Wednesday, January 11, 2012

Contest Doodle Paling Cool by Puteri Minho dan Nelly The Strange

Elvy Nellysha | 2:43:00 AM | 9Comments |
                                        THIS IS STICKY POST


Assalamualaikum dan Annyeoung.Wah,dah berkurun lama kan aku tak update.Tup tup,aku buat kontes.Hehe,aku buzy sebenarnya cari sponsor untuk kontes ni.




Syarat-syarat kontes :

1.Follow blog Puteri Minho,Nelly The Strange dan para pe-sponsor
2.Buat satu entry beserta doodle ciptaan anda.

3.Linkkan entry kontes ke ruangan komen
                  

Hadiah-hadiah :


Jhae ->
Review blog untuk satu minggu (1)



Anisah Ramli ->

header (5)



Miera Yuna ->

coklat (5)



Luna Shoppe ->

Satu blouse Satu satin shawl (1)



Wana Syazwana ->

Blogskin (1)



Mish Apple ->

Header (2)



Farra Jihah ->

Header (2)



Nisa Adini ->

Banner (1)



Bidadary Hatiey ->

Header (1)



Puteri Minho ->

Cursor Gambar Sendiri (3)



Nelly The Strange ->

Hadiah Misteri (1)
Penyertaan ditutup pada 30.01.2012

Senang kan syarat-syaratnya? Kontes ni bukan untuk blogger yang pakar buat doodle sahaja,tetapi kami mahukan doodle yang lucu,cantik,kemas.Tak kisah kalau korang buat doodle lidi atau buat dengan paint.


Apa tunggu lagi? Join kontes ini sekarang.!

9 comments:

Ezy Chiaki said...

saye xreti wat doodle..
mkn dodol tau la.. kalo join mmg sah2 saye kalah..
kehkeh

baby boo said...

alamak x pandai la wat doodle..huhu

Noraim said...

selamat berjaya nelly! :)

saya nak join tp xreti nak buat doodle :)

umie naziera said...

adoii,bestnerr hadiah,tapi dok reti kawe buat doodle..hehhe

cik wanie Lovela (CWL) said...

rindu adik emm

Ain Zuhairi said...

saya join k :)
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/01/contest-doodle-paling-cool-by-puteri.html

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

sy nk join :) hehe

kim heeruul said...

adeh..
gua tak reti buat doodle plak..

miss Fyqa said...

fyqa x pandai la buat doodles. huhu T.T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...