review-blog.html - dah buat kakak sayang ;)

farizahdyanne said...

http://farizahnormalworld.blogspot.com/2011/10/saya-mahu-nelly-strange-review-blog.html jom :D

rainyscream said...

tahun baru? akhir thn ni la kan. okeyh2. still sempat.

noraliza said...

kalau ada masa t nak join gaklah..hehe

MuniRAH Kadir said...

sudah join...ni link saya,

http://munirahkadir.blogspot.com/

kim heeruul said...

review blog?
best nie..

..cik gugu.. said...

lamanya~~

matsen said...

ni mesti ramai join ni

ctk said...

lau der mse, jOin la kOt..hihihi..goodluck pada sape2 yang jOin :D

ishiko said...

singgah nelly ^^

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/saya-mahu-nelly-strange-review-blog.html

||aLeaSaRa|| said...

huhu sedar blog tak layak direview oleh sis nelly comel hehehehe.good luck pada semua yg join ye!

iMBobo said...

lama lg tarikh tutupnye, nnt nk join :)

Hanih Borhan said...

join! :D

http://hanifborhanchanglun.blogspot.com/2011/10/saya-mahu-nelly-strange-review-blog.html

Woofer Storm said...

nak join tapi segan..tak layak kot^^

dill said...

nelly yang rajin. hihi

dill.

k e y r i said...

http://aq-keyri.blogspot.com/2011/11/tagged.html
tag! you're it! :D

noraim said...

wahh, hebat nelly. gud luck ye :)

✿Dear Yayah✿ said...

nak joinnnnnnnnnnnn jugak..:D

whitecappuccino said...

Salam aidil adha nelly!!

srikandi cinta said...

bestnya dpt kena review blog. tade sesape nak review blog sy -,-

bloghok said...

wahhh

BLADE EDGE said...

saje dtg singgah. lama xde update..br ingat nk masuk contest..huhuhu

najmi^^ said...

lawa header ^_^

zulhilmi tempoyak said...

xpasti smpt ke x nk join...hihi

zaty luvlianncezzz said...

nelly ! zaty dtg lagik ! hehehe

Jum hayati di sini (^o^)
bila izrail datang memanggil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...