Wednesday, December 22, 2010

Segemen mari berkenalan

Elvy Nellysha | 6:53:00 PM | 3Comments |
السلام عليكم

Terima kasih kepada novelgurlz (http://reality2fantasy.blogspot.com/) sebab tag kat Nelly

Syarat-syaratnya ialah klik sini *tarikh tutup: 3 Januari 2011*


                            Mula >>>   
  1.  Status-single"bawah tanggungan lagi"
  2.  Tentang saya- Asal Selangor , seorang yang asyik tukar2 hobi..hehe                                            
  3. Tentang blog saya-Apa2 yang Nelly rasa nak tulis
  4. Pandangan saya tentang dunia blog-Seronok sangat sebab kiranya kita keliling dunia orang dengan BLOG . ..
  5. Nasihat kepada rakan-rakan yang baru nak buat blog- Apa yang tak tahu , belajar dari orang yang tahu . .
  6. Keunikan blog saya- Suka pergi bw . . . kih3 . .
  7. Sampai bilakah saya akan menulis blog dan impian saya dalam dunia blog- Sampai bila2 . . hehe . . Selamat Berkenalan            

3 comments:

YanaMIB said...

selamat berkenalan juge..ecehh~

yang ai nk bagitau skit ni..tp jgn mara eehh...erm erm..kita rasa blog kamu ni mcm berat la nk loading..hope kamu bley la adjust apa² yg patut mcm kurangkn widget ke..hehe...ni cuma my opinion k..peace! v(^_^)

BlueberrY CheesE said...

salam dik! salam perkenalan ^^

tahniah, adik follower ke-100 blog akak. hihihi. thanks sudi folo ^^

u have nice blog sis. keep it up! ^^

nelly said...

yana : hehehe . . tgh mengupdate la ni . . kih3..:)

blueberry : yeke ? x tau plak . . .

tengss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...