Friday, January 6, 2012

Wah , adik Nelly pergi sekolah ! Dah besar adik aku !

Elvy Nellysha | 4:36:00 AM | 38Comments |
Salam semua . Rasa macam nak buat WORDLESS FRIDAY . Suka-suka Nelly je kan ? Hahahaha !


Nelly ada adik umur 5 tahun . Aish , cepatnya dia dah besar ! Rasa macam baru semalam tengok dia baru lahir . 
Sekarang , dia budak pra sekolah . Sayangnya Nelly kat adik yang sorang ni . Sebab dia kecik . Tapi , dah besar , nakalnya !!! 


Nak siapkan pergi sekolah pun melompat-lompat , lari-lari . Tak ada masa Nelly nak kejar dengan kaki tengah sakit . .


Ini gambar adik Nelly pergi sekolah agama hari pertama . Ayah Nelly yang ambil gambar ni . 
Suka pula Nelly tengok gambar ni !! 1 Malaysia pula budak ni !


Muhammad Haziq Bin Bahaman .
Ada rupa Nelly tak ? Hahahahaha !

38 comments:

nini said...

comelnya dia...=D

Kira Kekuri said...

hihihi~ cutenya~ =^..^=

Shafiq said...

Comelnya! :-)

miss Fyqa said...

selamat ke sekolah adik! =)

khalila said...

comelnya adik nelly ^_^. hehee... rasa nak cubit2 je pipi die

Norlida Ramli said...

alolo..comelnya adik nelly :)
kecik2 dh anta ke skola agama..bagusnya :)

marwah_9608 said...

Nice blog ;)

Ezy Chiaki said...

bse amek gmbr tgn tnjuk peace.. die tnjuk 1 mesia..
haha
comel je..

ieyza afieyna said...

comel nye adik nelly...;)

adik ieyza umur dia 6 tahun masuk pra jugak..

cik nAdyYa ツ said...

comelnyeeee ;D

umie naziera said...

comelnya dya..btw,saya pown temn adik pegi sekula haritue..rindu pulak nk masuk sekula rendah balik..compem UPSR 5A,hahaha

starzieti said...

comelnye adik nelly. ;D

ZORA said...

hemsemnye dy..:)

ZORA said...

hemsemnyer die...:P

Noraim said...

hehe. budak2 yang baru masuk sekolah, eksaited nya lebih. jgn bila dah makin besar nanti malas nak gi sekolah. huhu.

diana said...

5 tahun?/sebaya anak akak la...
memang baya2 dia suka bergambar buat gaya satu malaysia..heheheh

MiSz fiFiEyQa said...

comel la adik nelly...tibe2 jadi rindu pulak kat adik kat rumah..sob3..

Syafiqah Alkaf said...

seronoknya dia:)

Awie Omar said...

SALAM. ENTRI YG MENARIK.
MALAM NI BLOG AKU CITER PASAL :
PEREMPUAN, ISTERI DAN DOT DOT DOT
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-personaliti-gadis-bakal-menjadi.html
HARAP SUDI LA TENGOK

kim heeruul said...

pipi dia sama dgn lu..=)

Eyda Dania said...

adk angkat eyda..da darjah 1...best je die pgi skolah..tp cian die..beg berat..buku skolah byk..btw...comeyy r die..ad ckit rpe nelly..=)

Aida Azryn said...

kim salam kat adik tu.. :D

Lady Emilya said...

huhu kiut nye diaa

Juliet_iRa~" said...

comelnyaa..hee

smgt nak g skola ea..:)

Woofer Storm said...

comel adik nelly..

#rasa nak cubit je..hehee

buzz_ziela said...

sya tak ade adik..huhu
cute la muka die :D
msti nakal nie ? hihi

Hidaya Sarbini said...

a'ah sgt comel...^^

nabByla said...

mata dia sepetla.. :)

Teenager Housemaid said...

comelnya die..:D

biluping said...

Comel itu apa yah?

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking sini! ♛MrIx♂ kata ║ 1 Malaysia ke 1st day skolah?? tetiba feeling nk skolah gak.. ║.....
✓│Review Kopitiam Cina Muslim
✓│Dakwah Versi K-Pop

wan niahix said...

wa... bgus2... kurang lah sikit org kat umah... ^^,

Atasinchi said...

alahai. cute.

Terbang Bersamaku said...

untungnya ada adik...
comel adik awk nelly..
smoga dia berjaya bila dah besar nnti ye..(^___^)

alin alias said...

heee..comel, panas ke tu, sepet mata..

aimaniman said...

comel adik nelly

anak akak pun masuk taski taun ni,... semangat memang super power punya, harap2 sampai ke hujung tahun...

Anonymous said...

tgok muka dah tau kenakalan die..hehe...

srikandi cinta said...

comelnya adik nelly :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...