Saturday, February 25, 2012

Review 2012 Kategori 2 !

Elvy Nellysha | 5:22:00 AM | 6Comments |
Now , kategori 2 untuk review 2012 yang seterusnya ! ^_^


Mr. E'raz Fadli

  • Blogger dia hensem maaa ! (Bukan nak mengurat okay ! hahaha)
  • Better pakai shoutbox tersembunyi .
  • Susunan widget perlu lebih kemas .
  • Blog ringan sangat !
  • Nak mengurat , sila tanya tuan badan ya . Nelly tak masuk campur . Haha 


  • Nelly suka header dia ! Lagu best !
  • Cuma , perlu letak shoutbox .
  • Blog dah ringan dah . ^___^
  • Cuba sentuh header dia ., Gerak-gerak ! Suka-suka !!!!
  • Nelly suka blog dia . Comel !
  • Susunan widget sangat kemas !
  • Blogger comel . Hehehehe
9W2GDB
  • Blognya banyak tentang perubatan atau lebih senang pada pertolongan kecemasan .
  • Perlu susun widget supaya lebih kemas .
  • Susunan bloglist , pakai scrollbar supaya jimat ruang .
nanakimie
  • Pandang blog ni , terasa sangat sweet ! Comel !
  • Susun widget supaya lebih kemas .
  • Blog sangat ringan ! 
  • Blog serba pink .
  • Nelly suka headernya !
  • Letak shoutbox di bahagian atas sedikit .
  • Blognya sangat ceria + kemas + ringan !
  • Comel sangat blognya !!!
..^^MeeCaSa**LoVeNDeRoSe^^..
  • Blogger yang sangat peramah !
  • Balas komen selalu dengan Nelly .
  • Buang yang bentuk lagu-lagu kat siderbar tu . Blog boleh jadi berat .
  • Bloglist pula , sila letak scroll supaya lebih kemas .
  • Perlukan susunan widget yang lebih kemas di sidebar .
...Biarkan Jejari Yang Menari...
  • Blogger ini sangat peramah + mesra alam yang amat ! hahaha
  • Perlukan lebih banyak susunan widget supaya lebih kemas .
  • Blog ringan !

  • Lagu best ! Haha . .
  • Entri best ! 
  • Gunakan playlist yang lebih kecil .
  • Susunan widget perlu disusun supaya nampak lebih kemas .
~My SweEt StOrY~
  • Eyda ! Kotak komen pakai pop window ok ?
  • Blog ni dah lawa .
  • Susunan widget dah comel .
  • Lagu emo ! Layan pula lagu kat blog eyda ! haha !
  • Entri best !
  • Blogger yang peramah + comel !
Hope enjoy dan terjah sama-sama !

6 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

thanx a lot nelly for the review!!terharu sgt..:)..and tq jugak for the suggestions..I will make an effort to improve on that... ^__~

♥ MS ♥ said...

untunglah. hehehe

kim heeruul said...

amalina tu gua dah kenal..hihi.
gua tetarik dgn blog fifi afiqah sebab lu kata dia peramah .. hik hik hik..=)

Mr. E'raz Fadli said...

Thanx sb review blog E'raz.. ;)

mirmashi94 said...

maseh review nelly! ^^

nur amalina athman said...

thanks nelly..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...