Monday, December 20, 2010

Penipuan mesej !

Elvy Nellysha | 4:41:00 AM | 15Comments |
                                                                              Penipuan  

السلام عليكم

Ni nak buat satu entry . . Nampak tak gambar atas ni ?
Korang pernah dapat ? Kalau pernah . Jangan layan . . Nelly pernah dapat . .
Nasib tak layan (Sebab tak suka layan2 sangat . .) Apa lagi nom ini mula dari +62 . .
Bukan nombor dari Malaysia . . Tak faham lah . .
Nak menipu dan nak suruh topup pun janganlah sampai menipu . . TAK BERKAT ! !

macam2 penipuan betul . . Huh . . Pelik2 sajalah . . Pandai pula tu suruh orang topup nombor dari Malaysia . .

BANYAK CANTIK . .

Nelly pun pokai . nak suruh topup . . hahahahaha

oke . . Sekian korang . .
:)

15 comments:

A.D.A.M. said...

Makin menjadi-jadi kan benda ni. haiz.

nelly said...

ha..tau tak pe . .sesuka2 aty dia aje...

IzzaH si pari pari said...

tipu.semua dusta!
nak hidup senang tapi buat dosa je kan.huhu~

*maaf teremo (~_~)

nelly said...

betul2 . .
hahaha . .
ta pe..
nely un teremo mase dia tipu.
hehe

. said...

Hahaha. Act, adik saya pun dapat mesej sebiji macam u. Yang kelakar nya my dad ade kat dapur tgh makan.

nelly said...

Haha . .
lawak nya . .
tu lah . . nak menipu tak bertempat kan.
haha

cart said...

saye penah dpt gak..
huhu~
ade ke patut suruh org topupkan..
hohoho~

nelly said...

ha.. tau tak pe..
tak ptut2

nurulnazihah said...

i pon penah dapat bnd alah nie =,-

nelly said...

kalau pernh dpt..
jgn lyan..
tipu je nie

Anis izyan Abd Rahman said...

jahatnyer orang niee!!!!
isk
yaAllah
macam2

nelly said...

ha..tau tak pe..

syafiqah said...

saya pernah dpt msg mcm ni... sama...sebijik...nasib baik tak layan....

nelly said...

jangan layan .
tipu jer ni . . .

mary meow(!) said...

shaqiela pon dpat bnde niyhh .
haiyaa ~ pelik gler .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...