Sunday, December 19, 2010

Suka-suka

Elvy Nellysha | 1:30:00 AM | 0Comments |
السلام عليكم
Hehe . .
Nelly cuma mahu menyelesaikan tag ini sahaja . .
kih3 . . 

1) Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.

Erm . . Npe susah lak ? baru pertama . . da susah . haha . .Makanan semua suka asalkan sedap ikut tekak la . .
2) Jenis air apa yang korang paling suka?

A.B.C dan Laici

3) Which type of food yang korang prefer? Pilih 3..

Roti canai , nasi lemak , rojak . . yeke ? hentam sajaa . .

4) Apa makanan yang korang paling expert masak? Dalam kata lain takyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa akan kata Wah,gila sedap!

Nasi , kuew teow , rasam (makanan India tapi sedap . .)
5) Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?

Jenis berjimat . So , tak la pi beli makanan mahal2 . . haha

6) Beri nama restoran feberet. Apa makanan yang paling sedap?

Restoran Seri Kampung di Kuala Selangor

7) Ayam, itik, lembu , kambing, burung puyuh, burung wak2, rusa, landak, merpati, ayam denak.

Ayam ! !

8) Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda. Dan makan/minum apa? Kalau korang ingat la kan..

SECRET . haha . .

9) Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? Kenapa?

Nasi U.S.A . hahaha

10) Kalau pegi rumah orang, korang akan berharap orang tu hidang apa?

Tak harap apa2 pun . .:-p

11) Makanan yang korang tak boleh nak telan langsung. Samada tak sedap/ tak boleh telan langsung.

Petai ! ! Masak lah apa pun . . memang tak boleh !

12) Menu raya yang paling disukai.

Nasi impit , ketupat , n ayam masak kicap . .(Kalau ada , memang habis ! )

13) Jajan/ cekedes yang korang suka.


Cloud9
14) Beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang paling suka?


Semua sukaa

15) Makanan yang paling pedas yang korang makan? Sape masak?

Tak makan pedas . . hehe

16) Korang klu jumpa orang yang TAG nie, apa agaknya yang korang akan hidangkan?
Aiskrim . haha


Siap dah !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...