Thursday, July 26, 2012

Buat duit dengan ZoShare.com!

Elvy Nellysha | 6:30:00 AM | 8Comments |
Zoshare ? Zoshare ni Nelly baru join . Baru tadi . Hehehe . . Lebih kurang macam Says.my !


Kelebihan : Bila duit dah cukup RM20 , korang dah boleh cash out !
Bila orang tekan , korang dapat duit ! Refresh je dapat duit ! Update cepat ! Seronok kan !

1. Pergi ke link ini --->> zoShare.com


2. Korang tekan butang SIGN UP !


3. Korang boleh Sign up sama ada guna Facebook,Twitter atau Account Google . Ikut keselesaan korang nak guna akaun mana satu . .




4. Bila korang dah siap sign up , korang terus dapat RM5 . Nelly dah cuba dan ternyata betul !

5. Then , dekat bahagian Recommendation boleh pilih iklan . Pilih iklan yang korang nak promote .



Dia ada bagi url iklan yang korang pilih .

Copy dan share iklan tu dekat mana-mana yang korang suka ! Jom join !
Daftar jom ! Tekan sini !

8 comments:

nazismail said...

betul ke nie ??

kusyi said...

wahh.. nak cuba ah.. btw, thanks ajarkan. haha.. salam ramadhan too! :)

putryteya said...

waa.. cam best je . nak try gak laa . tq , nelly :)

Cik Eija Hassan said...

waahhh,boleh buat duit raya.haha <3
BTW,lamanye dah tak singgah blog nelly.huu~

Muhamad anuar Marsib said...

Nice Info..

Salam Perkenalan..

Saya menjemput awak untuk menyertai 2 segmen yang sedang diadakan di blog saya pada ketika ini..

Hadiah eang tunai berjumlah RM500 untuk dimenangi..

Banyak tu.. boleh tambah duit raya.. ;)

E'in said...

e'in nak try gak laa.. huhu

matsen said...

serius ke??

safiah sokher said...

tak gheti r.Dah sign up.then pilih iklan.then paste kat mana?Kat bahagian tepi blog ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...