Saturday, January 28, 2012

Nelly The Strange's Timetable ! (Edisi terkini !)

Elvy Nellysha | 4:39:00 AM | 38Comments |
Salam semua ! Macam blogger-blogger yang lain tau , Nelly upper6 tahun ini .Jadi , jarang nak update .

Jadi , jom tengok jadual belajar Nelly . korang ada ?
Sila perhatikan waktu tidur Nelly pada hari Sabtu dan Ahad . Itu memang penyakit ya ! Hahaha !


Bab solat , tak payah nak jadual sangatlah kan ? Nama pun WAJIB ! Kalau cuti sekolah , lain pula jadualnya kan ? Banyaklah jalannya . Hahahaha !
Di situ , nampak ketara Nelly memang suka online malam ! Hahaha

Korang ada jadual ? Atau main hentam keromo je ! ^__^


2 blog bertuah yang Nelly nak promote kat sini :

38 comments:

Anonymous said...

Haram jadah! tutup blog wey!
Tak best,tak best!

-anti kau!-

Nur Anisah said...

Erk??
Kenapakkaaahhhh si ANON atas itu? ==

Nelly The Strange said...

tak taulah kenapa . -.-

umie naziera said...

gilakah org di atas???lantak lerw kat dya..
btw,sy xpernah ikut jdual yunk dibuat pown,slalu ada bengkel buat timetable then mmg 'selamat' dkt situ ja la timetabel tue..hehehe

Sarah Mohd Saleh said...

hahhaha.seorang yg teratur.kalau akk,sume pakai langgar jekkk.hihi

Nelly The Strange said...

umie : tak pe ..janji mencapai target seharian ! hahaha

Nelly The Strange said...

sarah : baru mula ..
:p

AsH ShiKaNo said...

wow nelly. dasat.. timetable tuh...teratur hidup :)

Clara said...

Clara ada buat tp lggar je.. heheh..

Smela.. ske on9 mlm,, takde org ganggu.. hehhe..

Nelly The Strange said...

ash : taklah teratur sngat . hehehe

Nelly The Strange said...

clara : kita sama ^_^

eyjalukman said...

wahh , bagusnye ada jadual . klu eyja buat jadual , rasa nye mmg terbiar je . hehe

Hafiz Al-Pazin said...

Bagus buat timetable. sekurang2 dalam seharian kita ada guideline kan.
tapi sy bila exam je buat timetable 4 study. selain drp tu mmg main bedal je. hak hak

fakhri khairi said...

haha sabtu dan ahad je insomnia? aku hari2 insomnia, ade kelas ke tak same je haha. pedulikan anon dasat tu ok bebeh? :)

ecadwinkyasha said...

goodluck with the scheduled nelly!....

eca dulu2 pun suka gk wat jadual,tpi xterikut puwn jadual yg dibuat..wkwkwkww...

goodluck stpm :)

A'ishah Kamaludin said...

Huhu, bagusnya begini...

Akak pula, bila anak tidur barulah online. Kalau die lambat tidur, tak online..

Siang curi masa sikit2 mana yang sempat..

Wahh, nelly ada Anon melalat kat atas tuuu..

Kalau ikut Akak, bila ada hater maksudnya dah cukup femesss!

Haha

Hasnul Husna said...

Hai hai , semoga berjaya mengikut jadual tu hihi dan STPM tahun ni. Kita sama :) Doakan STPM kita sama-sama bagus ye bebeh ! hehehe

ieyza afieyna said...

haha.. best la ade time table.. leh bhagia mase btul2.. ieyza xreti nk bhgi masa.. hee


eh, ade insomnia... berjaga smpai ke pagi la ek.. haha.. on9.. hekhek

EmpayarUtama said...

Perghhh siap jadual seyyy. Bley ikut ke? Moga hidup makin teratur yea :)

Fida Husain said...

aktiviti bebas? macam time saya kat asrama sekolah dulu :)

♥e'in♥ said...

hahahaha.. e'in mmg xde jadual2 nie sume.. ;p

cik ika said...

kena ikut timetable ye sygs..hehehe

nadzirah sofia said...

ada org jeles ngn nelly la...tu yg suh tutup blog...

btw, aku x bole wat jadual mcm ni sbb nt aku takkan ikot pun....haha...

nGiau said...

huh?tida sopan btl anon tu kn nelly. sabar ja la. huhu. hmm,kalau ada jadual tu disiplin harus kn..go go nelly! ;)

LegendOfPersia said...

lama giler aku tak tgok jadual macam ini..HAha siap ada slot utk blogging lgi..cayalah..
zaman dah berubah..
blogging become a part of life..nice!
http://duniabawahtempurung.blogspot.com/

baby boo said...

pernah buat masa sek tp bertahan 2 3 ari jep...hehe

msredcheesecake said...

Betul ke masak n kemas umah tu? Hhee

Noraim said...

alahai, sy dari sekolah sampailah uni tak pernah ada jadual. kalau ade pun sbb terpaksa buat, tp xpernah ikut pun. hehe. jadual waktu kelas ade lah. hihi.

misSbLurRy said...

gila rajin kau nelly..
aku xpernah nak buat timetable coz gerenti x kan ikut....ahahhaha
hidup aku jenis bebeas...follow the flow...xsuka terikat

kim heeruul said...

terbaik la siap set insomnia.. keh keh kehj

nurkaloi said...

bgusnye siap ade time table haha
kaloi tak pernah ade kekeekek

Papa Mifz said...

Dah lamo tak tgk timetable mcm nih ;-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh kena join ni nelly ehehehee

say to easy=) said...

dlu time skola selalu wt time table..ade yg ikut ade yg x..msuk je uni xwt pun timetable,hehe

chemay said...

chemay tak pernah ada jadual harian selain dari jadual untuk sekolah tuh.
heheh
:P

..ika itu aku.. said...

ingat zaman sek dlu ad gak buat jadual rapi cam ni, tp semggu je kot tahan..haha
dah msuk alam unibersiti jdual ttap pentig tp lbh flexible.. =P

ap pun good luck k nelly ^_^

Ahmad Sabree said...

nice ") n like :)

jeBateja said...

botul tu...solat tak yah berjadual de.....sampai masa....solat....ahakz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...