Saturday, October 29, 2011

Jangan ajak adik Nelly pergi RUMAH HANTU atau jadi tempat GUSTI !

Elvy Nellysha | 7:52:00 PM | 16Comments |
Selamat pagi semua ! Chak ! Kita bertemu lagi dengan Nelly The Strange !
Nelly update awal sebab takut malam tak sempat . Esok sekolah ~

Korang tau RUMAH HANTU ? Eh , bukan kubur tau .
Rumah hantu yang selalu dibuat untuk menakut-nakutkan orang . Tau kan ?


Adik Nelly , Najwa Farha tak boleh masuk rumah hantu ! Jangan bagi masuk .
Sebab ?

Dulu masa kecil , adik Nelly ni degil nak masuk rumah hantu yang dianjurkan kat sekolah Nelly yang sekarang oleh pelajar-pelajar lelaki India .
Nelly tak nak ikut . Jadi , dia pergi masuk dengan kawan dia . . .

Tak lama dia masuk , korang tau apa jadi ?
Dia boleh masuk rumah hantu tu adalah dalam beberapa minit .
Tiba-tiba dia keluar .


Korang tau apa jadi ?

Baru mula bunyi , 'hantu-hantu' tu ada yang dah kena pukul dengan dia . Hahaha .
Siap hancur barang-barang di dalam tu . Ada patut dia suruh pelajar tu buka balik pintu ! !
Yang lawaknya . dia siap suruh 'hantu' tu bawa dia keluar lagi !!!!
Takut punya pasal , dorang bawa dia keluar sebab tak nak kena pukul . Hahaha ~

Kalau Nelly jadi hantunya , dah lama bengang . . Ada juga manusia macam ni .
Beriya-iya nak masuk ! Dah masuk , pukul orang . Ingat tempat GUSTI ke ?
Kesian dorang ~

Nelly memang tak bawa dia masuk rumah hantu lagi lepas tu ! Hahaha ~

16 comments:

iena luviey (: said...

haha, lawak doehh..
ganas ganas gituhh,. hehek :)

Nalisa Syahira said...

masa hari koperasi kan , sekolah ada buat rumah hantu , lepas tu kitaorg suruh lah cikgu cina ni masuk , then dia tanya kena byr berapa , kitaorg ckp lah rm2 . lepas tu dia ckp .

"you byr untuk takutkan diri sendiri , haiya . "

_mauhaha_corner said...

hehe~~lawak la adik nelly..
kcian kat antu2x yang jd mangse dye..:))

cik ika said...

ngee..mesti comel mse najwa gusti hantu uh kn2.hehehe

Faqihah Husni said...

HAHAHAHA! Lawaknyaa adik kak!

Alhamdulillah :) HADIAH DAH SAMPAI! YEAAY! http://faqihahhusni.blogspot.com/2011/10/yeay-hadiah-dah-sampai.html

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah sini (^_^)
mekasih coz 4low blog kongsi..sudah 4low kamu juga :)

wah..gangster sgt adek kamu tu. dah takut antu..ley pulak pkl antoo tu...hahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehe.. tu bukan penakut namenye.. itu adalah terlebih berani.. hehe

Ini Kisah Tia said...

hahaaa .. apalamacam ..

nurkaloi said...

hahahahahah terbaik !
mampos hantu tu hahaha rare laa adik nelly

cik ika said...

ika tag nelly aw.

http://daqkecik.blogspot.com/2011/10/kena-tagterharunye-saya.html

Penggemar Coklat said...

ahahaha.. dia mau kasi relese tension kali tu XD

Suhami Ahmad said...

adik nelly lelaki ka?

Suhami Ahmad said...

adik nelly lelaki ka?

| cik azeya | said...

ganas gile. haha. tak pernah masuk rumah hantu seumur hidup. =.=

cantekk said...

tanak g umah antu, takoottttttt

bighagenjo said...

wahahaha! boleh lak macam tu kan. mesti jadi kenangan best tu..

dulu aku pon tak berani nak masuk uma antu. kadang tu sebab tempat dia sempit, itu yg buat aku cuak..

gelap lagi.. grr

tapi da lama la tak masuk uma antu
tak tau apa akan jadi kalau aku masuk uma antu skunk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...