Saturday, July 28, 2012

Malaun mana HACK blog Nelly ?

Elvy Nellysha | 7:09:00 AM | 41Comments |
Salam , pertama sekali , Nelly nak minta maaf bagi pihak yang tak bertanggungjawab yang sudah guna blog Nelly dan nama Nelly The Strange untuk memburuk-burukkan seorang blogger . . Tidak perlulah Nelly mention nama blogger tersebut . Entri tersebut sudah Nelly padam . . Tutup malu + tutup muka !

Bagi Nelly , ini satu perkara yang TIDAK BERADAB dengan menceroboh HAK orang lain !
Kalau nak mengutuk , sila pakai blog sendiri . But , why me ? Tak ada buat salah dengan sapa-sapa pulak sepanjang bulan puasa ni . Tak taulah kalau memang ada , Nelly minta maaf . Ish , dugaan puasa .

Bagi yang tidak percaya , terima kasih Nelly ucapkan . Nelly percaya mereka orang yang rajin singgah blog Nelly dan tau cara penulisan Nelly . . Bagi yang percaya , Nelly sedih gila ! Itulah , tak pernah menyinggah blog Nelly , then terus buat kesimpulan dan melabel yang Nelly ni JAHAT !



Perkara ni Nelly dapat tau dari Nabila Medan yang bagitau Nelly . Firsltly , terkejut habis + muka biru !
Then , dengan serta-merta Nelly buka blogger.com untuk memadam entri tersebut ! Ternyata password blog Nelly sudah ditukar oleh manusia tak bertanggungjawab ! Semestinya gelabah masa tu . .

Alhamdulillah , dengan bantuan adik Nabila , dia  dah bantu Nelly untuk tukar balik password blog Nelly . Yang menjadi tanda tanya , tak selamat ke password Nelly ni ? Sebab susah untuk diciplak oleh manusia ini . Sedih memang sedih , .

Maaf blogger tersebut . . Sumpah malu ! ! ! Dan itu BUKAN NELLY !!!!

41 comments:

Eca Dwinky Asha said...

alamak...kena hack pulak.cian Nelly.

Nelly The Strange said...

:(

SuparMan SuaRez said...

Owwhh..Patutlaa..

Shazney Shamsuddin said...

o0o bahaya kalau macam nie kan kan

Ca Cik Duyung said...

ca terkejut gak bila baca keratan entry tu kat dashboard ca...sabar keh...ada bitau sape2 ke pword nelly? atau nelly x logout?

Nelly The Strange said...

sharzney : tau tak apa . sedih !

Nelly The Strange said...

ca cik duyung : selalu tak logout . tak tau lak sampai cmni . :(

Umie Naziera said...

mmg kuang hajarrr

Nelly The Strange said...

:'(

Nurul Syafiqah said...

terkejut jgak baca entry nelly walaupun fiqah jarang bw blog nelly ni.
bersabarlah, Allah mahu menguji.. :)
Keep smile ! ^^

Cik Fie said...

isyh ! teruknye org tu ! :(

wanda said...

sbar ye k.nelly..:)

Nelly The Strange said...

cik fie : :(

Nelly The Strange said...

nurul syafiqah : tengah sabar , tq !

Nelly The Strange said...

tq wanda !

.........cP~ said...

Salam.

Tu la pasal. Terkejut tengok tajuk post Nelly. Apalah main hack2 ni.

pwincess Lov3y dOv3y said...

sabow la ea..kalau owg busuk hati mmg cmtu..

♥Miss Yaanaako♥ said...

sabar kak. hmm. :'(

afiqazizan said...

Kesiannya..sabar je lah ya..sekarang kena hati2..tak suka kalau ada yang hack2 ni kan.

penyisir rambut said...

sekarang ni camne dengan blog nelly???Dah ok ke??

the tempo of life said...

ishh. mcm ne leh jadi cmtu nelly? awat kena hack tu? hishh, jahatnya org berkenaan. kesian nelly. takpe nelly,. ni dugaan puasa. hope nelly dpt sabar yer :D

iqa said...

seriussss?
pergh! kena hati-hati pasni beb.
apa pun,anggap dugaan k.dan settle
elok-elok. sabar.

Fikri said...

Dh agk dh.. mesti sumtg wrong pny. Xkn la tetiba nk wat entry cm2 kn. Bln posa lak ni. Sabar byk2.. :D

MiSz fiFiEyQa said...

macam tu ke nelly?ingatkan nelly sengaja buat prank ke ape..sy cuma sempat baca intro kat dashboard tu je..maybe nelly da padam kot masa tu..
Anyway,sabar ye..n lepas ni kena lbh hati2.. :)

nurul amirah athirah said...

:(

safiah sokher said...

Ohh yang pasal Yuyu tu eh.Tu la pelik.Tapi tak sempat baca pun.Bawa bersabar eh

fynasahaja said...

hye nelly ! just nak share pengalman . 2 hari lepas blog kita pun kena hack , sampai tak leh nak view . nasib lah sempat selmatkan . hurm . bulan2 mulia ni ada jugak org nak buat jahat , hurm . sabar dear :)

Anis Tasnim said...

Ohh yg post pasal pelacur blogger tu bukan Nelly lah. terkejut juga. Haish kejam betul laa 'malaun' tu. takut jugak nih

Muttallif said...

membaca entri yang lepas tentang blog ini "bikin panas". Memang taliff sudah jangkakan yang sememangnya bukan Nelly punca angkara.

Sabar yer...semoga mereka-mereka mendapat penbalasan yang setimpal.

Arol Mubin said...

Sabar Nelly. Bulan Ramadan yang mulia nie, Allah nak uji hamba-Nya. :)

umishahirah. said...

memang melampoo. terkejut umi tengok tiba-tiba ada post title nelly mcm tu. hihi

misSbLurRy said...

next time kene berhati2.....bawak bersabar

khairul akmal bin azman said...

tak baik weyh cakap yuyu zulaika macam tue!

agak2 la..

kalau password x selamat la kan. xkan tak taw siapa yg open?

jgn la nak cari publisiti dik..

cian org x bersalah.. so jgn dengki2 k...


sorry if terkasar bahasa!

nida husna said...

ish3. bulan posa pun ada hati nak fitnah org. sabo jelah =)

the tempo of life said...

sabar :)

eton said...

sabo je la...

matsen said...

bahaya ni...kalau mcm tu password utk gmail pon mesti si pelaku dah tau..baik setting suma

Mass said...

apa tanda kena blog kena hack yek?
akak rasa pun blog akak kena hack gak sb bila nak follow org xde kuar pic..pastu dah xleh send entry melalui handphone...sb aritu ada pasan sorg pelawat 'unidentified'statusnya..pastu terus blog mcm x ok dah...huhu

khairul akmal bin azman said...

kalau macam tue..
doa je org yg wat dajal tue terima balasan..


xkene skrg..
kena "kemudian"..

aNniE said...

well..kalau betul Nelly x buat jgn takut coz Allah sentiasa melihat perbuatan mereka2 yang x bertanggung jawab tu..lagi2 bulan pose ni sume perbuatan kite dihitung kot..yg penting Nelly da apologize and trus terang dgn Yuyu Zalikha..:)..sabar n keep on blogging sis..

kay_are said...

haa..? blog kne hack.. sape r yang iri hati + dengki kat blog nelly ni.. tak faham betul dengan certain2 orang yang macam tu.. hmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...