Saturday, July 28, 2012

Upper 6 : Capture picture !

Elvy Nellysha | 10:21:00 PM | 30Comments |
Nelly menunggu , menunggu dan menunggu ! Tunggu apa ? Tunggu orang balik ! Hahaha !

Balik ? Nak ke mana ? Balik rumah ! Motif ? Nelly dengan kawan Nelly nak ambik gambar ! Hehehe . .
Ish , tak ada kerja kan ? Memang pun ! Hahaha ! Untuk ambil kenangan pakai baju sekolah sebab tahun ni last 2012 ! Stpm lah katakan , tapi tak ada rupa org STPM ! Yeke ni ? Entah , entah !



Dia pegang pensel besar Nelly ! Yeah , my pencil buat tulis time exam ! Ok , tipu je . Tu buat isi colour magic Nelly . Hahahaha !

Sepah meja Nelly dan Dila ! Kami rajin belajar ! Tengok ! Teacher mengajar . Kami ? Ambil gambar !
Hampeh ~

Nama dia Ummi Nurjannah ! Ada yang nak kenal ? Dah berpunyalaaaa ~
Dekat buku dia tu Nelly yang buatkan ! Hehehe





Kami best friend ! Hehehe ! Bak kata sorang cikgu ni :
"Korang ni memang tak boleh berenggang kan ?" 
Tau tak apa !





Siapa perasan apa ada dekat atas meja tu ? Siapa yang perasan , dia memang PRIHATIN amat dan plus plus sayang kat dia !! Hehehehe ~

                                                             Kehidupan sebagai Upper 6 ? 


                                                             Jawapan Nelly -------> Tension !!!!!

30 comments:

the tempo of life said...

banyaknya gambar. nelly ni comel la. nelly, Upu dapat mana?

Nelly The Strange said...

nelly baru nak exam tahun ni ! hehehe
:P

Umie Naziera said...

kehidupan sbg budax STPM mmg layan ahh,sebab kami semua sibuk main smpai the real STPM,hahah..rindunya kenangan tuh..kawan2,serius aku rindu korang ;(

Nelly The Strange said...

umie : yup , ah ! exam !!! gerunn !!

zacky786 said...

xnampak apa ada atas meja tu .. :P

Nelly The Strange said...

zacky : hahaha ... :p

babycomel said...

semoga go thru stpm dgn jayanye ;)
baby follow sini

putryteya said...

Tudia , budak2 STPM , bila end STPM nelly ?

nelly comel lahh ! :D

iEdA said...

haha...upper 6 mmg sempoi lah sbb dulu dh nak exam baru kalut nak stadi..kalo x, suma pakat wat xtau jer... wah siap ada header blog lagi 2 :)

muhammad asyraf said...

ada header blog ini atas meja tu kan? :)

Btul x?

AsH ShiKaNo said...

all d best nelly in exam.. :)

Cik Anis said...

gud luck stp ! chayok!

Nelly The Strange said...

babyCOMEL : maceh !!

Nelly The Strange said...

putryteya : bulan 11 . hehe . tq ! u too !

Nelly The Strange said...

ieda : hehe , tau tak pe . now , nelly da kelam kabut !
:p

Nelly The Strange said...

muhammad asyraf : pandai !!

Nelly The Strange said...

ash : maceh ash !

;')

Nelly The Strange said...

cik anis : tq a lot ^^

umishahirah. said...

nelly, kita samaaa! stpm candidates wuwuwu. all the bestt !

Nelly The Strange said...

really ? good luck !

Shima Lah said...

blja rajin2 yeee :)

Nelly The Strange said...

insyaAllah
:)

nadia said...

Wahhh singgah bc entry ni buat nadia teringat zaman form 6 nadia thn lepas.
serious mmg strees la. hehe
Tapi sekarang ni Alhamdulillah segala jerih payah time form 6 tu terbayar.. hihi

Good luck utk STPM ye :)

Mass said...

muda sangat lagi hadek nelly ni..
gud luck dik...belaja rajin2 yek :)

kay_are said...

sanggup tunggu kelas kosong sebab nak tangkap gambar? semangat!! ape pun.. gud luck STPM !! ^__^

Nasuha said...

bila tgk pelajar2 sekolah tiba2 rindu kt kwn..

Nelly The Strange said...

nadia : tahniah !
:)

Nelly The Strange said...

mass : tq ^^

Nelly The Strange said...

kay are : tq !!

Nelly The Strange said...

nasuha : best skula . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...