Sunday, February 19, 2012

Nelly The Strange nak review 2012 !

Elvy Nellysha | 4:41:00 AM | 36Comments |
Salam semua ! Nelly nak review blog untuk 2012 !
Chayok-II !

Senang je . . . Sila :
  • Letak url blog di kotak komen . .
  • Bagi sebab kenapa nak di riview di kotak komen . Panjang pun tak apa . .
  • Tak perlu buat entri ~

Nelly akan pilih blog yang bagi sebab yang sangat-sangat RELEVAN !


Jangan guna ayat bodek-bodek ya ! ^_^




TAMAT SUDA !

36 comments:

Amirah Yasmin said...

salam nelly

amirah-yasmin.blogspot.com

sebab: blog saya tak banyak trafik lagi, harap nelly boleh bantu tingkatkan trafik blog :)

aisya said...

macam tu je ye?

url yg ini..
http://chipmunkandbarney.blogspot.com/

sebabnye.. tak pernah lagi kena review oleh blogger lain ni.. jadi teringin jugak la rasa macam mana blog kita kena review.. Asyik review blog orang je, nak jugak orang lain review blog kita pulak.. hehe

Amar Za'im said...

Salam Nelly!

Kenapa nak di review?
Sebab tak pernah lagi orang review blog tu. Jadi tak tau apa pandangan orang terhadap blog tu. Mungkin kalau kita tengok blog sendiri, kita rasa blog kita tu dah ckup sempurna best dan segala bagai. Tapi, setiap benda ada blind side dia. Sebab itu la kena gunakan pandangan orang lain untuk kita nampak blind side kita. Jadi, Nelly tolong la tengokkan baik buruk blog tu.

Btw, lagu ni sayu je. Taip komen pon gaya sedih2 dah ni. Hehe

url blog : http://www.awanpagi.com

kay_are said...

salam nelly

url http://kazreal.blogspot.com/

sebab nak direview, sebab baru g dalam dunia blogging =P ok ni tipu.. sebab dah lame tak blogging so taktau ape jadi kat dunia blog sekarang.. + banyak blog yang tengok2 dah tak wujud g, so mungkin ngan di review ni leh kenal ngan banyak blogger baru <-- panjang gile alasan.. ok tu je kot.. ^^

cik ika said...

nk2 d review oleh nelly..

sebabnye??
alang2 nelly nak review nt, ika boleh tahu apa yg kurangnye dan kelemahan kt blog ika...

http://daqkecik.blogspot.com/

Miss Nana Farhana said...

salam..

url: http://sweetsadstoryaboutlife.blogspot.com

sebab: blog nana x pernah di review, lagi pon nak tambahkan traffic... hehehe.. tu je.. =)

ecadwinkyasha said...

nak!...ble x?

url--> www.ecadwinkyasha.com

sebab apa eh?..ohya..sebab nak tau pandangan org ttg blog eca ;)

CiK FizA said...

Salam. Cik Fiza nak nelly review blog Cik Fiza boley? Hee. ^^

Sebab nak d review :: Cik Fiza dh 9 bulan buat blog nie tp mula aktif sejak bulan Disember taun lepas. So, Cik Fiza nie d kategorikan sbg blogger baru lagi la kan. Hee. ^^ Cik Fiza teringin n nak sangat kena review sbb x pernah lg rasa kna review nie. hUU. Lagipon, Cik Fiza boley tau jugak apa kelemahan yg ada dlm blog Cik Fiza tu.

**Kalau ikutkan Cik Fiza, Cik Fiza rasa blog tu dah ok, hee. So, Cik Fiza mmg nak sangat la d review n secara tak langsung nak jugak tingkatkan trafic blog tu. Hee. :DD

LINK blog :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/

CiK FizA said...
This comment has been removed by the author.
Eyqa Hasnan said...

http://eyqahasnan.blogspot.com/

sebab eyqa nak tambahkan followers dan teman ^^

Mohd Ridwan said...

http://wwwmohdridwan.blogspot.com/

Sebab Nak Direview : Nak meningkatkan kemahiran menulis serta berkongsi pandangan mengenai blog saya dengan blogger lain,di samping itu saya ingin menambahkan jumlah follower!~

Mr. E'raz Fadli said...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

Jemput datang ke blog saya.. InsyaAllah akan jumpe sesuatu yang menarik.. ;)

Adlin Dayana II said...

Salam nelly ;) saya nak mintak nelly review blog saye sebab saye nak nelly lebih kenal saye dan saye nak nelly baca blog saye sebab tak ramai pun orang review blog saye . kalau sudi review laa , kalau tidak tak apa :)assalamualaikum :')

http://sayaadlindayana.blogspot.com

natasyapink said...

heyh2..

http://misz-lovely15.blogspot.com/

sbb : kte harap blog kte kene review sbb awq dikire sbg blogger trkenal kn? dgn direview ni org dpt taw kewujudan blog kte & org suka membaca entry2 dlm blog kte..
btw, kte ta pernah rasa blog kene review..

airmien said...

salam..

http://airmien.blogspot.com/

mungkin entry tidak seberapa tapi ada beberapa post yg boleh membuka mata pengunjung terutama perkara berkaitan sukarelawan dan pertolongan cemas..

wassalam

nanakimie said...

http://nanakimie.blogspot.com/

sebabnya untuk tahun 2012 ni,blog nana belum pernah direview lagi:)

EZAD AMIR said...

sy rasa sy dilahirkan sehensem2 umat sbb tu sy perlu di review..
ekekekeekkeeke...
lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

MiSz fiFiEyQa said...

salam..lama dah tak jenguk sini..huhu
okey..saya nak join jugak..

http://me-miss-fifieyqa91.blogspot.com/

sebab : dah lama saya tak join segmen camni..kalau ade blogger lain yg review blog kita,secara tak langsung blogger tu akan menilai secara keseluruhan tentang entri kita...so,kita boleh tahu sejauh mana kualiti entri yg kita tulis..takde la syok sendiri je..hehe...hope bilangan readers akan bertambah dgn adenye review camni..yeah..I luv comments tak kira la + or -....baru la semangat nak blogging!!hehe.. =D

nur amalina athman said...

link : http://shqpewsqiq.blogspot.com/

sebab : dah lama tak join review2 blog ni,rindu pulak zaman berblogging setahun lalu yang meriah dengan review blog. Dan teringin jugak nak tahu pandangan nelly tentang blog sy supaya kualiti blog boleh dipertingkatkan..

♬ bunga sakura ♬ said...

hye nelly.., awk ditag... jom tgk kat blog sy.. http://dreamerlikereal.blogspot.com/

Cik RoSs said...

http://rossmerahjingga.blogspot.com

Sebab kak ros suka Nelly review blog akak.Hehehhee..

Eh,tak adalah.Bila blog kena review,secara tak langsung akan membantu trafik blog akak ni naik ;)

najihatussolehah said...

salam...dah lama x melawat nelly...rupanya dah wat bisnes..:)..bagus2..

so..nak tumpang skali kat sini..

tujuan;nak menambah kenalan di alam blogger ..:)..dan merapatkan silaturrahim..

url:http://saidatul-hawa.blogspot.com

Eyda Dania said...

http://eydamanja.blogspot.com

sbb da lme xnmpk nelly komen blog eyda..=)

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hahah

http://lidieluvprince.blogspot.com

sebab sebab sebab saya bukan samdol kot

TehaaNFM said...

tehaalarh.blogspot.com

sbb : of course nk naikkn trafic blog.dan rapatkn hubungan dgn blogger lain, nak cri member blogger yg sporting :D

cikk doNADD said...

http://seterikapanas.blogspot.com/

hope nelly dapat review blog saya, sebab saya masih hijau lagi dalam dunia blog ni, and nak tambah rakan bloggers sekali..boleh la mengeratkan hubungan silaturrahim, hihi :)

kim heeruul said...

nak nak nak..
hehehee...

http://kimheerulstory.blogspot.com


Sebab :- Kim nak reader baca cerpen kim yang bertajuk "nama saya kim" . keh keh keh..lg 1,apa salahnya nelly share readers nelly kat kim. sharing is caring kan.. keh keh keh.. =)

mirmashi said...

sebab nak tahu impression blogger laen thadap blog saya . nak tahu dari entri saya , blogger tue rasa saya nie mesra alam atau sedingin antartika XD . itu saje rasanya . :)

http://mynameismirmashi94.blogspot.com/

Nabila Medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

sebab nabila nak tanya pendapat kak Nelly tentang blog nabila.boleh?harap kak Nelly sudi bagi pendapat :)

nur anis said...

saya letak url ye..

http://sayanuranis.blogspot.com/

sebab? sebab entry saya selalunya simple dan pendek-pendek je. senang nak baca. lagipun blog saya simple dan tak lambat. so, tak perlu tension untuk masuk blog saya..:)

Phat said...

http://phatthegreat.blogspot.com/

sebab : jika blog phat terpilih untuk di review secara tidak langsung pembaca setia blog nelly boleh juga follow blog phat yang tidak seberapa ini..ini akan meluaskan lagi hubungan sehabat di alam maya terutama bloger2 semua.

YOUsoF said...

Masih on ke review by Nelly ni? ;D

try je lah.

http://youthyousof.blogspot.com


Blog kita tak bermakna kita boleh ikut suka kita 100%. Maksudnya kita kongsi cerita dekat blog ni biarlah yang ikhlas, yang molek dant tak sakitkan atau burukkan orang lain. So perlunya review dari kawan blogger yang lain cuma nak tau pendapat orang pasal blog kita. ok ka ko.. hehe

umie naziera said...

http://umienaziera.blogspot.com/

p/s:salam,hye nelly..saja join sebab give support to nelly..bukn ayat bodek yerr XD

Bulan Bintang said...

http://bulantemanbintang.blogspot.com/

sebab -

Yg positive :-

1. blogger lama akan singgah blog newbiee.
2. scre x lgsg , newbie akan tahu selok belok dunia blog dr otai2.
3. newbie akan lebih concentrate dgn apa dorg hendakkan.

sy newbieee. *ala malunyee* hahaha

Haruno Hana 하나 said...

http://haruno-hana.blogspot.com/

sbb Hana boleh katakan newbie even sejak 2009 lg blogging.. masa blogging terhad gara2 stay kat hostel masa brsekolah tu.. lagipun, nak juga blog ni direview oleh blogger lain.. my blog ringan tau? hehe.. chill~ ;)

SpidermanHere said...

Alorrr, baru nak join :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...